אני צריך עזרה מכם חובבי פינק פלויד

devision bell

New member
אני צריך עזרה מכם חובבי פינק פלויד

אוקיי אז לפני משהו כמו שנה החלטתי שאני עושה קעקוע ענק על כל הגב ולא ידעתי של מה ומפה לשם זה התגלגל והחלטתי לעשות קעקוע ענק של אחד הציורים של פינק פלויד ויש איזה ציור בדי.וי.די של THE WALL שרואים את המורה המאויר טוחן בשר ומתוך המטחנה יוצאים תולעים... זה ציור מעט גס מדי לקעקוע ומיד חשבתי לעצמי אני אחפש באינטרנט ציור אחר שלהם וחשבתי לעשות על הגב את שני האבנים של ה-DEVISION BELL שני הפרצופים שמתחברים לאחד... ואז חבר סיפר לי שאין רוג'ר ווטרס בדיסק הזה חשבתי אולי אתם אנשים יקרים שלי תוכלו לעזור לי ולהביא לכאן כל מיני תמונות פסיכדליות ומשוגעות שאני אוכל לבחור אחת בתור הקעקוע שלי בתודה מראש ... ---DEVISION BELL--- [email protected]

תבקר באתר של

סטורם ת`רגרסון נקוו קום. יש שם דברים יפים ומגניבים, בטוח תמצא משהו. אבל מה יש לכם מקעקועים של פפ?

מה עם המנסרה

של Dark Side of the Moon? בכל אופן, ב"גלריות" של הפורום יש תמונות רבות, אם זה עוזר לך. אגב - פינת הפדנטיות חוזרת - זה Division ולא Devision.

devision bell

New member
אני לא יכול

לעשות קעקוע ענק על הגב (אה כן זהו אינו קעקוע קטן זה על כל הגב מהצוואר עד התחת) של המנסרה זה טיפה נדוש את לא חושבת?

אין לי מושג אם זה נדוש או לא

אני לא בקטע של קעקועים.... מה עם ציור של כל חברי הלהקה, על פי אחת התמונות שקיימות?

vegetable man

New member
גם אני

ממש לא בעניין קעקועים ובלי קשר, גם אם הייתי, לא חושב שאחד האיורים של הפלויד מתאימים. אולי זה??

שלום חן

New member
לך על ....

הפרחים המזדווגים בחומה אחלה של קעקוע, ראיתי את זה על טכנאי המחשבים שלי, בחור נשוי עם שלושה ילדים שניים מהם אחרי בר מצווה, בן אדם לא מבוגר אבל גם לא צעיר כל כך, שהוא הראה לי את הקעקוע נדהמתי ועצרתי את נשימתח לנוכך הקעקוע המדהים.

vegetable man

New member
זה יפה מאוד, אבל

קצת נדוש לדעתי...אבל אם הוא ממש ממש מכור לחומה...אז סבבה

אני לא בטוחה שזה נכון, עובדתית

אם נסתכל על מכירות תקליטים, בארה"ב "החומה" מכר יותר עותקים מ-DSOTM, אבל בשאר העולם DSOTM עובר את "החומה" בהרבה. בבריטניה, הפלויד מזוהים עם DSOTM - בזה אני די בטוחה. אומרים שכל משפחה חמישית שם מחזיקה עותק מהאלבום.

חרטושה

New member
אם היום הייתי צריכה

לעשות קעקוע, אין לי צל של ספק לרגע מה הייתי עושה. למרות שזו חתיכת עבודה ואני חושבת שסתם מקעקע זה לא מספיק וצריך גם מישהו שמבין משהו באומנות (ויש גם כאלה) ואולי יש צורך לערוך אי אלו שינויים. אני לחלוטין הרוסה על "האיש הבוער" מווישיו.

לעומתך אני

הייתי יושב איתו וביחד מנסים לצייר את תמונה עם כל הדימויים מאחורי אקוס: מים, אלבטרוסים, חולות, ירוק ותת-ימי(איך בדיוק אנ`לא יודע) זה יהיה מיוחד ואקזוטי. אפשר גם לעשות את הנל עם פייפר.

איך היית מתאר את פייפר?

נשמע מעניין. אילו דימויים ויזואליים הולכים עם האלבום הזה?

אמממ משהו משוגע והזוי

בעקרון לא חסר אבל הנה תמונה: חתול רע עם סטוסקופ רודף אחרי דחליל עם גלימה קרועה על אופניים וכל זה בין אורנוס לנפטון. אוף הזוי מדיי

vegetable man

New member
כך גם אני חשבתי

אבל לא יודע עד כמה אפשר לשים דבר כזה בתור קעקוע האיש הנשרף לא יראה כמו לכלוך? יש שם הרבה פרטים, הקעקוע די כהה, ולא יודע עד כמה אפשר לקעקע תצלום... בגלל זה לא יודע עד כמה התמונות של הפלויד מתאימות...

One Echoe

New member
זה אפשרי...

אמנות הקעקע כיום מאוד מפותחת...רק שזה עולה מלא כסף. ככל שיש יותר פרטים בקעקוע זה יותר כסף.

חרטושה

New member
אני גם בדעה שזה אפשרי

היה לי פעם קעקוע שהכיל אלמנטים של אש. זה דווקא החלק הלא מסובך כי אש מופיעה במלא קעקועים. החלק היותר מסובך נראה לי למקם את הזוג הזה שלוחץ ידיים באיזשהו רקע, כי ברור שאי אפשר לצייר גם את כל המבנה שנמצא מאחור....

למעלה