אני צריך עזרה מכם חובבי פינק פלויד

holo

New member
אם זה קעקוע גדול אז..

תעשי כמו אוסף מעוצב של כל מיני לוגואים ואלבומים של הלהקה. אני הייתי שם כמובן את המנסרה של הצד האפל, חזיר מעופף, חומה וכו'.. אפשר גם לצייר את העטיפה של SOS, מעניינת בפני עצמה

pink floydror

New member
אם בא לך על משהו עדין

זורם, ולא בהכרח גדול, אז יש את הלוגו של הלהקה משנות השמונים - תשעים, שדומה לאותיות סיניות לעשות אותו בשחור , יכול לצאת יפה,הבאתי דוגמא קטנה.

frikin shin

New member
אהממ..

אני לא הייתי מקעקעת על כל הגב שלי שום דבר
. לדעתי כדי לך דבר ראשון לעשות משהו קטן יותר, אם בכלל.. אבל זו החלטה שלך. אמרו לך את הפרחים מהחומה.. לדעתי זה ממש יפה גם.. ובכלל בחומה יש מלא קריקטורות ממש יפות.. הילדים עם המטחנת בשר לדעתי לא הכי יפה , למרות זאת
. העטיפה של וויש יו וור היר גם ממש יפה לדעתי.. האיש והאש
. אכשהו שני האנשים בלי הרקע.. לא יודעת

new revolution1

New member
על כל הגב..?

וואי.. זה יהיה הון תועפות.. תראה.. לולא היה חשוב לך שווטרס יהיה כלול בחבילה הייתי מציעה לך את העטיפה של הדיסק פולס או האיש העירום שם.. כל מה שעלה למוחי כבר אמרו, אולי תיקח את האיש ללא הפנים מהדיסק וויש שמחזיק תקליט?

thezanani

New member
שיט! צריך לשמור על שפה נקיה בפורום.

היה לי רעיון תחתרי! לופ לופ לופ.

new revolution1

New member
הפרה זה לא קצת הזוי? ../images/Emo3.gif

פרה על כל הגב, יחשבו שהוא קיבוצניק גאה... זה יביא למוניטין רע לכל הקיבוצניקים!

goodboy80

New member
המלצה נוספת

קראתי את כל ההמלצות שרשמו לך ולא ראיתי אף אחד שהציע את הפטישים מהחומה !!! אחד הסמלים ה-ח-ז-ק-י-ם. עשיתי אותו על פליז בבוליביה ומאז אני רק מחכה לחורף..... זה איור שמשדר עוצמה ומזוהה עם פינקפלויד באופן מוחלט.

הפטישים נועדו לסמל תנועה או שלטון

פשיסטי: אלים, כוחני, גזעני. לא הייתי מזהה את האיור הזה עם פינק פלויד, ולא כל שכן ממליצה לאנשים לעשות את זה כקעקוע.

Perfect sense

New member
נכון!

הפטישים לא מסמלים שום דבר של פינק פלויד, הפטישים הוכנסו כסמל לחומה רק בשביל לסמל שלטון פשיסטי, ודי ציני.

שמיקי

New member
זה יכול להיות נחמד.. אבל..

בכלליות אני אישית לא הייתי עושה קעקוע של איזשהי להקה או אישיות או לא משנה מה.. כי זה דברים שאולי יעברו לך עם הזמן קעקוע נשאר כל החיים קעקוע צריך להיות קלאסי ולא חרוש, משו שאתה יודע שתאהב תמיד בהצלחה :)

devision bell

New member
שוב צריך עזרה מכם אחים שלי...

טוב אז די עזרתם לי פעם שעברה כי היו הרבה דברים שלא אמרתי שאפשריים... אבל מה שאני באמת צריך זה שאלו מכם שמכירים אתרים אם תמונות והכי חשוב ציורים של הלהקה כמו איזה אתר של הציורים מ"החומה" כל מיני פסיכודלקיה משוגעת אשמח אם תוכלו לעזור מבטיח לעדכן אתכם מה בחרתי וגם לצלם ולהעלות תמונות של הקעקוע אבל זה ייקח איזה חודשיים שלושה...

האם הסתכלת ב"גלריות" של הפורום?

יש שם הרבה תמונות של הלהקה - וגם ציורים וקולאז'ים שציירו חברי הפורום.

למעלה