תעשי כמו אוסף מעוצב של כל מיני לוגואים ואלבומים של הלהקה. אני הייתי שם כמובן את המנסרה של הצד האפל, חזיר מעופף, חומה וכו'.. אפשר גם לצייר את העטיפה של SOS, מעניינת בפני עצמה
. לדעתי כדי לך דבר ראשון לעשות משהו קטן יותר, אם בכלל.. אבל זו החלטה שלך. אמרו לך את הפרחים מהחומה.. לדעתי זה ממש יפה גם.. ובכלל בחומה יש מלא קריקטורות ממש יפות.. הילדים עם המטחנת בשר לדעתי לא הכי יפה , למרות זאת
. העטיפה של וויש יו וור היר גם ממש יפה לדעתי.. האיש והאש
וואי.. זה יהיה הון תועפות.. תראה.. לולא היה חשוב לך שווטרס יהיה כלול בחבילה הייתי מציעה לך את העטיפה של הדיסק פולס או האיש העירום שם.. כל מה שעלה למוחי כבר אמרו, אולי תיקח את האיש ללא הפנים מהדיסק וויש שמחזיק תקליט?
קראתי את כל ההמלצות שרשמו לך ולא ראיתי אף אחד שהציע את הפטישים מהחומה !!! אחד הסמלים ה-ח-ז-ק-י-ם. עשיתי אותו על פליז בבוליביה ומאז אני רק מחכה לחורף..... זה איור שמשדר עוצמה ומזוהה עם פינקפלויד באופן מוחלט.
בכלליות אני אישית לא הייתי עושה קעקוע של איזשהי להקה או אישיות או לא משנה מה.. כי זה דברים שאולי יעברו לך עם הזמן קעקוע נשאר כל החיים קעקוע צריך להיות קלאסי ולא חרוש, משו שאתה יודע שתאהב תמיד בהצלחה
טוב אז די עזרתם לי פעם שעברה כי היו הרבה דברים שלא אמרתי שאפשריים... אבל מה שאני באמת צריך זה שאלו מכם שמכירים אתרים אם תמונות והכי חשוב ציורים של הלהקה כמו איזה אתר של הציורים מ"החומה" כל מיני פסיכודלקיה משוגעת אשמח אם תוכלו לעזור מבטיח לעדכן אתכם מה בחרתי וגם לצלם ולהעלות תמונות של הקעקוע אבל זה ייקח איזה חודשיים שלושה...