אני צריך עזרה

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
אני צריך עזרה

יש מין משפט כזה שאומר משהו כמו: הלמידה צריכה לקרוא תיגר על כל מה שמוסכם ...לשלוח יד בכל פרה קדושה... משהו כזה למי יש את המשפט המלא זה מאתר חופש ואני לא מוצא את זה...

אמרתי לכם שסטיבן W הוקינג מאמין

מאמין באלוהים אתם רואים הפיזיקאי הכי בכיר בעולם מאמין באלוהים

afon

New member
הוא לא הפיזיקאי הכי בכיר בעולם!

והוא לא מאמין באלוהים.

חחחחחחחח תיקרא את החתימה שלך

"נרד לסוף דעתו של אלוהים" מעניין למי הוא היתכוון

Lu Tze

New member
ובמשל הנשרים בתנ"ך מדברים על

נשרים אמיתיים, נכון?

מה ללכת סחור סחור

תגיד לי אתה למה הוא הניתכוון כאשר הוא אמר ש"נרד לסוף דעתו של אלוהים"

Lu Tze

New member
זה משל! זו אלגוריה! זה סמל!

על אותו היגיון אתה יכול להסיק שכל מי שאומר "בשם אלוהים" מאמין באלוהים!

neko

New member
כל פעם שאומרים לי "בעזרת השם"

אני קופא רגע וחושב - למה לעזאזל חילונים אתאיסטים אומרים כאלה דברים?!

Lu Tze

New member
לא אמרתי "בעזרת השם",

אמרתי "בשם אלוהים". זו צורת התבטאות שלדעתי לא חייבת להיות מפורשת מילולית. אני גם לא מאמין שהשמים מורכבים ממים, זה לא מפריע לי להשתמש במילה "שמיים"

neko

New member
הם לא???

אבל כתוב בתורה שהם כן חוצמזה אחרת למה הם כחולים אה הפרכתי את טענתך חילוני משוקץ ...,?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (דחפתי את הסימנים לסוף ע"מ ליצור סגנון מחב"ת)

preacher

New member
ואמרת את זה בלי לקרוא את הספר שלו

לך לספריה, קרא את "קיצור תולדות הזמן", ואז תראה למה הוא התכוון. הוקינג אינו מאמין באלוהים.

תום30

New member
אחת ולתמיד הוקינג "מאמין" או לא:

נכון שמישהו כאן ציטט את "קיצור תולדות הזמן". אבל בחיי שהבנאדם כתב עוד כמה ספרים ואינסוף מאמרים. א ספר מאוד מומלץ ומאוד קריא לקורא ה"רגיל" הוא "חורים שחורים וגורי יקומים", ולכל מי שחושב שהוקינג מאמין באלוהים מומלץ לקרוא שם את הפרק "האם הכל צפוי". ייתכן והוא מאמין באלוהים, ובלי להכנס לשאלה האם זה אומר משהו לגביי מציאותו של אלוהים או לא, אם הוא "מאמין באלוהים" הרי אין הוא מאמין בקיומו הנוכחי כעת, אולי בנקודת ההתחלה (אם בכלל) מה גם...שהוא מאמין גדול באבולוציה וכו', כך שכל הדתיים החביבים המנסים להיתלות עליו - אתם יורים לעצמכם ברגל. ולגביי למה הוא מתכוון כשהוא אומר "כוונותיו של אלוהים" אולי אם תקראו אותו - תבינו, קחו את הסיכון מה אכפת לכם\ן? מקסימום תתפקרו ותהנו קצת מהעולם הזה. זה כייף
יום טוב.

it me

New member
נראה לי ש afon עדיין צריך עזרה...

קצת סטיתם אבל זה יפה איך שכולם מעניינים פה אחד את השני...

afon

New member
תנו לי להסביר לו!

אוקיי לרדת לסוף דעתו של אלוהים זו מטאפורה בעצם לקיומינו. נרד לסוף דעתו של אלוהים=נבין למה אנחנו קיימים. כמו שבחתימתי הקודמת כתבתי משפט שאמר "האיש הנושא בליבו את האלוהים" זה אומר לא שהוא מאמין באלוהים אלה שהוא האלוהים לעצמו ואין דבר כזה אלוהים שזה הומצא מליבו! מלך אני בספק אם איזה שהוא פיזיקאי יכול קיום גם להיות פיזיקאי וגם להאמין באלוהי הדת אז לפני שאתה ממציא דברים תחשוב אליהם שניה!

afon

New member
עוד משהו...

עפ"י הדת הבינה האנושית לא יכולה לרדת לסוף דעתו של אלוהים. (עפ"י מה שאתה אמרת) אז איפה פה בדיוק הוא מקבל את אלוהים? או לפחות את אלוהי הדתות...

מה עשית ממנו טיפש

הוא אמר אלוהים אתה קולט מזה הוא אמר אלוהים אז מה אתה בא ואומר שהוא היתכוון לדבר אחר נגיד והוא יפתור את כל חידות היקום אז מה הוא יבין מזה? הוא יבין מזה שזה אומר כככה וזה אומר ככה וזה קורה בגלל ככה וככה אבל שהוא אומר נרד לסוף דעתו של אלוהים הוא מתכוון למטרת הבריאה מה אלוהים חשב שהוא ברא את העולם ולמה הוא ברא את העולם לזה הוא היתכוון

afon

New member
לא קראת את ההודעה נכון?

אוף אני לא מבין למה אני עונה לך אבל... אלוהים עפ"י הדת אי אפשר לרדת לסוף דעתו!!! מכאן נובע שהוא לא מאמין באלוהי הדתות! מכאן נובע שהוא לא מאמין במה שאתה מאמין אלה באלוהים שרק יצר אותנו או משהו כזה (אני פשוט לא יודע את הדעה שלו) או שהוא לא מאמין בכלום (אתאיסט). מכאן נובע אני הולך לישון

meindelbium

New member
טוב אתה באמת לא מקשיב מה?../images/Emo4.gif

שמע סאיבן הוקינג הוא מדען הדת מה לעשות לא מסתדרת עם דעות של הרבה מדענים כמוהו, כמו שהזכרתי קודם את הקטע על תיארוך פחמן. תחשוב שהוא עוסק בין השאר בתחומי המחקר שלו גם בדברים הקודמים לבריאת העולם, ולכן הוא סותר את אלוהים. קאפיש?

למעלה