אני צריך עזרה

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

neko

New member
עוד מעט המלך עוד יגיד שגם איינשטיין

האמין, בגלל שהוא אמר שאלוהים לא משחק בקוביה.

א ל ו ה י ם

הדת אומרת שאי אפשר לרדת לסוף דעתו אבל סטיבן הוגינק חושב שאפשר הוא אמר אלוהים אז דיי!! כמה אפשר לעוות את המציאות זה כמו שאני יגיד עכשיו שהוא אמר שהאבולוציה עשתה את זה ואת זה אז אני יגיד לכם שהוא היתכוון לאלוהים ולא לאבולוציה זה ניקרא לעוות את מה שהוא אומר וזה כמו שהוא יגיד אני הולך לשתות חלב ואני יגיד לכם שהוא הולך מקרר להוציא את החלב ולשתות אבל לא אתם תגידו לי מה פתאום הוא הולך לחלוב את הפרה ואחר כך לשתות את החלב שלה

ארינמל1

New member
אוקיי

הוקינג הוא אתאיסט. זאת עובדה. עובדה. עכשיו, איזה פירוש נראה לך הגיוני יותר לדבריו, שלך או של לו טסה?

L7

New member
הוקינג לא חושב שאפשר לתקשר עם

אלוהים. הדתי משוכנע שהוא יכול לתקשר עם אלוהים. תקשורת תפילתית היא הערוץ המקובל. אז תשאל משהו את אלוהים מלך, מסור לו ד"ש ומסור מה ענה לך. או אולי איננו עונה לך. או אולי איננו...........

Justin Angel

New member
שאלה רצינית.

מה יש לך ולאבולוציה? אתה חושב את האל שלך לעד כדי כך טיפש שהוא לא יכול לברוא תהליך כזה מסובך? מה קרה אתה חושב שלמי שעיצב אוקיינוסים ממים, למי שיצר מערכת מטארולוגית סבוכה, שנתן לחיים לזוחלים וליונקים הגדולים בתקופות הקדומות, לאותו אחד שאתה מייחס לו את מאור השמש, שהוא עד כדי כך טיפש שהוא נכשל בביולוגיה של שנה א' באוניברסיטה והוא לא יכול ליצור כזה תהליך? הבעיה אתכם שאתם לא מוכנים לחשוב עם מידע חדש, זה כמו מחשב שמעבד את אותו מידע שוב ושוב ושוב ומסרב לקבל קלט. בסופו של דבר יגרמו הדברים שהמחשב יוכל לעבד, ואז הוא יקבל קריסה תיאולוגית של מערכת ההפעלה. ובקיצור, האל שלך טיפש מדי לגרום לתהליך האבולוציה. האל שלך טיפש מדי ליצור את אבות-הגלקסיה והקוואיזרים מלפני 10 מיליארד שנים. האל שלך לא יודע לעשות חשבון בסיסי ולספור שלמעשה ליצור את האדם לא לקח 10 דקות ואז ארוחת צהריים, אלא לקח מיליוני שנים. כמה אני שמח שהאלים שלי שפויים ונחמדים, ובניגוד לשלך לא רק שהאלים שלי יודעים לספור, יש לי אפילו כמה שמוקדשים למתמטיקה של תורת הקבוצות ולאינפטסימלי! שיהיה לך יום טוב, מונותאיסט דל-ערכים וסתום-חשיבה. (מה? גם לי מגיע לרדת עליו פעם אחת, כולכם שיחקתם איתו כמו פיניאטה).

Justin Angel

New member
שמבוסס על פחד, שנאה וקנאה.

בסיס דתי נהדר לדתות המונותאיסטיות.

doresh shalom

New member
המשפט המלא

"החינוך חייב לקרוא תיגר על כל הדברים שאנו מקבלים כמובנים מאליהם, לבחון את כל ההנחות המקובלות, לשולח יד בכל פרה קדושה ולהחדיר תשוקה לשאול ולהטיל ספק. בלי זה, חינוך המכשיר לשינון פרטים הוא ריק. הניסיון לכפות על הצעירים בינוניות מקובלת הוא מעשה פלילי."

doresh shalom

New member
הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

afon

New member
תודה רבה!!!!!!!!

יוא איזה נחמד!!! מלך החיות קראת את קיצור תולדות הזמן? יקומו של סטיבן הוקינג? אני מנחש שלא! שתקרא את שני הספרים הנ"ל אז תבין שהוא אתאיסט!!!

doresh shalom

New member
אין בעד מה

meindelbium

New member
יוו תרד מהמסכן../images/Emo122.gif

בסה"כ ראה שכתבת אלוהים אז הוא החליט שאתה מאמין בו תן לו להתלהב קצת....זה יעבור לו

למעלה