אני
ש שני מישמיש New member 22/12/07 #22 יאללה קדימה!! צריך עוד אנשים שיצטרפו לאגודה למען "אני לא מכיר את עמית ורוצה ממש לעזור למישמיש לזכות בהתערבות!!"
יאללה קדימה!! צריך עוד אנשים שיצטרפו לאגודה למען "אני לא מכיר את עמית ורוצה ממש לעזור למישמיש לזכות בהתערבות!!"
K kogi6 New member 22/12/07 #23 זה יהיה קצת קשה כאן.. אין לך פה נראה לי אפילו 50 איש בפורום שיגידו.. אבל את יכולה לקחת 15 אנשים מקן ערד שלא מכירים אותו
זה יהיה קצת קשה כאן.. אין לך פה נראה לי אפילו 50 איש בפורום שיגידו.. אבל את יכולה לקחת 15 אנשים מקן ערד שלא מכירים אותו
M MnIkAiSc New member 22/12/07 #24 אפילו יותר אבל אני צריכה לדעת שזה למטרה טובה.. מה יקרה לעמית אם הוא יפסיד?
A AMITOSH005 New member 22/12/07 #26 אני חייב להגיד ש... אותי זה ממש מצחיק כל העניין...חחח וקרן!!!ממך לא ציפיתי,חשבתי שתהיי איתי באש ובמים!תתביישי לך... (וגם יש כאן כמה אנשים שכן מכירים אותי) (ולא נראה לי שזה יעבוד לך שני,יש לך רק עשרים)
אני חייב להגיד ש... אותי זה ממש מצחיק כל העניין...חחח וקרן!!!ממך לא ציפיתי,חשבתי שתהיי איתי באש ובמים!תתביישי לך... (וגם יש כאן כמה אנשים שכן מכירים אותי) (ולא נראה לי שזה יעבוד לך שני,יש לך רק עשרים)
M MnIkAiSc New member 22/12/07 #28 הו נו טוב תסתכל על זה ככה.. עכשיו זה עשרים אנשים חדשים שיודעים מי אתה
O oldDOPEY New member 22/12/07 #30 מי קן ק.חיים יש עוד איזה 30 שלא מכרים אותו רק אני נועם וניצן מכרים אותך אני משער