אני צריכה דחוף חופש (ארוך)

בלינקה

New member
אני צריכה דחוף חופש (ארוך)

אני טרודה המון, לא ישנה לילות (ולא בגלל שחר) ולא מתפקדת בעבודה בימים. אין לנו כסף, והמצב הולך להיות רק יותר גרוע בחודשיים-שלושה הקרובים. בלילות שבהם אני לא ישנה אני גם חושבת כל הזמן על דברים ששכחתי לעשות בעבודה (המחשב שלי הלך, ואני לא עובדת בחדר שלי, ואין לי אימייל, ומלא דברים נשכחים ככה
). האיש יוצא למילואים (של שבוע, לשמחתי) עוד שלושה שבועות ואין לי מי שיהיה עם שחר, ואני לא ממש יכולה להרשות לעצמי להיעדר עכשיו מהעבודה, ואת ימי החופש שלי אני מעדיפה לנצל לחופשה עם האיש, ולא לשמירה על שחר בבית. בספטמבר שחר נכנסת לגן, וגם זה ממלא אותי בחששות וברגשות אשם (אני אראה אותה יומיים בשבוע רק מארבע אחה"צ, ועוד שלושה ימים בשבוע רק משש בערב
). אני רוצה לעבור דירה כי אנחנו גרים בקומה 17 ורעידות האדמה האחרונות הורגשו אצלנו היטב, אבל כל דירה מתאימה במרחק סביר מחיפה (שהיא מקום העבודה והלימודים שלי ושל האיש) עולה יותר ממה שנקבל על השכרת הדירה שלנו. בינתיים, אני מתעוררת מחלומות זוועה (כשאני נרדמת
) על התעוררות בהריסות, ובלי שחר
אני מרגישה שהראש שלי חייב מנוחה ומהר. מרגישה לכודה

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי ויכולתי לעזור... אם היייתי ניידת הייתי באה לשמור על שחר בעצמי...
בכל אופן מקווה שתמצאי פיתרון ושמצב רוח ישתפר.. POOH

rnati

New member
../images/Emo24.gif הלואי היה לי איך לעזור לך

מה נחשב מרחק סביר מחיפה?

rnati

New member
אז עין יעקב רחוק לך מדי ../images/Emo4.gif

זה בערך בקו של נהריה ואני מכירה בית פרטי חדש שבקרוב יעמוד שם להשכרה

nonaa

New member
../images/Emo24.gif תחזיקי מעמד

לצערי אין לי עצות לשיפור ההרגשה - חוץ מהידיעה שאח"כ כשמסתכלים אחורה רואים שזה לא כ"כ נורא ודברים תמיד איכשהו מסתדרים ... אבל זה אף פעם לא ממש מעודד בזמן אמת
בנשר\רמות יצחק אתם לא יכולים לשכור דירה מתאימה ? זה נראה לי עונה על הדרישות, לא ? ואולי כיוון רכסים\כפר חסידים או באיזה קיבוץ באזור ? תחזיקי מעמד ואני בטוחה שדברים יסתדרו ....

בלינקה

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אלו האזורים שבהם אנחנו מחפשים (חוצמקיבוצים, שאי אפשר)?

shell5

New member
למה אי אפשר בקיבוצים???

את בטוחה? יותר ויותר קיבוצים משכירים דירות בשנים האחרונות. שווה בירור!

מה עם לקחת סופש ארוך?

לנסוע לאיזה צימר עם האיש והילדה ולהרגע קצת? גם לא נורא יקר, וגם מרוקן היטב את הראש מהשטויות. ממש לעשות RESET. גם היה לי פעם קטע כזה, של עומס רגשי, וזה מה שעשינו. מאד עזר לנו.

בימבילי

New member
אני יכולה להלוות לך את האוהל,

וזו באמת יכולה להיות הפוגה נחמדה. אני גם מכירה את הלילות האלה של ההתהפכויות במיטה ואיך שהכל נרקם למן תמונה שחורה ומדכאת. אבל אני מאמינה שהדברים ייפתרו אחד אחרי השני (תמצאו דירה, שחר תהנה בגן, יחזירו אותך לחדר שלך) ואז יהיה לך קל יותר. גם אנחנו לא נוסעים לחו"ל וגם לא לחופשות בארץ גם מסיבות כלכליות ומעוד סיבות. מבחינתי - יום חופש בת"א עם הבן זוג הוא הרבה יותר שווה מנסיעה לחו"ל עם 2 זאטוטים. אולי גם זה יעזור.

בלינקה

New member
את יכולה לשלוח אותו בדואר? ../images/Emo3.gif

וחופשה בת"א אני לוקחת בשתי ידיים. תמיד. חוץ מבאוגוסט

../images/Emo24.gifגממני

ושוב,אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שכבר דיברנו,אנחנו התפשרנו כרגע על גודל הבית לטובת הכיס,חדר פחות ו30 מ"ר,בערך....

בלינקה

New member
אין לנו בעיה לעבור גם לשני חדרים

ממילא כולנו ישנים ביחד, אבל אז זה אומר שאנחנו חייבים חצר, אפילו פיצית, לכלב. ובמרחק של לא יותר מ20-25 דקות נסיעה מהבית לאוניברסיטה או לעבודה שלי, אחרת זה הופך שוב ללא משלם

אדר שלי

New member
../images/Emo24.gifהרבה דברים על הראש שלך../images/Emo4.gif

ולכן הייתי ממש עושה רשימה, כמעט כמו שעשית, של הדברים שמטרידים אותי ופותרת אותם לפי איזשהו סדר חשיבות (נניח: 1. מציאת מקום מגורים אחר, 2. מציאת פתרון לשחר לימי המילואים של זוגך וכו') וזונחת כרגע את הדברים שלא דורשים פתרון מיידי (כמו לדוגמא: המעבר של שחר לגן, תדאגי לזה כשזה יגיע...), כי כשחושבים על כל הדברים כמכלול של בעיות, קשה לצאת מזה וכשמפרידים אותן אחת אחת יותר קל להתמודד איתן. נכון, קל יותר לומר מאשר לעשות, ולכן אני בתפקיד ה"אומרת"... אבל לטובת הבריאות שלך ושל שחר, זה מה שנראה לי הכי נכון. בינתיים, אם כל זה לא עזר, קבלי המון
!!! ודרך אגב: אוהל בכנרת נשמע בילוי ממש לא רע...

ציף שלי

New member
../images/Emo24.gif יש סיכוי שתעברו לקריות??

מזדהה עם רוב הדברים: מצב כלכלי, גן בספטמבר ומעבר דירה. אנחנו מתכננים שיפוץ מקיף בבית, דבר שייאלץ אותנו לעבור לשכירות לכמה חודשים. יש סיכוי למפגש? אפילו אמצע דרך...?

ליילה

New member
../images/Emo24.gif כל כך מבינה...

הרבה זמן לא כתבתי פה בעיקר בגלל שאני נמצאת באותו מצב, ולא יודעת איך לצאת מהפלונטר. האמת שאנחנו עכשיו בדרך לפתרון סופי לעניין - החלטנו לחזור לארץ, ואנחנו בהתארגנויות (שרק מוסיפות לי לחצים, כאבי ראש, וביעותים בלילה, אבל לפחות זה למטרה טובה). אין לי פתרון, חוץ מאשר הזמן ככל הנראה שיפתור את הבעיות אחת אחת, אבל אני כל כך מבינה שזה כואב.

למעלה