אני צריכה דחוף חופש (ארוך)

גורבי

New member
מזכיר לי את הימים הראשונים אחרי

הלידה - כשאת ממוטטת מעייפות אבל לא מסוגלת לישון, כי המוח עסוק כל הזמן בדאגות וחרדות, וכאילו פועל על ריק. חשבתי שאני משתגעת. זה אולי יהיה לא PC להגיד, אבל מה שעזר לי כשכלו כל הקיצין היה חצי ואבן לפני השינה (או ואבנצ'יק, כמו שהרופאה שלנו מכנה אותו בחיבה). אני חושבת שנעזרתי בזה אולי 3-4 פעמים, אבל בפעמים האלו זה ממש ממש עזר. יש משהו כזה שאפשר לקחת גם בהנקה? מה עם רסקיו? וחוץ מזה, להיות כמה שאפשר עם שחר (לי זה עזר
) - לגעת בה, לנשק אותה, לנשום אותה - משהו במגע הזה מרגיע ברמה הכי ראשונית. וחוץ מכל אלה,
גדול - תגידי לי אם יש משהו שאני יכולה לעשות.

sharonmx

New member
רעיון לחופש ../images/Emo179.gif

אני לא מכירה את חיפה, אז אין לי תובנות בנושא הדיור, אבל אם אתם מוכנים להצטמצם בשטח אז בטח תוכלו למצוא משהו מתאים. לגבי החופש- אני יכולה להציע את מה שאנחנו עושים כמה פעמים בקיץ ונהנים נורא, ואפילו עשינו את זה עם רומי בגיל 3 חודשים להנאתה הרבה- אורזים אוהל (פושטי ביותר 60 ש"י באייס, מתאים בדיוק לזוג+ילדונצ'יק), צידנית עם לחם, גבינות, ירקות לסלט ובעצם מה שמוצאים במקרר, בקבוק יין/בירה, בקיצור- הבנת את רעיון האוכל. שני שקי שינה או מזרון- נורא חם אז זה רק לריפוד.לא לשכוח נרות לרומנטיקה. לוקחים את כל הכבודה לחוף הבונים ומתמקמים שם ביום חמישי בערב, בסביבות 6-7. החוף נקי מאוד, לא מוסדר, יש שירותים ומקלחות נקיים (טוב ,יחסית), ואין רעש. אוכלים בנחת ארוחת ערב, משכיבים את הילדה באוהל ונהנים מהשקט והגלים
. אנחנו מתקפלים בערך ב 11 בבוקר כי חם
. תענוג!!! לא עולה כלום ומנקה את הראש כמו מליון דולר.

דפנה מי

New member
../images/Emo24.gifמקווה שדברים יסתדרו מהר

ועל הצד הטוב ביותר
. אולי תנסי לפחות לפני השינה לעשות הסחה למוח: לקרוא ספר, לפתור תשבצים וכך להרדם במקום לשכב שעות ולא להצליח להרדם ואז המחשבות נודדות ונוסקות...

pepperony

New member
היי בלינקה ../images/Emo24.gif אפשר להציע עזרה?

בנושא הבית קשה לי לעזור, אבל בנושא השמירה על שחר אשמח - אני בחופשה עכשיו. בעוד 3 שבועות האיש שלי יהיה בחו"ל - עברנו דירה ונראה לי שאני גרה עכשיו די קרוב אליכם - אשמח לעזור - לפחות בזה. מה באמת על מעבר לקריות? המחירים זולים יותר מחיפה - זוג בני דודים שלנו עבר עכשיו לקריות בגלל הקושי לשרוד במחירי השכירויות של חיפה.

ornaok

New member
../images/Emo24.gif

הלואי ויכולתי לעזור לך איכשהו... לגבי השינה - בהריון הרופא נשים אמר לי לקחת קלמנרבין כשהיו לי סיוטים, אולי זה מותר גם בהנקה? אם אין לך אפשרות לצאת לחופשה, תעשי כמונו - ימי כיף
אנחנו לא יוצאים לחופשה השנה כי אין לנו כסף, אבל אנחנו משתדלים לעשות דברים כייפים ביחד, בימי שישי, בימי שבת וגם אחה"צ באמע שבוע - ללכת לים, לאכול ארוחה עסקית במסעדה טובה, לעשות טיול רגלי ובסיומו להתפנק בארטיק משמין... להפגש עם חברים, עם בני משפחה. לישון צהרים, לעשות מקלחת משפחתית... כל מה שנותן קצת הפוגה...

תפי

New member
שולחת חיבוקים ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שהתקופה הזאת תחלוף במהרה.

Joy107

New member
אנחנו יכולים לעזור??

אנחנו לא רחוקים, את יודעת... הלוואי והיו לי פתרונות מעשיים אבל אם אוכל לעשות משהו כדי להקל עליך, אל תהססי לעדכן אותי!

למעלה