לנו יש מורה שהיא צרפתיה וקוראים לה איראן...או אירן... ויוצא לה מבטא של מרוקאית..
B Black Dark Fairy New member 5/2/06 #21 ../images/Emo12.gifלנו יש מורה שהיא צרפתיה וקוראים לה איראן...או אירן... ויוצא לה מבטא של מרוקאית..
Y yaelrs New member 5/2/06 #22 חחח סיפורי מורות לאנגלית..../images/Emo192.gif המורה שלי בריטית מקורית חח והיא פגשה את פול מקרטני!!! (חח לא קשורה..)
חחח סיפורי מורות לאנגלית..../images/Emo192.gif המורה שלי בריטית מקורית חח והיא פגשה את פול מקרטני!!! (חח לא קשורה..)
B Black Dark Fairy New member 5/2/06 #23 חחח טוב הגשתי למורה את הסיפור והיא קראה את השורות הראשונות והיא אמרה שהוא לא טוב בגלל שאין בו עבר שבכלל הייתי ציכה לכתוב סיפור בעבר... נראה מה היא תגיד בהמשך... חפרתי...
חחח טוב הגשתי למורה את הסיפור והיא קראה את השורות הראשונות והיא אמרה שהוא לא טוב בגלל שאין בו עבר שבכלל הייתי ציכה לכתוב סיפור בעבר... נראה מה היא תגיד בהמשך... חפרתי...
L littel goth girl New member 5/2/06 #26 fuckkkk../images/Emo46.gif fuck זה לא עולה לי אבל אני בתוחה שזה מושלםםםםםםםם
L littel goth girl New member 5/2/06 #27 ישששששששש זה עלה לי ישששששששש וזה ממש ממש יפה ואני לא מבינה מה המורה רוצה ממך