אני צריכה טובה חבר'ה...

אני צריכה טובה חבר'ה...

אני ממש רוצה ללכת להופעה ב-31, אבל אני צריכה לדעת פרטים...מישהו מוכן לכתוב לי פרטים עליה? (מקום, שעה, וכו'...) תודה! ירדן

צ א ל ה

New member
אין הרבה לדעת...

זה כרגיל... ההופעה היא בבארבי כפר סבא בשעה 22:00 נפתחות הדלתות, מומלץ להגיע אז... ההופעה עצמה תתחיל בסביבות 11... פלוס מינוס כמובן... מחיר כניסה 60 שקל - כרטיס רגיל 50 שקל - כרטיס עם הנחה מהאתר של הבארבי www.barby.co.il 40 שקל - כרטיס עם הנחה של 20 שקל מהקופונים שהיו בדיסק (אם יש לך) עוד פרטים באתר של הבארבי שרשום לך למעלה... תהני

Pagra Baleben

New member
70../images/Emo35.gif

ממתי
בדר"כ זה שישים..

אבל אבל אבל

באתר של הבארבי כתוב שמחיר רגיל זה 60...
ד"א, נראה לכם שיהיה הומה שמה..? כלומר, כדי לתפוס מקום שורה ראשונה...נצטרך לבוא ממש מוקדם? כי בד"כ חצי שעה לפני |הגדש|גג מספיקה כדי לעמוד יפה יפה שורה ראשונה...

צ א ל ה

New member
אתם שוכחים שזה

ספיישל!! זה לכבוד השנה הראשונה.. ככה שהכל יותר יקר בערב הזה... שום דבר לא כרגיל...

עם זה אין לי בעיה...

צפיתי את זה... פשוט באתר כתוב שזה 60 [כרגיל יעני] אז לא הבנתי.

אני כנראה לא

כי ההורים שלי לא רוצים שאני אלך לבד...אני חייבת להשיג 2 חברות שיבואו איתי...ואני לא יכולה להכריח אף אחת...:(

TaKe Me DuDi

New member
אממ אני יכוליות

זה תלוי בחברה שלי ..... אם היא תגיד שהיא באה אז אני אבוא איתה ... כי אני לא יכולה ללכת לבד

מצטבר שאני../images/Emo9.gif

רק אני חוששת שיהיו שמה מלא זוגות ויהיה אי-נעימות. ותגידו, הם מתכוונים לעשות איזה משהו מיוחד ההופעה הזו?

little bony

New member
אני מניחה..

שהם יזכירו שזה סילבסטר... אווווווף
אחותי עכשיו אמרה לי שרק אולי היא תבוא איתי... דנה.. אם לשתינו אין אם מי לבוא אולי שוב נלך יחד

TaKe Me DuDi

New member
זהו .... ש.... אממ.....

אני לא באה כי .... אממ.......לחברה שלי לא מרשים... ו... אממ....הבטחתי לה שנהיה ביחד אותו יום.... אנחנו לא ... אהמ... לסביות ....אהמ...פשוט משלימות זמן חברות ....חחח בקיצר לילה טוב לוב יו... וסורי חנוש

Pagra Baleben

New member
*בוכה*לא רוצההההה@$!@

היו לי ציפיות.. ו ורציתי ללכת.. ו ו עכשיו אין לי כסף לכרטיס.. *בוכה*

למעלה