אני צריכה טובה חבר'ה...

Pagra Baleben

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמבצע ענבל

כל אחד תורם שקל. אולי בסופו של דבר גם לי יהיה כרטיס.

little bony

New member
יש לך 10 ממני...

אבל אני ממש לא בטוח באה.. רציתי מאד אבל אחותי מבריזה לי

כי אין לי 2 חברות ללכת איתם...

וזה היה התנאי של ההורים שלי שאני אלך...אני אנסה לשכנע עוד היום בנות ללכת איתי...אבל זה יהיה קצת בלתי אפשרי כי חברות שלי (חוץ מפיטה בראש שלא יכולה לבוא) לא מתות על הדורבנים כמוני (למרות שאני לאט לאט גורמת להם להידבק לשירים שלהם
)

DesertRose7

New member
חפיף!

מתרגלים! גם אצלי זה ככה.. בעיה שלהן- אין להן מושג מה הן מפסידות למרות שהן מתחילות להבין אותי ולחרוש הדורבנים!!

אני אגיד לך מה קורה...

הדורבנים זו מחלה. איך נדבקים בה? הולכים להופעה. עד שלא הלכתי להופעה אחת הכרתי אותם בכלליות...ידעתי כמו כולם את "שוב הדיסקו כאן" "יצאנו לרקוד" "לא בא לי לשמוע" וגם קרנבל, אור כחול, יופי טופי אחלה בחלה..אבל ממש בכלליות... מאזמ ההופעה אני לא מפסיקה להקשיב להם. חשבתי שזה רק אני. להופעה ב-31 לא יצא לי ללכת בסוף [דפקנים כולם] אבל חברות אחרות שלי כן הלכו, בספונטניות. למחרת כל היום בבי"ס זיינו לנו בשכל על מה היה ואיך היה [הם כנראה עשו את ההדרן שזיגו הוא סופרמן ואייל הוא ישו] ובלה בלה בלה, והבנתי שהם נדבקו... להופעה ב-23 תיהיו בטוחים שאני כבר אבוא עם משלחת רצינית.

אני גם כנראה הולכת להופעה ב-23!

אני גם מסכימה עם "מחלה"...זה בדיוק מה שקרה לי!!!!! רק הלוואי שחברות שלי היו נדבקות בזה רציני כמוני...אולי זה כי הייתי יותר קרובה לבמה...חחחחח

למעלה