אני צריכה ייעוץ בעניני תסרוקת

אתי@

New member
אני צריכה ייעוץ בעניני תסרוקת ../images/Emo68.gif

יש לי שיער ארוך חלק ושחור, ואני ממש מתלבטת לגבי התסרוקת. אני יודעת שאני רוצה אסוף, כי זה נשאר כל הערב ולא מתקלקל. אני בחורה די עדינה ואני לא רוצה להופיע ביום החתונה עם תסרוקת אומנותית מידי (או פרחית מידי) שלא תתאים לי ולאישיות שלי. לכן זה צריך להיות משהו קלאסי (אבל לא מיושן) וסולידי (אבל לא דודתי). וגם שלא יהיה סתמי מידי... אוף כמה דרישות יש לי...
אז אני אצרף כמה תמונות עם שאלות ואני אשמח שתגידו לי מה דעתכן. טוב

אתי@

New member
תסרוקת מס 1

לגבי זאת אני ממש מתלבטת - אמנם זה סולידי, אבל לדעתכן זה מיושן? דודתי?

dorlim

New member
התסרוקת ממש חמודה

לא דודתי ולא מיושן להפך, סולידי עם נופך אלגנטי (לפעמים אני כזה פלצן חבל"ז) אבל ברצינות - אחלה תסרוקת. אל תשכחי רק שלכל אחת תווי פנים שונים, וזה צריך להתאים לך. אם כן - מה טוב.

אתי@

New member
איזה כיף לשמוע תגובה גברית ../images/Emo66.gif

לגבי תווי הפנים - אני מקווה שאתי אלבכרי תיכנס ותגיד את דעתה בעניין (היא מכירה את תווי הפנים שלי...)

meyt

New member
אני אוהבת את תסרוקת

מספר 3 מאוד מיוחדת לדעתי !

אתי@

New member
תסרוקת מס´ 2

תתעלמו מהתמונה המאוד לא מוצלחת. איך זאת?

יעלי2

New member
תסרוקת בסדר אבל

לי אישית השוונצים לי אישית לא יהיו נוחי (בגלל הנוחות הייתי מוותרת). תשתפי אותנו בעוד תמונות!!!

אתי@

New member
אין לי מושג (גם אני סקרנית לדעת מה

אפשר לעשות מאחור...). אולי קוקו

אתי@

New member
תסרוקת מס´ 4

ופה צריך להתעלם מהשתיל ששתלו לה בקודקוד - מה אתן אומרות על ה שביל בלבד...

יעלי2

New member
אחרי שגמרתי לצחוק

מה"שתיל" שתקעו לה כהגדרתך, זו תסרוקת גרנדיוזית מידי לטעמי. אני חושבת שכל התסרוקות יפות, אבל את יודעת א) על מה את חולמת. ב) מה מתאים לאופי שלך. אני חושבת שיהיה לנו קך לחוות דיעה אם תסרקי תמונה שלך (עם שיער אסוף או פזור), וכך נוכל לראות מה הכי הולם אותך.

מיה :)

New member
בהחלט מס´ 1 ../images/Emo45.gif

סולידית, אלגנטית ואפילו סקסית! אבל, כמו שכבר נאמר, היא צריכה להתאים לתווי הפנים. אני מציעה לך להניח לספר שלך לעשות את העבודה. אבל זו רק דעתי... אני אישית מאד לא אוהבת את התסרוקות ה"מודרניות" (מס´ 2, 3 ו-4)

מס´ 1 הסולידית ביותר והיפה ביותר

לטעמי. מתאים לך מאוד. אבל מה עם הבלט? לא מזכיר לך נשכחות?

אתי@

New member
קצת ../images/Emo9.gif אבל כנראה שהתיאשתי...

שום דבר אחר לא מצא חן בעיני... זה לא סולידי מידי
לא מיושן קצת
ועוד שאלה: איך התסרוקת הזאת עם השביל של מס´ 4

למעלה