אני צריכה ייעוץ בעניני תסרוקת

אחתק..הכל ישן הכל סולידי מה קרה לך?

התסרוקת של יפה אזולאי מהממת........ יפה, אלגנטית, קלאסית, מה עוד? האחרות מפגרות לטעמי, יותר מדי.

הילית*

New member
אני גם יותר אוהבת את 1

ולדעתי היא יותר מתאימה לך... אבל, אני מציעה לך להתייעץ עם מי שמבין כי התמונות מאוד יכולות להיראות אבל מאוד חשוב שספר שמבין יתאים אותם למבנה הפנים שלך ולאופי השמלה... אפילו תתייעצי עם מעצבת השמלה שלך

אתי@

New member
רעיון ../images/Emo62.gif מעולה - אני אדפיס

את התמונה ואקח את זה מחר למדידה.

אינצה

New member
אתי@!!! יש לך מחר מדידה???

מתי? גם לי יש! מדידה ראשונה אצל מיכל, מחר בשעה 17:00. מתי את? אולי ניפגש?

*שיר

New member
אני בעד מס´ 1 ../images/Emo70.gif

הכי יפה, הכי פשוטה והכי הכי נוחה!!

אתי@

New member
מעניין שכולם בעד מס´ 1

ואני חשבתי שכולם יקטלו אותה...

שירי71

New member
גם אני גם אני! מס 1 הכי עדינה וסולי

אתי@ יקרה, התסרוקות האחרות לדעתי הן פשוט לא כל כך סולידיות ולא כל כך לטעמי האישי כמובן לא כל כך חגיגיות, יותר מידי על גבול התסרוקת למסיבת דיסקו בהוליווד (חלקן) ולא לחתונה... נראה לי את מהסולידיות יותר מה גם שאת מאד עדינה ויתאים לך משהו עדין ולא עם דברים מזדקרים (לדעתי, שוב...) הייתי עושה משהו כמו מס´ 1 אבל יותר מעניין יותר צעיר איך שהוא, ואם כבר שוונצים בצדדים אז לעשות עם קצוות קצרים ולא עם קצוות ארוכים כל כך כמו שהיה בכמה מהתמונות האחרות שם. מה את אומרת?

אינצה

New member
לא רוצה להרוס את תמימות הדעים כאן,

אבל אני אישית לא ממש אהבתי אף אחת מהתסרוקות. אני לא אוהבת אסוף באופן כללי, ובאמת מתוך 4 התמונות - התסרוקת הראשונה היתה הכי "בסדר" אבל היא קצת "מסודרת" לי מדי. אתי@ אני לא מכירה אותך, אבל אני הייתי מרגישה קצת "חנוקה" עם תסרוקת כזאת. הייתי הולכת על אסוף קצת יותר מבולגן שיהיה גם שובב וכיפי כזה. אני לא ממש יודעת להסביר וגם עוד לא הייתי בתסרוקת נסיון כדי שיהיו לי רעיונות אבל נראה לי שהבנת את הכיוון שלי. מה שלא יהיה זה ממש תלוי באופי ובטעם שלך.

אינצה

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה

למה שלא תעשי משהו כמו של מיה. לדעתי זאת היתה תסרוקת אסופה משגעת!

אתי@

New member
האמת היא שלא כ"כ הבנתי מהתמונה מה

בדיוק הולך שם... למרות שזה נראה מאוד יפה...

מיה :)

New member
היי אתי, אם את מעוניינת

אני אשתדל מחר לשלוח לפורום את התסרוקת מהצד. אני כמעט בטוחה שיש אחת כזו בצילומים שלפני

אתי@

New member
אני הייתי בתסרוקת נסיון אחת וכל

התסרוקות ה"שובבות" היו לא לטעמי (ואני דווקא רציתי משהו שובב...). אני לא יודעת למה, אבל לא הרגשתי בהן בנוח. אולי אני טועה ועדיף לי משהו כזה שובבי (ואני אתרגל לעצמי במהלך הערב...) על פני תסרוקת מסודרת
אוףףףףףףףףףףף, איזה דילמות - של החיים

אתי@

New member
כנראה שאני אלך על זה ../images/Emo80.gif

ולגבי השוונצים - אהבתי את מה שהיה בתסרוקת מס´ 1, אולי הייתי מוסיפה עוד שוונץ אחד. אבל לגבי פרט כזה עדיף להתיעץ עם הספר/ית.

למעלה