אני צריכה לעשות סדר!!

hallcat10

New member
אני צריכה לעשות סדר!!

למרות שאני לא מנהלת והרגע פתחתי שירשור סיכום...גיליתי שזה משגע..כאילו מדברים עם מישהו ולא זוכרים תכינוי ואז לא מבדילים.. אז זה שירשור מאוד מאוד חשוב... כל אחד ירשום את הכינוי שלו ואת השם האמיתי....כולל משפחה כי נגיד יש פה מלא בשנות בשם טלXDXD האמ....ככה נוכל לזVות.. תודה!!! מתחילה: HALLCAT10=שחר רויטמן.. אותו כינוי זה המסן=]

3has3

New member
אממ...

3has3 - חנה ש.... כי מי שצריך לדעת מה השם משפחה שלי יודע

hallcat10

New member
זאת רותם ש..

שאני מכירה מהבלוג..??? חחח.איזה שאלה מתומתמתZXDXD החלטת להיצטרף בסוף?..חחח

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif

אגנסקעXD = אגנסה מעניין מי ישכח את החופרת שממש חופרת באיסי..! ח..

hallcat10

New member
איך האהבתי את הקטע..

שלקחת השראה בקשר לכינוי מFALL OUT BOYS XDXDXDXD

Fall Out Liel

New member
חח תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אבל ת'אמת לקחתי את זה מהפורום של האתר הרשמי שלהם שכמה בנות כתבו גם ככה..XDD אבל שששש
אל תגלו חח

hallcat10

New member
חחח..

סייפרת לי במסן שזה מהשראה מהםXDXD את לא זוכרת?... את יכולה לזהות אותי בזהות השירשורXDXD

Fall Out Liel

New member
חח אני יודעת../images/Emo168.gif

התכוונתי שהכינוי לפורום היה בהשראתם. אבל הכינוי עצמו לא אני המצאתי. התכוונתי שחשבתי על כינוי לתפוז ובגלל שהייתי בפורום של האתר הרשמי אז רציתי כינוי שקשור לפו"ב אז ראיתי באתר הרשמי..>< חח

hallcat10

New member
שחף...

לא יצ אלי מש לדר איתך..אז כמה שאלות.. 1.זה אולי ישמע מטומטם אבל...בן/בת? (אני מכירה שחף משני הסוגים..) 2.מאיפה את? 3.מאיפה הכרת את ט"ה והחלטת לנסות לעשות פורום..?

hallcat10

New member
אוקי..

מוזר...XDXD כי עזבו אם אני יגיד זה ישמע יותר מוזר... בן כמה?...

3has3

New member
שמה? שבן מעריץ אותם?

תתפלאי אבל יש הרבה
ואומנם זאת להקת בנים אבל זה לא כזה משנה
וששחף יענה לך לבד בן כמה הוא (18 אהמ )

hallcat10

New member
לא...

דווקא ראיתי הרבה בנים שאוהבים אותם... ושאלה...את דוברת שלו...שאת עולה במקומו...??? מה שאמרתי שישמע מוזר זה שיש כל כך בנות מעריצות ודווקא בן(שיש הרבה פחות) פתח תפורום.. ואני לא מתכוונת שזה כאילו הומו... אני לא בכוונה של להעליב ולהיות כלבה..=]

3has3

New member
אני סתם עונה D:

זה כיף לי XDD והייתי חייבת להגיד לך שהוא בן
לשמור על הכבוד שלו
בכל מקרה, שכחתי D:

X Slider

New member
חנה ../images/Emo6.gif

1. בן 2. אבן יהודה (ליד נתניה) 3. חבר הכיר לי את מונסון בגרמנית ומשם הכל היסטוריה ^___^. הייתי מנהל בתפוז הרבה זמן וראיתי שיש קומונה מצליחה לטוקיו, אז הצעתי למנהלות לפתוח פורום והן לא רצו, אז פתחתי בעצמי
.

למעלה