הן אמרו לא לבוא לשדההתעופה ורמשו לא לבוא הוכל מבטול והן הלכו לשם לבד והרהו אותם!! ואחר כך בכאילו אמרו שהן בכלל רשמו שזה מבוטל אלב מי שרוצה שיבוא או משהו וזה לא נכון! הן אמרו לא לבוא אז אני הפסקתי לאהמין להן ויצאתי מכול העסק הזה..
אוקי ף עד עכשיו לא שנאתי אותם ולא אהבתי אותם , לא היה אכפת לי מהן .. עכשיו אני שונאת אותן כ"כ !!!! חשבתי שהן רק לוקחות קרדיט לא יותר מזה !#$%^&$%#$!@%$# אווווף איזה מעצבנווווווווות !!!!!!!!! מה אפשר לעשווווות ?!
../images/Emo36.gifוגם לא לי..... חחחח../images/Emo26.gif
זה כ"כ מדכא לדעת שמישו שלא היה מגיע לו לקבל אפילו את הדבר הקטן ביותר מהלהקה, קיבל אותו!!!!!!!!! אבל בהרבה יותר גדול!!!!!!!!!! זה ממש מעצבן!!!!!!!!!! ואם שמתם לב הם רשמו תגובה לכל מה שרשמנו על החבילה שהם קיבלו............. כן, והם קוראות לנו חופרות................ אם לא אכפת להם מה חושבים עליהן, למה הם פרסמו את התגובה הזאת???!!!!! חחחחחחח עאלק לא אכפת................ כלבות..........................................
ותגיד שלנו אין הוכחות . אז הינה חמודות שלי ! אפח'ד לא שונא אותם סתם .. הם מביאות את זה על עצמם ! מלא קיבלו ת'חבילה אבל י'חתיכות פוסטמות מה אתן מצלמות ושמות באתר !? וואט דה פאק ?! תשמרו לעצמכן ! אין לכן מספיק שונאים ! להגדיל את השננאאה ! דפוקות !
כל כך מעצבן!!!!!!!!!!!!!!! גם כן התמונות שלהן............. לא מספיק לנו לדעת ששיקרתן רק בשביל שלכן יהיה סיכוי לראות אותם, את עוד שמות תמונות שלכן באתר עם כל מה שכאילו קיבלתן???!!!!!!!! מה זה הפיגור הזה???????!!!!!!!!!! והייתה אחת שכתבה משו על המגבת....... מי הייתה רוצה להתנגב ערומה במגבת בידיעה שיש תמונה שלהם שם?????!!!!!!!!!!!!!!!!! היא צודקת לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם בכל יום מגדילות את מספר האנשים ששונא אותם......................... ובכוח מגדילות.......................