אני צריכה עזרה

Pusik

New member
לאמא של ע,ק,ת

אם לא קשה לך:כמה הלידות היו קלות?ולא כל כך יבנתי מה הית לוקחת?

הלידות "הקלות" (ארוך)

הראשונה החלה בירידת מים. נסעתי לבית היולדות (פוריה - ואני ממליצה מאוד מאוד) צירים החלו לאחר מספר שעות. בהתחלה זה נראה שהולכת להיות לידה ארוכה ואיטית אבל פתאום זה התקדם מאוד מהר מפתיחה של 4 עברנו לפתיחה של 7 בפחות מחצי שעה ומיד 10. שתי לחיצות (וחתך) והילד בחוץ. כן, לקחתי פטידין ומאוד אהבתי את ההרגשה. מהציר הראשון עד אחרי הכל בערך 6 שעות. השניה החלה בירידת מים ונסעתי לבית יולדות. לאחר יממה שלא התפתחו צירים החלטנו (בהמלצת הרופאים כמובן) על זירוז. המהלך היה מאוד דומה ללידה הראשונה והרגשנו (אני ובעלי) שאנחנו מכירים את הענינים. מהציר הראשון עד שהילד בחוץ חמש וחצי שעות. (בלי חתך...) המיילדת אמרה שהיתה לי לידה מאוד יפה. השלישית החלה בבת אחת (בשבוע 41) עם צירים צפופים וירידת מים. כשהגעתי לבית היולדות היתה כבר פתיחה של 5 וזה היה 04:00 (לפנות בוקר) המיילדת שאלה אותי אם אספיק עד סוף המשמרת שלה (07:00) ללדת. הבטחתי שכן. ב- 06:50 הילד היה בחוץ במשקל גדול יחסית (3760) וללא חתך. מהציר הראשון עד שהילד היה בחוץ פחות מ- 4 שעות. בלידה זו העובר היה מסובב עם הראש ולא מונח בדיוק בכיוון הנכון (הראש למטה אבל לא בכיוון הנכון) המילדת ניסתה לעזור לו עם היד להסתובב וכשלא הצליחה מספיק עשתה לי דיקור סיני בזרתות של הרגלים. היא לא הספיקה ללבוש כפפות והראש כבר היה בחוץ ועוד רגע וזה נגמר. אני לא חושבת שזה אחראי מצידי לתת את המרשם ההומאופתי כי לא לכולן מתאים אותו הדבר. התיעצי עם הומאופת שידע להתאים לך מה שצריך. מקווה שעניתי. שוב בהצלחה ולידה קלה.

למעלה