אני צריכה עצה

Alin ;-)

New member
אני צריכה עצה

אני בת 15.5 ויש לי חבר שאנחנו אוהבים אחד את השני. ואני מרגישה שאני מוכנה לשכב איתו. הדילמה שלי היא האם גיל 15 זה מוקדם מדי?

sweet heart

New member
למרות שאני קטנה יותר ממך

אני חושבת שאם את ממש מרגישה מוכנה לזה אז כנראה שזה לא גיל מוקדם. כמו שאמרו לי לא פעם, שזה לא עניין של גיל, זה תלוי מתי תרגישי מוכנה לזה. יש כאלה שעשו את זה כבר בגיל 14 כי הרגישו מוכנים לעניין, ואם את מוכנה אז למה לא? ו15.5 זה לא גיל כל כך מוקדם לזה....
מרינה

night_wish

New member
דעתי

היי, אני אישית לא חושבת שזה מוקדם מידי משום שאני גם שכבתי לראשונה בגיל 15 וחצי (אני בת 16 וחצי כרגע). ואם אתם אוהבים אחד את השני, ושניכם מרגישים מוכנים לכן (ושהוא יתחשב בך גם אם תתחרטי בדקה האחרונה) אז תהנו. bless u night wish

mosh-16

New member
תשובה

אני בן 16 וגם לי יש חברה ואנו אוהבים מאוד בלה בלה בלה בקיצור אני חושב שהגיל לא זה שקובע אלה עם את מוכנה לזה... ותאמיני לי שעם חבר שלך יראה שאת רוצה זה יעשה אותו לבן אדם הכי מאושר שקיים עלי אדמות אז עצתי אליך היא: תעשי את זה

RoadKill

New member
דעתי...

תיאורטית אין הגבלה לגיל אפשר לעשות את זה בגיל 14 ואפשר ב18 או 24 אבל כדאי לך לבדוק שאת לא עושה את זה סתם מחרמנות או סקרנותאלה מאהבה

lolita...

New member
תשמעי!

היום ילדים עושים את זה מגיל 11 ואפילו היו מקרים של 9! הכל תלוי רק בך! את צריכה לחשוב לפני שאת עושה את זה-רצוי לעומק ולבחון את כל הצדדים! ואז תראי אם את מודעת למה שיכול להיות אחרי זה... אם את מוכנה גם רגשית וגם פיזית אני מניחה שאת תעשי את זה.... שוב פעם-תעשי מה שאת חושבת שנכון לעשות! נ.ב-גמר חתימה טובה לכוווווולם -אלה-

LOST YAEL

New member
אלין.

אני בת 18 והיה לי חבר מגיל 14.5 עד 17.5 וכן, חשבתי שהוא אהבת חיי תמיד הייתי בעניין של לחכות עד לחתונה כן,כן זה היה נורא חשוב לי אבל אחרי שנתיים וחצי נשברתי והרגשתי שאני מאוד רוצה והגיע הזמן ת´שמעי הייתה לנו מערכת יחסים של בעל ואישה כל כך אהבנו אבל בסוף הוא זרק אותי..... אז תחשבי על זה טוב כי אני חושבת שהייתי מתגברת על זה הרבה יותר מהר , על הפרדה אם לא הייתי שוכבת איתו.... זה צעד חשוב מאוד תחשבי על זה טוב ואל תעשי את זה מתוך לחץ לא שווה את זה.... בהצלחה! ותעדכני אותי יעל

הצעתי

קודם כל תסתכלי לעתיד, אני גם שכבתי בפעם הראשונה בגיל 15.5 הרגשתי מוכנה, ועכשיו אני בת 16.5 אני מתחרטת, זה לא תלוי באם הוא אוהב אותך, גם החבר שלי ששכבתי איתו אהב אותי, זה תלוי אם הוא לא יעזוב אותך אחרי זה, וזה תלוי אם הוא ישאר לצדך במקרה הכי גרוע, כי דוגמא אישית הוא עזב אותי כשאני רציתי להתחיל להשתמש בגלולות, אם הוא באמת ובתמים יהיה אתך, תנסו אל תיחזפו כי יש אפשר להנות גם בלי יחסי מין... תביטי לעתיד אם תוודאי שלא תתחרטי אז שיהיה לכם בהצלחה, והכי חשוב אל תשכחו להשתמש באמצעי מניעה. אוהבת סנדרה

vered*

New member
../images/Emo62.gif

תראי, זה מוקדם מאוד.... אל תעשי שטויות כמה שאת מרגישה מוכנה . תלמדי מטעויות של אחרים, אני עשיתי את זה בגיל קצת יותר צעיר ממך, וכמה שאני וחבר שלי "אהבנו" אחד את השני , אני עד היום מצטערת על זה . גם אני הרגשתי שאני מוכנה וכולם אמרו לי שהעיקר ההרגשה, וזה לא נכון, כי אחר כך שתתבגרי את מאוד תצטערי על זה-תביני שבגיל חמש עשרה לא מבינים כלום. אני לא ממש יודעת איך להסביר לך את זה אבל תחשבי טוב מאוד לפני שתחליטי. ואם תחליטי שכן, אז בבקשה-תיזהרי

ורד אני תומכת בדעתך!

זה באמת מוקדם... ואני גם חושבת שאת לא בדיוק מוכנה בשביל זה... אני חושבת שזה סתם רגע זמני שיותר מאוחר את תצטערי על זה! תקשיבי את עדיין צעירה יש לך עוד קצת זמן חוץ מזה תחשבי על הדברים שיכולים "להתגלגל" מזה.... תחשבי על זה "בכובד ראש"... שלך מעיין

Alin ;-)

New member
אני לא יודעת

אני לא יודעת מה לעשות תודה לכל אלו שנתנו עצה רק שעכשיו אני עוד יותר מתוסבכת. הרגע עדיין לא הגיע אבל אני יודעת שהוא מעבר לפינה ואני לא יודעת מה לעשות!!!!

הגוף אף פעם לא מוכן....

גם אם הפעם הראשונה בגיל 10 וגם אם הפעם הראשונה בגיל 40 הגוף בחיים לא יהיה מוכן... בזה תהיי בטוחה.. מה שכן... הבעיה זה לא הגיל... הבעיה זה אם את מוכנה לזה.. נפשית.. בלב... לא גיל.. ולא גוף.. רק הלב שלך יכול להחליט.. המלצה חמה .. תחכי עם זה... שלום שלום..
...

wildflower**

New member
לילה לבן ../images/Emo88.gif

אני לא יודעת אם אתה בן או בת...... אבל אני חושבת שאתה טועה.....בעצם אני בטוחה! יש גיל שהגוף מתחיל להיות מוכן... וזה מגיל 17 משהו כזה..כשהגוף מסיים להתפתח. בר

אוי אוי .. כמה שאת טועה.... ../images/Emo13.gif

אבל גם אם את טועה זה לא ממש משנה..את ההתנסות הראשונה כבר תרגישי (או שהרגשת כבר)... אל תחשבי שאצל כולם זה אותו הדבר.. ברור שגוף של בת 10 הרבה פחות ממכן פיזת מגוף של בת 20, אבל המוכנות הפיזת ש האיברים הפנימיים לא תמיד מספיקה, לעומת השינוי הפיזי שהמערכת עוברת לאחר החדירה הראשונה... בבקשה, אל תגיד דברים סתם...
..אולי אצלך זה הלך חלק..אבל........ שלום שלום

פומיקית

New member
תגידו לי...

אתם נורמלים?! התחלקתם על השכל??? איך אתם אומרים לילדה בת 15.5 לשכב עם החבר שלה, או יותר נכון מייעצים לה????? אלין מותק אל תשכבי איתו יש לך עוד הרבה זמן בשביל זה... את עדיין ילדה תתנהגי ככה ותיראי ככה!!!

אלתית14

New member
אם אוהבים באמת ומרגישים ש

באמת מוכנים לזה אז לדעתי כן, אבל תיזהרי כי בנים הם דופקים וזורקים, לא כולם, אבל יש כאלה

למעלה