אני צריכה עצה

peace and love

New member
הגיל ממש לא משחק פה תפקיד

לפי דעתי, את צריכה לעשות את זה כשתרגישי מוכנה ולא כשתיהיי מספיק גדולה לדעתך או לדעת אחרים רוני

shirigutman

New member
הי אלין! ../images/Emo19.gif

היי! אני נערה בת 17 וחצי, בעייתך היא בעיה שרבות נאלצות להתמודד עימה - לשכב או לא לשכב. בעיקרון אני נגד לשכב בגיל כל כך צעיר כי זה יכול להרוס את הקשר וגם את ההתנסויות המיניות עם הגברים בשלב מאוחר יותר. לפני שאת פונה לעשות עד משמעותי כל כך, עלייך לחשוב רבות ולשאול את עצמך מספר שאלות: 1. האם אני באמת מוכנה לעשות את השלב הזה? 2. האם לחצו עליי לעשות זאת? 3. האם אני יודעת מה יהיו ההשפעות על החיים שלי לאחר מכן? הערה: אולי כעת אינך רואה אילו השפעות קיימות אך מחקרים פסיכולוגיים (אני אוהבת פסיכולוגיה ולכן קוראת מאמרים רבים- מיקום מאמר זה נשכח מזכרוני) הוכיחו שקיום יחסי מין בגיל צעיר גורם להשפעות מרובות על העתיד המיני. טוב, זוהי דעתי ואני מקווה שאיכשהו עזרתי לך. שירי

Alin ;-)

New member
תודה

תודה לכל אלו שנתנו עצה מה הכי כדאי לעשות. לכל אלו שדיברו על בגרות פיזית אף פעם לא דיברתי עליה. אני מדברת על המוכנות הנפשית שלי אני אוהבת אותו ולדעתי אני מוכנה בנפש שלי להיות איתו. חבר שלי בהרבה יותר מבוגר ממני ניהינו חברים לפני חודשיים ואפילו פעם אחת הוא לא הוציא מילה על לשכב איתו. ואני יודעת שהוא כבר שכב אם משהיא. בהתחלה פחדתי שהוא יכול לנצל אבל אני רואה שבחודשיים האלו ניהינו מאד קרובים בלי שום מגע פיזי מיותר הוא לא מנסה שום דבר והוא מאד מאד אוהב אותי. יכול להיות שאני אחכה עד שאני אהיה בת 16 לפחות אם נהיה עדיין ביחד אז כנראה זה היה שווה את זה. תודה לכולם אלין

למעלה