אני צריכה תמיכה~ T.T

coral chan

New member
אני צריכה תמיכה~ T.T ../images/Emo210.gif

אתמול אבא הוסף כמה ג'יגה למחשב,ואחרי זה המחשב פעל מהר,וזה היה טוף ואחרי היום הנהדר שהיה לי אתמול,אני חוזרת הביתה,ואבא אומר לי בדרמתיות: "הכל הלך" כל התיקיה שלי הלכה,כל התמונות של אודי הלכו T________________T כל התמונות ממפגשים,כל התמונות שאגרתי עד עכשיו כל הפאנארטים,כל המוזיקה,כל הסדרות אנימה והתיקיה הזאת קיימת מאז שאני בת תשע~ אז גם כל הדברים המטומטים שעשיתי בפוואר פוינט הלכו (ואלה היו דברים מטומטמים-חמודים >: ) אפילו ההזמנה שלי לבת מצווה שעיצבתי לבד התאבדה וגם כל העבודות שעשיתי,ועוד העבודה שאני צריכה להגיש השבוע באזרחות הלכה! וגם כל הציורים שציירתי בפוטו שופ T___T כל החתימות שעיצבתי,כל הציורים שאנשים עשו בשבילי בפוטושופ,כל התיקית פוטו שופ נעלמה~ עם כל הפונטים ומברשות שהתקנתי,הכל הלך. אני כל כך מבואסת. אבא ניסה לעשות משהו עם ההארד דיסק עד שלוש לפנות בוקר,והוא היה ממש מסכן. אבל הכי עצוב-התמונות של אודי,כי הרי אין מצב שאני אפגוש אותו שוב בשביל לצלם אותו.. אני כל מבואסת עכשיו,אחרי היום הנהדר שהיה לי אתמול אני ממש בוכה על התמונות של אודי,אוף T____T ואבא שלי איש מחשבים,והוא אמור לדעת מה עושים במקרה כזה,אבל הוא לא מצליח, אז כנראה הכל אבוד..

Violettecat

New member
מסכנה שלי!!!! ../images/Emo7.gif

~חיבוק מוחץ~ זה באמת יצוב כשדברים נמחקים מהמחשב, אבל אולי עדיין יש תקווה לשקם את כל מה שהיה. וגם אם מה שהיה לך על המחשב הלך לעולמו, תזכרי שתמיד יש לך את הזיכרון שלך ששם הכל נשמר טוב טוב , כל הדברים שהיו במחשב נחקקו בלבך וזה הכי חשוב. קחי תמונה חמודה של אוריהימה לניחום.

Sakai Shana

New member
קורל צ'אאאאאן T_________________T

אוי אוי אוי כל כך עצוב ליייייי~T.T יקירעשלי;;~ ייקח הרבה זמן לשחזר את התיקייה אני מבינה... אם הייתי יודעת איפה ובאיזה שם שמרתי את הקולאז' של אודי הייתי שמה לך אותו עכשיו T.T אני כל כך משתתפת בצערך~ אם את רוצה שאני אצרוב לך, מה שבא לך, תיקיות של תמונות תמונות, אנימות, מה שבא לך, רק תגידי ובכיף! ]': את רוצה שאני אצרוב לך את כל תיקיית התמונות המצומצמת שלי? ]: ז"א אני אצרוב משם רק את מה שתרצי >> אוי עצוב לי על התיקיה ]:

JeeChan

New member
קורל צ'אן ;] לא לדאוג בשביל זה יש

את אור טאיצ'ו D: יש לי תוכנה שתוכל לשחזר 90 אחוז ממה שהלך לך D:

coral chan

New member
מסתבר שזה לא כזה פשוט ../images/Emo210.gif

אבל כבר ניסה שלוש תוכנות שונות X_X;; ביום ראשון הוא יקח את הדיסק לעבודה עם כל האנשים האלה שמבינים שמה במחשבים,הוא בטוח יצליח לעשות משו,אני מקווה~

JeeChan

New member
זה כן כזה פשוט, תאמיני לי שאבא שלך

לא ניסה את התוכנה שלי :]

../images/Emo204.gifאוי ;;

חשבתי שזה קרה למחשב שלי, ואני יודעת איזה דיכאון זה T_T אבל תשאלי את רלי, הוא הצליח לחלץ דברים מההארדיסק המת שלו אם את זוכרת....

coral chan

New member
לשים אותו בפריזר? XDDDD ../images/Emo210.gif

לא תודה.. XD נראה לי שזה היה סתם המזל של רלי XD

marinaaa

New member
:O ../images/Emo110.gif

וואע וואע מגיל 9? אני סוגדת לך המחשב שלי צריך תיקון כל שבוע. וואע וואע אבל אור אמר שיש לו תוכנה אז כמעט הכל יהיה טוב, לא? שיהיה לך יום טוב:]

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אוי מסכנה שלייי T_T

-צובי- -חיבוקמוחץ- T_T אם את רוצה שאני אצרוב לך משהו, תבקשי. אוהביםאותךקורל T.T

Envious

New member
אוי קורלוש ! זה נורא.. זאת אומרת

אני אמורה לעודד אותך אבל אני גם משתתפת בביאוס שלך..חיבוק גדול !! ;[ ומי זה אודי ? מעריץ סודי ? R_R

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מצטערת ;;. ../images/Emo16.gif

יהיי זכרו ברוך :<

למעלה