אני צריכה תמיכה~ T.T

Fay Wood

New member
קורלצ'אן, מסכנהשלי~ ;-; ../images/Emo168.gif

|חיבוקענקענק~~| הוו, אני מכירה את זה שנמחקים כלכך הרבה דברים חשובים מהמחשב ;; אבלבל, אל תדאגי, אנחנו נעזור להחזיר לפחות חלק ממה שאבד~ ^__^ וגם אורטאייצ'ו אמר שיש לו תוכנה שמחזירה 90%, אז אולי זה יעזור ^-^ אל תדאגי, יהיהטוב~ ;.; ואני פה בשביל להביא דיסקים, אם את צריכה משו D= ^__^

coral chan

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif

נמ~אמא לקחה אותי לקנות חרוזים בשביל לעודד אותי,וזה די עבד ^^ וגם קניתי עוד כלמיני שטויות ^__^

Vivi Sparrow

New member
קורל צ'אן~~ T___T

אני יודעת איך זה כשדברים חשובים נמחקים במחשב וזה >: ניא, יהיה בסדר !~ *מנסה לנחם* X3

Sakura Kinomoto

New member
אוי...אממ..

אל תדאגי...זה מבאס מאוט כשזה קורה...(אאררגג...)אבל עכשיו יש לך מקום לכל הדבים החדשים לא?..טוף..אני מקווה שזה יחזור אומשוו...

Goggle Girl

New member
איכס T_T

זה מזכיר לי כשהמחשב שלי נפגע מוירוס צ'רנוביל. פשוט ישבתי איזה שעה ובכיתי על כל התמונות שלי והמסמכים והכל שאבד T_T *מושיבה את קורלצ'ו על ברכיה ומלטפת מאחורי אוזנה*

coral chan

New member
ברכיים../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif

תליתי את הדבר הסגול על הדלת מתחת לפוסטר של מאיהימה XD *-*

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני מבינה את ההרגשה שלך TT

עבדתי עכשיו על הציור לתחרות של עדי שעתיים ומשו ובסוף זה שמר לי את זה בקובץ JPEG מעפן וכל 15 השכבות שלי הלכו TT. *תמיכה* לא נורא, אור טאיצ'ו יעזור לך והכל יהיה בסדר. אני מקווה ;;. *חיבוקי*

coral chan

New member
אמ,טוף...../images/Emo210.gif

למישהו יש מושג מאיפה מורידים מסנג'ר? ^^'' (ותעשו טובה,לא טיפו) אה,ואם זאת הורדה לא חוקית אומשהוכזה,אזאז..מישהו יכול לשלוח לי לינק בבקשה במסר? ^^''' ותודה לכולכם,שוב *__*

Goggle Girl

New member
זו הורדה חוקית לגמרי

כי זה שרוור (תוכנה שמופצת ללא תוספת מחיר באינטרנט) http://join.msn.com/messenger/overview

Ayelet chan

New member
*חיבוק*

אני יודעת שלא יעזור. >: אבל, לפעמים הבאות, תזכרי מתוקה לשמור דברים חשובים מאוד על דיסק. :) אוהבתותך. ^^

cRitiCaL KitTy

New member
תנחומי...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ו... אודי??? הא? על מי את מדברת?

coral chan

New member
אההה תודה!! *___________* ../images/Emo210.gif

אודיאודיאודיאודי~ 3> נמ,ושוב תודה לכל המנחמים ^_^

למעלה