אני ראיתי את שרית חדד מתחת לבית שלי

mno4ever

New member
אני ראיתי את שרית חדד מתחת לבית שלי

אבל כמו חמור ברחתי :| זה היה בערך לפני שבוע... יש למטה אולפן הקלטות היא תמיד באה לשם בקיצור בשעה 12 וחצי בלילה אני חוזר מחבר הביתה אני רואה אישה ועוד שני אנשים יושבים כזה בחוץ מחוץ לאולפן יושבים מדברים (שני האנשים שהיו שם זה אבי גואטה והשומר ראש שלה...) אני כזה עובר והיא שמעה כזה רעש והסתובבה והיא הסתכלה עליי ופתאום אני קולט שזו שרית חדד ואני כזה הסמקתי והמשכתי ללכת מהר בלי להגיד כלום לא ידעתי מה להגיד לה... רציתי לבקש חתימה אבל לא היה לי דף ועט חח

Music4Life

New member
וואלה?

אבל מה אתה כזה ביישן? היא לייכה אלייך, לך תגיד "שלום שרית, מה שלוומך? קצת נימוס, יחס!
סתם לא, אני מבינה שהתביישת, זה קורה ...אבל אין צורך מאמי. זאת רק שרה. איפה האולפנים האלה?

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח אז מה?! ../images/Emo13.gif

היא הייתה מול העיניים שלי, הסתכלה לי בעיניים (כשהיינו ב"אדיר מילר"..) ולא דיברתי איתה, ולא אמרתי לה כלום! לא נורא, הביישנות הורגת! פעם הבאה...

חן חמי

New member
כן ילדה דפוקה

אני עושה לשרית חכי רגע ואני צועקת לה עם הקול החלש שלי אבל היא התביישה חחחחחחחחחחחחחח שרית עושה לי , למי למי את קוראת??? פעם הבאה אחותי, עלי! איך היה מיטל? עבר בשלום?

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח מה לעשות?!

התביישתיייייי! ואני לא מכירה אותההה! וכל המעריצות היו שם! ודיברו איתה, והיא מכירה את כולכן! אז הרגשתי סתם לא שייכת...
לא נורא, פעם הבאה!
וכן, הוא בכלל לא עשה כלום- רק שאל אותי שאלות וכל מיניי... דפוק
אבל השיעור נהיגה היה סוף הדרךךך.. יואווו נהגתי מעולה!!! הוא אמר לי שאני יחסית למס השיעורים שלקחתי (7).. אני נוהגת מצויין! ואפילו יותר טוב מתלמידים בשיעור ה-20 שלהם!

חן חמי

New member
בלי עין רעה!

תמיד אמרתי לך שאת ענקית!!! חמסה חמסההההה טוב מתי את באה?

חן חמי

New member
חחח איזה חמוד

תזהר לא להסתובב לבד בשעה כזאת בלילה אבל היא לא היתה נושכת אותך..

mno4ever

New member
באותו רגע לא חשבתי פשוט הלכתי :|

וזה היה בתל אביב ברחוב לבנדה ליד התחנה המרכזית החדשה.. (למי שמכיר)

חן חמי

New member
ליד המשרד

כן מובן לבנדה 20 קרוב לתחנת רכבת קרוב לפינה של סיון.. סתם סתם אבל בקיצור זה שמה. במשרד

mno4ever

New member
אכן..

קרוב לבית שלי... (לא יכול לפרט איפה אני גר
)

חן חמי

New member
חבל

היינו באים לחכות אצלך לשרית אל תהיה רע תגיד לנו! חחחחחחח מישהו ביקש שתפרט?!?????

Music4Life

New member
לבנדה...המשרד שם..לא אולפן הקלטות!!

לא היית צריך לפחד ממנה להתבייש ככה, חחחחחחחח איזה חמוד אתה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי אני הייתי עושה בדיוק אותו דבר כמוך...אימאלהה הביישנות הזאתתת

Music4Life

New member
אני רוצה להבין - למה אתם מתביישים

ככה משרית, כאילו היא איזה לא יודעת מה... כולה שרית, קטנה וחמודה. למה להתרגש כל כך ולא לבוא ולדבר איתה, אם כבר יוצא לכם? את הקטע הזה אני לא הכי מבינה... זה לא טוב כל כך.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אני לא מתביישת ממנה...

פשוט כשראיתי אותה- לא היה לי מה לומר לה! ואת היית איתי כשראינו אותה! לא היה לי מה להגיד לה! ראיתי אותה.. ולא יכולתי לבוא ופשוט לדבר איתה! אני לא מתרגשת ממנה- אולי רק קצת...

היא באמת קטנה

מטר וחצי
כמו שהיא אומרת...דברים טובים באים בקומפלט... משהו כזה חחח

mno4ever

New member
זה תמיד ככה שאתה ליד מישהו אין לך

מה להגיד... שאתה כבר הולך\עוזב... באים לך כל המילים שרצית להגיד :|

למעלה