אני ראיתי את שרית חדד מתחת לבית שלי

Music4Life

New member
מיטל, אני יודעת שלך אין בעיה כזאת

דיברתי יותר לאחרים, אבל תודה שאמרת מה שאת חושבת. לי אישית אין כל כך בעיה לבוא ולדבר איתה, אני כן מתרגשת מאד...אבל היא בחורה כמוני, מה הקטע? אבל זה נכון שאתה חושב לפני כמה שאתה רוצה להגיד לה את זה ואת זה וכשזה בא לעמוד מולה, אז הכל נראה מה במקום, לא חשוב כאילו... מבינים?

חחחח גם אני הייתי בורחת ניראה לי

חחחחחחחח אמל'ה הייתי כל כך מתביישת ללכת אליה אבל יהיה טוב יאו יאו איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חבל שלא הלכת להגיד שללום הייתה מבקש חתימה היא הייתה מביאה לך על גלויה וזה לא אולפן זה המשרד שלה אבל לא חשוב אני גם הייתי בורחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח כן היא קטנה..כפרה עלייהה

אני לא מתביישת כאילו בגלל שזאת שרית ואני מטורפת עלייה אני מתביישת כמעט מכל אחד...אני יכולה לא לראות את דוד שלי חצי שנה פתאום לראות אותו ולהתבייש ממנו... ככה אני וזה די מבאס...אבל לא נראה לי שיש מה לעשות ככה הוא ברא אותי...

Music4Life

New member
מה הגובה שלה?

1.50 היא אומרת? פעם דברו גם על משקל ואמרו נראה לי שהיא 50 קילו אבל הגובה שלה זה די הרבה..והיא כזאת רזונת שזה לא יכול להיות. מעניין אותי פשוא, אם למשהו יודע - תגידו חופשי.

Music4Life

New member
לא מור, לך יש עוד זמן לגדול..

לשרית כבר מזמן לא
זה ההבדל

ניבה אם אני אגבה הכי הרבה יהיה

1.55...את זה אני לא עוברת...זה תורשתי...איך אני אסביר לך את זה...אחותי מגיל 11 עד עכשיו שהיא בת 18 1.55 וככה אני אהיה...ודודות שלי גם ככה...אם את רוצה הסבר אז בפרטי...

Music4Life

New member
הבנתי אותך מור. את זה לא ידעתי

את התורשה לעולם, אבל לעולם אי אפשר לנצח! כנראה שלא יהיה לך עוד הרבה גובה בעתמיד אבל מזה משנה? העיקר שיש לך דברים אחרים טובים. לא סיפור, באמת.

כן...

הלוואי ואצלי יקרה נס ואני אהיה לפחות 1.60... כן יש לי כמה דברים טובים בחיים...חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא...יש דברים יותר טובים ממנו גם כן הבצי הזה התעצבנתי עליו היום חחחחחח לא מכירה אותו בכלל סתם סיפרו עליו החלטתי שהוא כוסון חחחחחח...לא באלי עליו יותר חחחח...

וואי הייתי מתה לגובה כזה

חחח בכיתה ג' הייתי יותר גבוהה מהמורה (רציני היא מטר וחצי...) עוד שנה שנתיים שחברה שלי הקטנה תגבה אני אהיה הקטנה שבחבר'ה...

חחחח

גמני בכיתה ג' הייתי יותר גבוהה מהמורה.. יו מעניין איך אני לידה חחח

היה לי אחד בשכבה של ו'

חתיך בטירוףףףף אבל הוא היה 1.80 (אימאלה כיתה ו' 1.80..) לא התאים חחח נראית כמו לא יודעת מה לידו... אבל מה שבטוח שליד אותה מורה אני לפחות עדיין יותר גבוהה חחח

למעלה