זה חזק מהם, כולי הכלה אליהם שלא מבינים שזה כמו שאתה קשור ומנסה להשתחרר, אתה רק מהדק את הקשירה ומזיק לעצמך וזה בדיוק מה שהם עושים ליקיריהםוהלב שלי נקרע, אבל מצד שני חושבת שבכך הן מקשות את לב פרעה(סינוואר)
ביודעו שרק בהעקשתו ישיג את רצונו,,,דילמה רצינית
הם עברו כל גבול, מבחינתי הם איבדו את האמפטיה אליהם!!והלב שלי נקרע, אבל מצד שני חושבת שבכך הן מקשות את לב פרעה(סינוואר)
מהכרותי הקצרה איתך- אם חלילה זה היה בן משפחה שלך, היית לא חוסם את איילון אלא שורף אותו. כל אדם שפוי, אגב.הם עברו כל גבול, מבחינתי הם איבדו את האמפטיה אליהם!!
סתם נזכיר לחובבי ז'אנר הצחוקים שכשדובר על סגירת איילון במשך שעות הלילה בלבד (ולא בשעות אחה"צ-ערב למשל) על-מנת למנוע עבודות בשבת בניגוד לחוק, כל הקבוצה הזאת שכיום חוסמת את איילון כל יומיים באמצע שעות העומס, צווחה שזה בכלל 'פיקוח נפש שדוחה שבת' כי אמבולנסים לא יוכלו לעבורמהכרותי הקצרה איתך- אם חלילה זה היה בן משפחה שלך, היית לא חוסם את איילון אלא שורף אותו. כל אדם שפוי, אגב.
מצב לא קל, ואי אפשר לשפוט את המשפחות.והלב שלי נקרע, אבל מצד שני חושבת שבכך הן מקשות את לב פרעה(סינוואר)
אפשר גם אפשר לשפוט אותם לצעוק אנחנו נשרוף את המדינה זה קצת יותר מדי.מצב לא קל, ואי אפשר לשפוט את המשפחות.
ידוע לך שיש אזרח ממוצא אתיופי בידי החמאס, וישראל אינה מצליחה להחזיר אותו, למרות שמשפחתו יושבת בשקט.אפשר גם אפשר לשפוט אותם לצעוק אנחנו נשרוף את המדינה זה קצת יותר מדי.
את ההפגנות שיעשו ברפיח ויצעקו שם נשרוף את רפיח ויש לסלק את סינוואר, הם הרסו מספיק.
מה את מנסה לרמוז?ידוע לך שיש אזרח ממוצא אתיופי בידי החמאס, וישראל אינה מצליחה להחזיר אותו, למרות שמשפחתו יושבת בשקט.
הן במצוקה מטורפת שאנחנו אפילו לא יכולים להבין אותה עד תום. אמנם אנחנו מבינים ברמת האמפטיה, אבל לא מסוגלים לדמיין את התחושה, הפחד, חוסר העונים וכו' שבהם הן נמצאות 24/7 בתקופה זו. אז את צודקת לחלוטין שהן פוגעות בסיכוי לקבל את יקיריהן בחזרה, אבל כמו שנכתב, זה גדול מהן. הן מרגישות צורך לעשות משהו ובידיעה שלהפגין נגד החמאס לא עוזר מאומה, מה שנותר להן זה להפגין נגד ממשלת ישראל.והלב שלי נקרע, אבל מצד שני חושבת שבכך הן מקשות את לב פרעה(סינוואר)
אני לא שופטת אני כואבת.,,,,מכון שאני מבינה שזה עושה טוב לסינואר,,,הוא יודע שזאת הנקודה שהוא יכול להתעקשהן במצוקה מטורפת שאנחנו אפילו לא יכולים להבין אותה עד תום. אמנם אנחנו מבינים ברמת האמפטיה, אבל לא מסוגלים לדמיין את התחושה, הפחד, חוסר העונים וכו' שבהם הן נמצאות 24/7 בתקופה זו. אז את צודקת לחלוטין שהן פוגעות בסיכוי לקבל את יקיריהן בחזרה, אבל כמו שנכתב, זה גדול מהן. הן מרגישות צורך לעשות משהו ובידיעה שלהפגין נגד החמאס לא עוזר מאומה, מה שנותר להן זה להפגין נגד ממשלת ישראל.
אמנם יש בזה גם לא מעט פוליטיקה. זה התחיל ממי שייצג אותם, דמות אנטי-ממשלת נתניהו לכתחילה, וזה ממשיך בכך שבניגוד למה שהתקשורת מציגה, מדובר בחלק ממשפחות החטופים, כאשר משפחות אחרות מתנגדות מכל וכל להתנהלות הזאת. אבל עדיין. גם אם מדובר היה במשפחה בודדת, אנחנו יכולים לנתח ואנחנו יכולים לכאוב, אבל לענ"ד אנחנו ממש לא במקום של לשפוט.
המפגינים מחלשים את הממשלה, ואת כוחות הבטיחון, מצד שני יש אזרחים ישראלים בידי החמאס, וישראל לא הצליחה להחזיר אותם.והלב שלי נקרע, אבל מצד שני חושבת שבכך הן מקשות את לב פרעה(סינוואר)
מה את מנסה לרמוז?המפגינים מחלשים את הממשלה, ואת כוחות הבטיחון, מצד שני יש אזרחים ישראלים בידי החמאס, וישראל לא הצליחה להחזיר אותם.
הסיסמא של המפגינים היא "מה אם היא היתה ביתך/אשתך/אחותך/חברתך?" אותו כנ"ל לגבי החטופים.והלב שלי נקרע, אבל מצד שני חושבת שבכך הן מקשות את לב פרעה(סינוואר)
וכשהן כבר מוזמנות (ראיתי אב אחד כזה בערוץ 11 פעם), הן זוכות להתקפות מהסוג הבוטה והחשוך ביותר, של רל"בים ואנשי שמאל קיצוני מצויים שנוכחים באולפן באותה שעה. כך ראיתי את אותו אב, שהעז לומר שצריך לפעול אחרת משאותן משפחות מפגינות פועלות, 'זכה' לטענה שהוא הורג את בנו (לא בניסוח הזה, אבל דומה), דבר שהביא אותו לכדי דמעות של ממש.משפחות שחושבות אחרת לא מגיעות למסך אלא כנראה רק לערוץ 14.
מצב לא קל, ואי אפשר לשפוט את המשפחות.והלב שלי נקרע, אבל מצד שני חושבת שבכך הן מקשות את לב פרעה(סינוואר)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.