אני רואה עכשיו את התכנית על המאסטר

אני רואה עכשיו את התכנית על המאסטר

אני במשך 3 שנים הלכתי לשיעורי יוגה במקום של מסטר הר ציון ברחוב שינקין פינת רוטשילד בת"א. זה היה המקום הכי טוב שעשיתי בו יוגה איי פעם, אבל הכי טוב.נקודה. לפני ואחרי חיפשתי ועשיתי יוגה במקומות רבים אחרים ואף מקום לא התקרב אפילו לרמה של המורים שם. נקודה וסימן קריאה !!! הייתי מגיע מספר פעמים בשבוע ובכל פעם היה שיעור עם מדריך/ה או שניים אחרים שהם מהצוות שגר שם, עוד לא פגשתי מורים מדהימים כאלה בשום מקום. אפילו כמה פעמים עזרתי להם בתיקונים קלים פה ושם, והם היו נורא נחמדים ואף פעם לא שמעתי תלונות. תמיד הייתי יוצא מהתירגולים בהרגשה מדהימה גם אם הייתי נכנס לתחרגול במצב לא טוב. לפעמים אני חושב שבזכות המכון הזה ליוגה חיי ניצלו ממש, כי ניקלעתי לשם במיקרה דווקא בתקופה שהייתה לי ממש קשה, וממש מזל שהם היו שם, וממש ממש ממש חבל שהם כבר לא שם. .

dragonlance

New member
תודה...

אני במקומך הייתי מודה לאל (לפחות מספר פעמים בכל יום) על שהינך בעל כוחות נפשיים חזקים ולא נפלת לבור השחור של הכת האיזוטרית הזו...

אין לי כוחות נפשיים חזקים

וכשהיגעתי לשם הייתי שבר כלי. אני מודה כל יום לאלוהים שהתמזל מזלי למצוא את המקום הזה.

z e n a

New member
מעניין אם זה יצחיק את הליצן...

גם אני ראיתי אתמול עובדה, ואני יכולה להעיד שכל מה שנאמר שם נכון ואפילו יותר מזה, כי גם אני עברתי את זה.... ולצערי הרב עוד בנות רבות אחרות. המזל היחיד שהיה לך הוא לא שנקלעת למקום, אלא שלא עשו לך שם שום דבר אחר חוץ מיוגה..... דוד הר ציון הוא האיש הכי רע שהכרתי בימי חיי, כי הוא מנצל אנשים במצבי חולשה. אונס נשים, גונב מהן, והופך את כל מי שמסביבו לסמרטוט חסר מחשבות ורגשות, הדבר היחיד שאני מאחלת לו זה שימצא את עצמו איפה שמגיע לו- בכלא!

xerezo

New member
שקרים שקרים ועוד שקרים

איי איי איי! אם מישהו מספיק תמים ומספיק מטומטם בשביל להאמין אפילו לפסיק ממה שנאמר בתוכנית, אז מגיע לו שיאנסו אותו לא 15 גברים, אלא 150 תחקירנים, צלמים ועורכי תוכניות "תחקיר" ביחד! כל מה שנאמר בתוכנית הזאת הוא שקר וכזב. כמה רמזים, תחשבו על זה: קודם כל אילו היה אונס, ועוד אונס קבוצתי, ועוד לאורך זמן, היה מישהו מגיש תלונה במשטרה, לא? אילו הייתה גניבה, סחיטה או ניצול כזה או אחר, היה מישהו כבר הולך למשטרה, לא? העובדה שהדברים יצאו בתוכנית טלוויזיה (ולא מגיעים לבית משפט) העובדה שרואיין אדם אחד בלבד העובדה כמה שנים טובות אחרי שקרו המאורעות כביכול העובדה שלא הוצג שום צד שני לכתבה, גרסת "הנאשם" העובדה שהחלקים המצולמים בכתבה בהם רואים את "אנשי הכת" לקוחים מסרט שנעשה לפני 8 (!) שנים על ידי תוכנית אחרת, "יומן השבוע" ששודרה במוצאי שבת אחד (שחזור) העובדה שאביה של "המרואיינת" קצין בכיר במשטרה, והוא מעולם לא הגיש תלונה... העובדה שהמתלוננת עצמה היא לא בעלת עבר פסיכיאטרי, אישפוזים, ניסיונות התאבדות וכו', שהגיעה ל"כת" לאחר שנים רבות של טיפולים פסיכיאטריים כושלים... העובדה שמעולם לא היו 15 גברים חברים בקבוצה זו, בשום שלב של קיומה... ועוד ועוד ועוד... ויש עוד דברים שאפשר לגלות, אבל אחרי כל זה אם יש עוד איזה פתי שמאמין למה שנאמר ב"תחקיר" העלוב הזה, אז מגיע לו שיידפק טוב טוב כי הוא ממש מטומטם ושטוף מוח.

poohmiki

New member
עובדה שאתה חלק מהם לפי התגובה שלך

זה כל כך שקוף פשוט אל תנסה להתחבא מתחת לאיזה ניק תיהיה גבר לפחות ידעת להיות מהם אז...

xerezo

New member
אם אני אחד מהם

ואם ככה, אם מה שהיה בתוכנית זה נכון, אז אני אחד מהמנוצלים, אלה שגנבו אותם והרסו את חייהם נכון? או לחילופין - אני אחד מהאנסים??

xerezo

New member
אני אגיד לך בדיוק

אני סומך על האינטליגנציה שלך כאן, שים לב, אני אסביר את זה במדוייק ולאט לאט: אם כל מה שנאמר שם זה נכון, אז אחד מהשניים: אם אני אחד מאלה שנדפקו, שנאנסו, שנגנבו ושהשתלטו על חייהם, אז אני קורבן. למה אני צריך אם ככך לומר כאן שהכול שקרים? אחרת אני צריך להגיד נכון, דופקים אותי כל יום! הצילו!! הושיעו נא אחיי!!! הצילוני מציפורני הרשע, שלחו מסוקים לחלצני!!! לא?? אז אם אני אומר שהכול שקרים, זה סימן שאני לא סתם קורבן, אלא קורבן שרוצה להמשיך להיות קורבן בכוח. ואני לא רק אומר שהכול שקרים, אני אומר ומעיד בכל צורה אפשרית שאני מאושר ושטוב לי עם מה שאני עושה. שאיש אינו אונס אותי, שאיש אינו מכריח אותי לעשות דבר ושאני חופשי לחלוטין בכל רגע של חיי לעשות ככל העולה על רוחי. הבנתוס? צר לי שדבריי מעצבנים אותך ואני שובר לך את מיתוס האמינות של התוכנית עובדה. באמת שאינני מנסה להרגיז אותך... בסך הכול משתמש בבמה הזאת כדי לומר את האמת. אבל אני חושב שאני מתייאש, ממילא אין עם מי לדבר. אולי אחזור לעיסוקיי ודי.

poohmiki

New member
אתה אמרת אחד מהשניים

כתבת רק אחד יש עוד צד תחשוב עליו טוב

xerezo

New member
הצד השני

כפי שהבנתי מהכתבה נטען שהמשעבד היה המאסטר, והוא השתלט על כולם. אז אתה טוען שאני המאסטר בעצמו?

poohmiki

New member
אני טוענת שאולי אתה שליח שלו

אחד מהם שנמצא בתוך הטרוף הזה כואב לי לראות איך בעינים עצומות הינך מצדיע למאסטר ומנסה לטהר את שמו אני חושבת שאם הבחורה חולה או לא אינך האדם הנכון והאוביקטיבי להעיד אינך מוסמך לכך ולך יש את התשובות ה"יפות" לנסות להשמיע את חפותו וזה היה ניסיון יפה להאשים את הדת שרודפת אתכם :) אבל זה לא עובד מה לעשות??? תתאמצו יותר להבא במקומכם לא הייתי מפגינה נוכחות וחוץ מזה עצוב לי לראות אותך משועבד ומתוכנת להגיב כמו שה"מאסטר" רוצה ואוהב אותך אתה בסך הכל בובה שברצה יפה מאד את אדונה .......................תחשוב על זה אבל אם זה מה שנותן לך לישון טוב יותר בלילה אז שיהיה לך לילה טוב

xerezo

New member
בואי נבדוק

אם מה שאת אומרת זה נכון, אם אני שטוף מוח ומתוכנת, אם אני משועבד להגיב כמו שהמאסטר רוצה ואוהב, ולמעשה אני בובה שמרצה את אדונה, אני משקר במצח נחושה בכל מה שאני אומר. כל מילה שכתבתי כאן היא שקר וכזב, ואין שמץ של אמת בדבריי. אבל אם יש ולו דבר אחד ממה שנאמר בכתבה שהוא שקר גס שניתן להוכיח ללא צל של ספק, האם אז תואילי לשקול את דבריי? בואי לא נדבר על מילים... המילה "אונס" היא מילה חזקה מאוד המעוררת אסוציאציות וקונוטציות... המילה "ניצול", "שיעבוד", וכו'... אלה מילים חזקות שאם נבדוק בהקשר הרלוונטי את משמעותן נגלה שבעצם ניתן לפרשן בצורות שונות ומשונות, לכאן ולכאן, ועובדתית - אי אפשר להסיק מהן דבר. אז במקום לעסוק במלים, הבנה נעסוק במספרים. למשל, בכתבה נאמר המספר 15 גברים, ואילו בינינו לא היו מעולם 15 גברים, ואפילו לא עשרה. זוהי רק דוגמה אחת שקל מאוד לבדוק ולהוכיח... זהו שקר גס ופשוט, הנובע מרצונה של "הנאנסת" להגדיל ולהעצים את סבלה כביכול, ולרכוש את הזדהותו של הקהל. ואם היה לה רצון שכזה בפרט כביכול בלתי משמעותי (הרי לא ניטפל לפרטים, דין 2 כדין 15), אז יש להניח שהיה לה רצון דומה ביתר הדברים שאמרה, שהיא קצת ניפחה, קצת הגזימה, וקצת "ניסחה" בצורה מעניינת ופיקנטית (אחרת לא הייתה כתבה ולא היה ריטינג). אז אני אומר, שוב ושוב: תסתכלי טוב טוב על המצב הזה, שבו אני ועוד רבים אחרים היינו במקום, ואנו יודעים בדיוק מה קרה ומה לא קרה מעולם. אבל למילותינו אין כל ערך, הן אינן שוות דבר, כי אינן עוברות דרך הקופסא, ואינן נאמרות על ידי אנשי האמת... תחשבי על זה, כמה שזה עצוב. ואז אולי תביני שאולי הנאנסת זו גם את... כי גורמים לך לחשוב מה שהם רוצים שתחשבי, גורמים לך להרגיש מה שהם רוצים שתרגישי, גורמים לך להזדהות עם מי שהם רוצים שתזדהי, גורמים לך לשנוא את מי שהם רוצים שתשנאי... ואחרי זה שולחים אותך להצביע בבחירות!!!

xerezo

New member
ועוד דבר קטן שנזכרתי

אם כל מה שאת אומרת הוא נכון, ואני שטוף מוח, בובה וכל זה, ומתוך זה אני משקר... אז לא יותר פשוט לסתום את הפה ולהסתתר? הרי כשאני מדבר אפשר לתפוש אותי בשקר, לא? אם אני יושב בארצות הברית ואני משקר לכולכם בכזה להט, רק כדי להגן על המאסטר שלי, למה שאתאמץ? לא עדיף לשתוק וכמו שאת אומרת - לא להראות נוכחות?... בגלל שאני יודע בוודאות מוחלטת שכל מה שאני אומר הוא אמת לאמתה, ובגלל שאין לי מה לחשוש שיתפשו שאני שטוף מוח ובובה כי אני לא... בגלל כל זה אני מרשה לעצמי בהרפיה ובחופשיות להגיד את הדברים כפי שהם בדיוק. וגם להוכיח שמי שמשקר הוא לא אני...

motyka

New member
אז למה אתה לא מזדהה?

למה הכרטיס האישי שלך לא מכיל שם גיל ופרטים נוספים?

xerezo

New member
איזו טענה מטופשת

איזו מין שטות זו. כשכל אנשי הפורום הזה יתנו את שמותיהם האמיתיים, כתובותיהם האמיתיות ושמותיהם ותעודות זהות, גם אני אעשה זאת. די שאתם יודעים שאני תלמיד של מאסטר הר-ציון, חבר בקבוצה שלו, ומכיר את הפרטים יותר טוב מכוווווולכם.

motyka

New member
אני הזדהתי, אבל לא זו הנקודה

אתה טוען כנגד אחרים, ולא מממש את הטענה בעצמך.

xerezo

New member
לא הבנתי

לא הבנתי מה בדיוק אני טוען ולא מממש... כל מה שאני טוען הוא שמה שהוצג בכתבה הוא שקר. הוכחתי את זה גם בלי שאהיה צריך לעמוד למשפט ציבורי בשביל זה. אם אני אזדהה בשמי זה יהפוך את מה שאני אומר לאמיתיים יותר או פחות? פרטיי האישיים אינם מן העניין כאן בכלל, אם הם היו מן העניין, אי אפשר היה להשתתף בפורום זה מבלי לאמת את פרטיהם של כל האנשים בו. איני שותף לשום עברה, ואיני קורבן של שום עברה. אני בסך הכול אחד מרבים שהיו שם במשך ה"אונס" הזה שנמשך כמה שנים, למן הרגע שאותה בחורה נכנסה אלינו ועד שהיא עזבה. כל מה שהיא עברה במכון היה מרצונה החופשי. היא עזבה ואף הועזבה וחזרה פעמים רבות ולכן אין לטעון שהחזיקו בה בכוח, היא רצתה, היא תרמה, כמו כל אחד מאיתנו. ואני חוזר ואומר, ואתם יכולים לשאול כל פסיכיאטר בעל מקצוע שצפה בתוכנית, שניתן לאבחן רק מצפייה בתוכנית שהבחורה עם עבר פסיכיאטרי קשה, גם לפני שהיא הגיעה למכון. היא סובלת מפאראנויות, מתסביך הקורבן, ממאניה דיפרסיה כרונית. היא יודעת את זה, הוריה יודעים את זה, וגם אילנה דיין יודעת את זה ומשום מה זה לא נכנס לתוכנית. הסיבה היא שעדותו ותפישת המציאות של אדם כזה מעוותת לחלוטין.

dragonlance

New member
קל וחומר..

אילו היה לך אפילו ידע מינימלי בחוק היית מבין שאם אכן הבחורה היא בעל עבר עם בעיות נפשיות וכולם (כולל המאסטר המהולל) ידעו זאת, ואכן "טופלה" ע"י המאסטר במין שיטה חדשנית ששמורה לשטן בכבודו ובעצמו אז היית יודע שיש סעיף בחוק המתייחס למצב זה בדיוק... החוק לא משאיר פתח - אם ידעת וניצלת זאת ועוד בכזו ציניות דינך אחד הוא! אז למה שמר "הר ציון", "הר הזיתים" קריש-דם או איך שלא קוראים לו לא יבוא לבקר קצת במקומות הקדושים?? אני מבטיח להראות לו את כל הארץ מאבו כביר ועד מעשיהו!!!

poohmiki

New member
מה פתאום מה קרה לך dragonlance

הוא בורח כי הדתים רודפים אחריו...:) לא? חחחח מישהי או מישהו כאן אמר שהבריחה שלהם היתה קרובה לזמן העזיבה של הבחורה את המקום אז ממי קריש דם חחח בורח?

למעלה