ספיר היקרה (?)
קודם כל התוכן החמור שבהודעותיי הוא בסך הכול אינפורמציה שאני יודע ושהקוראים והצופים התמימים אינם יודעים. אם זה הופך אותי ל"אטום" ול"פנאטי" אז אני גאה להצטרף לרשימה ארוכה מאוד של "אטומים" ו"פנאטיים" שמידת האינפורמציה שהוסיפו ערערה את האמונות התפלות של האנושות בכל הזמנים והדורות ולכן הם נצלבו, נשרפו והושתקו בכל מיני צורות. זה מדהים לראות כמה חזקה שטיפת המוח של ההמונים, שאינם מוכנים לקבל אינפורמציה נוספת, שונה מזו שמוצגת להם באמצעי האינדוקטרינציה שלהם. ארשה גם אני לעצמי להגיב על הודעתך, פרט לפרט: 1. מי שם אותי להיות דין ודין על כושר השיפוט של האנשים? פשוט, כל מי שכן יודע את האינפורמציה, הורים (כולל אביה של ה"נאנסת"!!), חברים, עדים וכל אדם אחר שכן יודע את האינפורמציה - שופט בצורה אחרת. כאשר מציגים לך תמונה מעוותת, כושר השיפוט שלך אינו מלא. "כיצד אתה מעז לומר לבחורה שהיא לא נאנסה"? הבחורה טוענת שנאנסה במשך כל הזמן שהיא הייתה שם. הכרתי אותה כשהיא באה, וגם כשהיא הלכה. הייתי שם כל הזמן. איש לא איים עליה. כולם ניסו לעזור לה, והמאסטר יותר מכולם. כולם כיבדו את כל גחמותיה, האשמותיה, יריקותיה החוזרות ונשנות בפרצוף של כולם. מדובר במקרה פסיכיאטרי. הוריה תמכו לאורך כל השנים בחברותה איתנו. "אז מגיע לו ש... ביחד" - אני מתכוון לכל אותם האנשים שתודעתם נאנסת בשיטתיות על ידי "תחקירנים" ושולחנות עריכה מתוחכמים, וגורמים להם לחשוב ולהרגיש דברים ואפילו לפעול בצורה מעוותת בגלל היעדר אינפורמציה אמיתית. לזה באמת קוראים שטיפת מוח. 2. מעולם לא התעלל איש באיש, ושוב אני ועוד רבים יכולים להעיד. כל ההנחות שאת מניחה, "שבי פסיכולוגי", "איומים", "פחד" וכו' - כל אלה הן השערות שאינן מבוססות על שום עובדות. יש להתייחס להצהרותיו הרגשיות של אדם בעל נפש פאראנואידית, הסובל ממאניה דיפרסיה כרונית. צר לי על סבלה של הבחורה ואני מאוד מרחם עליה, אך נעשה כאן עוול ונזק לאנשים רבים, שאיננו מוצדק. באותה מידה יכלה להתלונן על "אונס רוחני" של הוריה, ועל "התעללות" מצד האחיות בבית החולים, ועל "איומים" מצד המורים בבית הספר, אבל על זה אף אחד לא היה עושה "כתבת תחקיר" בעובדה, נכון? "המשטרה אינה ששה לפגוע באנשי ציבור או כאלה בעלות משרות רמות" - כאן אני באמת לא מבין, למישהו מה"נאשמים" יש איזו משרה רמה? למישהו יש איזה קשרים במשטרה? מדובר באדם פרטי, שלטענתו קורה לו משהו מעניין, ולטענתם של אלה שמתקרבים אליו גם קורה בו משהו מעניין. אם היה למישהו "קייס" משפטי נגד האדם הזה, כבר לפני שנים רבות זה היה יוצא. "אביה לא יכל להגיש תלונה מאחר והיא בגירה - רק היא יכולה להגיש תלונה" אז מדוע היא לא הגישה? עברו יותר מארבע שנים מאז שעזבה אותנו... מהסיבה הפשוטה שגם היא יודעת שכל מה שנאמר שם הוא פשוט שקר. עם רגשות אין להתווכח, בטח לא עם רגשותיו של אדם בלתי יציב, אבל העובדות הן... מה לעשות... שהכול היה מרצונה, מבחירתה ובבקשתה. "ובזאת הם מכתימים את הצדק ובוגדים באזרח" - תחשוב איזו הכתמה של הצדק ובגידה בכמה אזרחים נעשתה אם - אם - בו נגיד - אם, מה שנאמר בכתבה הזאת הוא שקר... "החומרים לקוחים ממה שסופק כנראה שלכת יש הרבה מה להסתיר אם הם לא טרחו להגן על עצמם או לחשוף האמת" - יקירתי כמה שאת תמימה. לצערנו יש לנו ניסיון רב עם תקשורת. אתה מדבר, לוקחים את דבריך ועורכים אותם כרצונם. יש לי הוכחות שהכתבה הייתה מבושלת עוד לפני התחקיר. אין ל"כת" מה להסתיר, והראייה היא שאני מדבר איתך כאן. אם את רוצה עוד ראיות - אז בבקשה תגשי לאתרים שלנו - www.har-tzion.com שם תביני מה באמת המניעים לכתבה הזאת. ו: www.ramakrishnananda.com שהוא האתר הרשמי שלנו בו תוכלי ללמוד על הדרך הרוחנית אותה אנו מתרגלים. "... אין להם מקום בחברה שמנסה להעלות את האמת מעל לפני השטח ולא לקבור אותה למען יראו ויראו" - אם זו חברה שמנסה לגלות את האמת ולא לקבור אותה למען יראו ויראו, אז היא דווקא תהיה מעוניינת בעוד עובדות, את לא חושבת?