אני רואה עכשיו את התכנית על המאסטר

sapere aude

New member
אין בעיה בהגדרה.

אונס = כפיה (האנוסים מספרד..) (כפיה היא הכרח, אילוץ, אונס -ע"פ מילון אבן שושן) לפיכך ברור כי אדם המקבל הדרכה נפשית ונמצא בהליך של קבלת הכוונה עלול למצוא עצמו נוטה לבחירות שאינן תואמות את רצונו אלא מרצות את מדריכו ולהיכנס למעגל שליטה בו אינך מודע אפילו למעשים או מסוגל לצאת מהם בכוחות עצמך. כפי שקשר בין מרצה לתלמידו ובין בוס לפקידתו אינו מקובל כך גם ניצול הסמכות שב'יוגה' אינו מקובל כלפי אנשים הבאים להיתרם ונזקקים לעזרה.

xerezo

New member
בוא נעמיק בדבריך

"אדם המקבל הדרכה נפשית ונמצא בהליך של קבלת הכוונה עלול למצוא עצמו נוטה לבחירות שאינן תואמות את רצונו אלא מרצות את מדריכו ולהיכנס למעגל שליטה בו אינך מודע אפילו למעשים או מסוגל לצאת מהם בכוחות עצמך". כילדים עקב הדרכתם של ההורים אנו עלולים למצוא את עצמנו עושים דברים שאינם תואמים לרצוננו, אלא לרצות את הורינו ולהיכנס למעגל שליטה בו איננו מודעים אפילו למעשים או מסוגלים לצאת מהם בכוחות עצמנו (למשל, לבחור בעיסוק, במקצוע או בבן זוג שאיננו אוהבים). כתלמידים בבית הספר עקב הדרכתם של המורים והמחנכים אנו עלולים למצוא את עצמנו עושים דברים שאינם תואמים את רצוננו, אלא לרצות את מורינו ומחנכינו ולהיכנס למעגל שליטה בו איננו מודעים אפילו למעשים או מסוגלים לצאת מהם בכוחות עצמנו (למשל, לדכא בעצמנו כל רצון ללמוד לשם הידע, ולהפכו ללימוד אוטיליטארי לשם תעודה). כעובדים במקום העבודה, עקב הדרכתו והשפעתו של הבוס, אנו עלולים למצוא את עצמנו עושים דברים שאינם תואמים את רצוננו, אלא לרצות את מקום העבודה והבוס ולהיכנס למעגל שליטה בו איננו מודעים אפילו למעשים או מסוגלים לצאת מהם בכוחות עצמנו (למשל, לעבוד 14 שעות ביום ויותר בלי לקבל שעות נוספות ולהזניח כל עיסוק אחר) כאזרחים במדינה עקב חוקים כתובים ושאינם כתובים, והדרכתם והשפעתם של אמצעי התקשורת, אנו עלולים למצוא את עצמנו עושים דברים שאינם תואמים את רצוננו, אלא לרצות את החברה והמדינה ולהיכנס למעגל שליטה בו איננו מודעים אפילו למעשים או מסוגלים לצאת מהם בכוחות עצמנו (למשל, להרוג אנשים, גם חפים מפשע, ולאבד צלם אנוש). האדם ש"עלול" לנהוג כך ימצא את עצמו נשלט על ידי כל אדם וכל מצב שהוא. הוא תמיד יהיה הקורבן, ותמיד יאשים את סביבתו. הוא מחפש להיות נשלט, ופוחד לעשות החלטות שאינן מרצות את מי שהוא חושב שהוא השליט. כל הדרך הרוחנית היא להתחיל להיות מודע למנגנוני שליטה אלה ולהשתחרר מהם, להבין מה אתה באמת רוצה ולצעוד בגאווה ובחופש לעבר מטרותיך. אני יכול להעיד באופן אישי, וגם מהסתכלות על כל חבריי, שאותו מאסטר שהוצג בתוכנית הזאת כשתלטן כפייתי מתאמץ יותר ממני ומכל תלמיד אחר שלו שנשתחרר מהצורך הזה להיות קורבן פסיבי, וניקח אחריות על חיינו. וזה גם המצב של אותה בחורה שהייתה בתוכנית. הוא יותר מכל אחד אחר שונא, אבל ממש שונא, את המקום הזה של "השליט". אין לו שום עניין לשעבד איש לרצונותיו. אבל לפעמים הרצון של אנשים לצייר את עצמם לעצמם כקורבנות גדול מדיי. וזה מצער מאוד.

sapere aude

New member
העמקה מוטעית כמצופה

אין לי ספק שאתם מנסים להשתחרר...מהשליטה של המערכת..מעצמכם..למצוא את החופש..שקיים בתוככם...הכל טוב ויפה רק שאתה מעיד בעצמך על קיומם של אנשים שמחפשים להיות קורבן ואילו אותו מאסטר מחפש אותם ויוצא מנקודת הנחה שכאלה הם תמיד יהיו אז ללמד אותם שמהערכת מנוכרת ובוגדת בהם ולבודד אותם מהחברה - ובמקביל לגלות להם עולם בו הם "חופשים"?!?! וכפופים לו למ-א-ס-ט-ר- שלהם ... גם ילד שעשה בחירות שגויות או ריצה את הוריו\מוריו ... יגיע לשלב בו הוא מתחרט ומבין את המשגה ואת האחראים לדבר. תפקידם של הורים ומחנכים הוא להנחות את מי שברשותם לעשות את הבחירות הנכונות עבורו! לבחור לבדו! לדעת ללכת בעקבות מה שהוא רוצה, מאמין, אוהב, מרגיש, חושב וכו' בזכות עצמו. כל סטיה מזה הוא התערבות בחייו שאינ רצויה אך האידיאל הזה לא יכול כמט להתגשם מאחר והוא בא על חשבון ציפיות של אחרים - וזה באופן טבעי-מתנגש. עם זאת אדם שאישיותו אינה מעוצבת או כאותו ילד או אדם הצריך עזרה עלול להיות חשוף ועדין עד לכדי הסתחררות ....אין להשוות בין אדם יציב הבוחר לחיות חייב בדרך X ומושפע בהחלטותיו מן המערכת או הקרובים לו במודע לבין אדם הבא לבקש עזרה בעת משבר ונקלע לסיטואציה בה מטמיעים בו דברים אחרים - אנשים במצב רגיש זה קלים מאוד להשפעה <באותה מידה בלי לצין שמות ניגשים אל אנשי המצוקה ומציעים להם הטבות קמעות והבטחות שווא שישפרו את חייהם אם רק..יעשו כך וכך והדבר קונה את אמונם של אנשים אלה...ומדוע? משום ששכבות חלשות קלות להשפעה. ושכבות חלשות הן לא רק מצב כלכלי או משפחה שבורה אלא גם אדם הנמצא בתקופת משבר ועלול להתדרדר..> בקיצור.. מה גרם לבחורה לשנות דעדתה מזו ש'מתחננת' לזו ש'מתלוננת'? ומי שתל את הגישה המעוותת הזו את העולם בראשך לפיה הכל סורגים חוקים ומותר לעשות כל העולה על רוחך...העיקר האמת שלך..דברים שאתה באמונך חופשי מהם ולא כפוף אליהם - כמה נוח...אה..אנחנו יודעים את התשובה מי עשה זאת ולמה ..

sapere aude

New member
שקרים שקרים?...

ואו, הגעת לשפל המדרגה ועם זאת - על מנת שהקוראים הנתקלים בהודעותיך לא יושפעו חלילה מהתוכן החמור שבהן ארשה לעצמי להגיב לך על מס' דברים שכללת בהודעה 'שקרים שקרים....' 1.מי שם אותך לתת דין ודיין על כושר השיפוט של אנשים? הכיצד אתה מעז לומר לבחורה שהיא לא נאנסה? אלא אם היית שם - בעת האונס - לא תוכל לומר דבר. לגבי המשך המשפט אני חושבת שגרעת מכבודך ושטחיות ההבנה שלך מתבטאת להפליא במשפט 'אז מגיע לו ש.....ביחד!' כן אכן כל הכבוד ממש הרתעת אנשים מלהאמין לבחורה ואין ספק שטיהרת את שמו של המאסטר וייצגת אותו בכבוד. 2.התעללויות מלוות בשבי פסיכולוגי מסוים השולט עליהן ומונע מהנפגע לקבל עזרה גם כאשר היא מוצעת לו זאת מאחר והוא מפוחד - נתון לאיומים - אינו מודע לפגיעה לעיתים - מרגישה אשמה וכו'. המשטרה אינו מקל קסמים שבהנפתו נעלמים הפשעים כלא היו - ואף נאנסת אינה נאיבית דיה לחשוב שאם תטלפן 100 הסיוט ייגמר - משום שזה רק תחילת דרכו של הסיוט - הגשת תלונה דורשת יכולת התמודדות גבוהה מאוד הקיימת לרוב באלו שעברו טיפול והחלמה - והפגיעה מאחוריהן. בנוסף, המשטרה לא ששה לפגוע באנשי ציבור או כאלה בעלות משרות רמות (אתה צריך שמות? ) ולחקור את התלונות מחשש ללכלוך שמם הטוב ובזאת הם מכתימים את הצדק ובוגדים באזרח. אז לא - לא תמיד פונים למשטרה. בוא לא נשחק אותה ראש קטן.אביה לא יכל להגיש תלונה מאחר והיא בגירה - רק היא יכולה להגיש תלונה. החומרים לקוחים ממה שסופק כנראה שלכת יש הרבה מה להסתיר אם הם לא טרחו להגן על עצמם או לחשוף האמת. בתתור מי שאין לו מושג בתחום אתה מרשה לעצמך לפרש יותר מדי דברים והנסיון להגיב עליהם ביכלל למען האמת גורע מכבודי. אולי אם תראה תפנית בחשיבה הפנאטית והעיוורת שלך אמשיך. נ.ב. את הכתיבה הסגנונית, האיומים הקללות ושאר המחמאות שיש לך להטיח באלו הבוחרים שלא להיות אטומים - שמור לעצמך, אין להם מקום בחברה שמנסה להעלות את האמת מעל לפני השטח ולא לקבור אותה למען יראו ויראו. ובתור 'שקרים שקרים'..אתה נשמע מאוד לא אמין.

xerezo

New member
ספיר היקרה (?)

קודם כל התוכן החמור שבהודעותיי הוא בסך הכול אינפורמציה שאני יודע ושהקוראים והצופים התמימים אינם יודעים. אם זה הופך אותי ל"אטום" ול"פנאטי" אז אני גאה להצטרף לרשימה ארוכה מאוד של "אטומים" ו"פנאטיים" שמידת האינפורמציה שהוסיפו ערערה את האמונות התפלות של האנושות בכל הזמנים והדורות ולכן הם נצלבו, נשרפו והושתקו בכל מיני צורות. זה מדהים לראות כמה חזקה שטיפת המוח של ההמונים, שאינם מוכנים לקבל אינפורמציה נוספת, שונה מזו שמוצגת להם באמצעי האינדוקטרינציה שלהם. ארשה גם אני לעצמי להגיב על הודעתך, פרט לפרט: 1. מי שם אותי להיות דין ודין על כושר השיפוט של האנשים? פשוט, כל מי שכן יודע את האינפורמציה, הורים (כולל אביה של ה"נאנסת"!!), חברים, עדים וכל אדם אחר שכן יודע את האינפורמציה - שופט בצורה אחרת. כאשר מציגים לך תמונה מעוותת, כושר השיפוט שלך אינו מלא. "כיצד אתה מעז לומר לבחורה שהיא לא נאנסה"? הבחורה טוענת שנאנסה במשך כל הזמן שהיא הייתה שם. הכרתי אותה כשהיא באה, וגם כשהיא הלכה. הייתי שם כל הזמן. איש לא איים עליה. כולם ניסו לעזור לה, והמאסטר יותר מכולם. כולם כיבדו את כל גחמותיה, האשמותיה, יריקותיה החוזרות ונשנות בפרצוף של כולם. מדובר במקרה פסיכיאטרי. הוריה תמכו לאורך כל השנים בחברותה איתנו. "אז מגיע לו ש... ביחד" - אני מתכוון לכל אותם האנשים שתודעתם נאנסת בשיטתיות על ידי "תחקירנים" ושולחנות עריכה מתוחכמים, וגורמים להם לחשוב ולהרגיש דברים ואפילו לפעול בצורה מעוותת בגלל היעדר אינפורמציה אמיתית. לזה באמת קוראים שטיפת מוח. 2. מעולם לא התעלל איש באיש, ושוב אני ועוד רבים יכולים להעיד. כל ההנחות שאת מניחה, "שבי פסיכולוגי", "איומים", "פחד" וכו' - כל אלה הן השערות שאינן מבוססות על שום עובדות. יש להתייחס להצהרותיו הרגשיות של אדם בעל נפש פאראנואידית, הסובל ממאניה דיפרסיה כרונית. צר לי על סבלה של הבחורה ואני מאוד מרחם עליה, אך נעשה כאן עוול ונזק לאנשים רבים, שאיננו מוצדק. באותה מידה יכלה להתלונן על "אונס רוחני" של הוריה, ועל "התעללות" מצד האחיות בבית החולים, ועל "איומים" מצד המורים בבית הספר, אבל על זה אף אחד לא היה עושה "כתבת תחקיר" בעובדה, נכון? "המשטרה אינה ששה לפגוע באנשי ציבור או כאלה בעלות משרות רמות" - כאן אני באמת לא מבין, למישהו מה"נאשמים" יש איזו משרה רמה? למישהו יש איזה קשרים במשטרה? מדובר באדם פרטי, שלטענתו קורה לו משהו מעניין, ולטענתם של אלה שמתקרבים אליו גם קורה בו משהו מעניין. אם היה למישהו "קייס" משפטי נגד האדם הזה, כבר לפני שנים רבות זה היה יוצא. "אביה לא יכל להגיש תלונה מאחר והיא בגירה - רק היא יכולה להגיש תלונה" אז מדוע היא לא הגישה? עברו יותר מארבע שנים מאז שעזבה אותנו... מהסיבה הפשוטה שגם היא יודעת שכל מה שנאמר שם הוא פשוט שקר. עם רגשות אין להתווכח, בטח לא עם רגשותיו של אדם בלתי יציב, אבל העובדות הן... מה לעשות... שהכול היה מרצונה, מבחירתה ובבקשתה. "ובזאת הם מכתימים את הצדק ובוגדים באזרח" - תחשוב איזו הכתמה של הצדק ובגידה בכמה אזרחים נעשתה אם - אם - בו נגיד - אם, מה שנאמר בכתבה הזאת הוא שקר... "החומרים לקוחים ממה שסופק כנראה שלכת יש הרבה מה להסתיר אם הם לא טרחו להגן על עצמם או לחשוף האמת" - יקירתי כמה שאת תמימה. לצערנו יש לנו ניסיון רב עם תקשורת. אתה מדבר, לוקחים את דבריך ועורכים אותם כרצונם. יש לי הוכחות שהכתבה הייתה מבושלת עוד לפני התחקיר. אין ל"כת" מה להסתיר, והראייה היא שאני מדבר איתך כאן. אם את רוצה עוד ראיות - אז בבקשה תגשי לאתרים שלנו - www.har-tzion.com שם תביני מה באמת המניעים לכתבה הזאת. ו: www.ramakrishnananda.com שהוא האתר הרשמי שלנו בו תוכלי ללמוד על הדרך הרוחנית אותה אנו מתרגלים. "... אין להם מקום בחברה שמנסה להעלות את האמת מעל לפני השטח ולא לקבור אותה למען יראו ויראו" - אם זו חברה שמנסה לגלות את האמת ולא לקבור אותה למען יראו ויראו, אז היא דווקא תהיה מעוניינת בעוד עובדות, את לא חושבת?

dragonlance

New member
חמור שבעתיים

אם במקרה לא ראית את הודעתי הקודמת.. אילו היה לך אפילו ידע מינימלי בחוק היית מבין שאם אכן הבחורה היא בעל עבר עם בעיות נפשיות וכולם (כולל המאסטר המהולל) ידעו זאת, ואכן "טופלה" ע"י המאסטר במין שיטה חדשנית ששמורה לשטן בכבודו ובעצמו אז היית יודע שיש סעיף בחוק המתייחס למצב זה בדיוק... החוק לא משאיר פתח - אם ידעת וניצלת זאת ועוד בכזו ציניות דינך אחד הוא! אז למה שמר "הר ציון", "הר הזיתים" קריש-דם או איך שלא קוראים לו לא יבוא לבקר קצת במקומות הקדושים?? אני מבטיח להראות לו את כל הארץ מאבו כביר ועד מעשיהו!!!

sapere aude

New member
אתה צריך טיפול

ולא מידיו של מאסטר כי אם פסיכולוגי מעמיק ואינטנסיבי..שישנה כמה דברים בבסיס שלך ההבנה והתפיסה שלך פשוט לקויים.

רק לצורך הדיוק המישטרתי

המשטרה ששה גם ששה וכך גם הפרקליטות לחקור להטריד ולהיטפל לאנשי ציבור וגם לאנשי לא ציבור . ראש הממשלה נחקר ובנו נחקר ואין ספור חברי כנסת ושרים וכמובן שאין צורך לציין את איציק מרדכי שמש ניצלב ועוד על כלום. ומיותר , ממש מיותר לציין את עשרות אלפי האנשים החפים מכל פשע שנעצרים מעצרי שווא ונחקרים עקב תלונות שווא שהגישו נגדם. חסרים מקרים שבחורות התלוננו על אונס ולאחר שה"חשוד" נעצר ונחקר ונכלא הסתבר שזו תלונת שווא רק בגלל שהוא זרק אותה?! אז אל תגידי שמהמשטרה לא עושה כלום היא עושה גם עושה ואפילו יותר ממה שצריך וגם הרבה מאוד ממה שלא צריך בשימחה רבה הייתי מוותר על חלק נכבד ולא מכובד משירותייה.

poohmiki

New member
כן רק שלא בזמן הנכון

ולא עם האנשים הנכונים אז למה המאסטר שלכם לא הגיב הרי נסעו לשאול את תגובתו אז מדוע הוא לא הסכים לומר מה היה שם? אסור בשם האלוהות? למה לא נתן להם להיכנס לבפנים? ולמה אם הוא לא ברח ממנה ואם הוא לא אשם מדוע הוא לא מגיע כדי להתאמת עם האשמות נגדו? ולמה ניראה לך שאת זה נקנה? עדין ניסיון יפה אך עדין לא

קוראת את דבריך ומתביישת xerezo

מי אתה שתשפוט בני אדם...? מי אתה שתחליט מה היה שם...? אם אין לך יד בדבר...? מי אתה שתאמר לאשה שנאנסה כי לא נאנסה...? מי שם אותה להיות שופט אלוהים...? "המאסטר המהולל"....??? קוראת את תיאורך כיצד אתה נולדת לדבריך... לא היתי מתגאה בכך אתה יודע... לא ארד לשפל המדרגה להגיב לך מכוון שדבריך אמרו מספיק...את האמת... עצם ניסיונותיך כביכול מגבוהה לחפות על "המאסטר"... מבחינתי אמרו מספיק!!!

xerezo

New member
אם את שואלת מי אני...

אני מצטער שעוררתי את כעסך יקירה. אינני שופט בני אדם, אני יוצא נגד השימוש הציני בסבלם ובמחלותיהם של אנשים כדי להכפיש ולהשמיץ בפומבי אנשים אחרים ולטפול בהם שקרים. מי אני שאחליט מה היה שם? עד ראייה. אם אין לי יד בדבר? - אין לי יד בשום פשע. היא "נאנסה" בדיוק כפי שאני "נאנסתי". "קוראת את תיאורך כיצד אתה נולדת לדבריך... לא היתי מתגאה בכך אתה יודע..." אני חושב שלא הבנת, המשיכי לעקוב... "עצם ניסיונותיך כביכול מגבוהה לחפות על "המאסטר"... מבחינתי אמרו מספיק!!!" אינני מתערב בשיפוטך, אך הייתי מציע לך לבדוק היטב, שוב ושוב. אני מבין את הזדהותך עם סבלה של הבחורה שטוענת שהיא נאנסת, אני טוען שהאונס היחיד שנעשה כאן הוא האונס שלך - שגרם לך להאמין בצורה כה עיוורת במה שאת רואה על המסך ובפרשנות המוצגת לך. אבל אם את באמת רוצה לדעת אמת האמת - לא לפי ניואנסים וטריקים תקשורתיים זולים, עליך להתאמץ טיפה יותר.

xerezo

New member
מה באמת עומד מאחורי כל זה?

שייכנס לאתר של הר-ציון אם רוצה גם קצת יותר עומק - שייכנס לאתר רמהקרישנננדה.

dragonlance

New member
אתה שפוט של הר ציון? ההיגיון מחייב

ובכן ... לכל מי שיש לו טיפת ידע בתקשורת די ברור שהדבר הגרוע ביותר לכל נאשם הוא לומר "אין תגובה".. היה יותר יעיל מבחינתו "אם הדביק על מיצחו פוסטר שליו כתוב "אשם" אבל נניח לחוסר התגובה... עצם המעבר של קהילת "הר ציון" לארץ נכר בתאום מפתיע ללוח הזמנים שבהם התרחשו הזוועות שתוארו בתוכנית "עובדה" לא משאיר הרבה ספק כמו שבטוחני שמר "הר ציון" לא יגיע ארצה להתמודד כמו גבר מול האשמות אלה אלא ימשיך בהתקפה פתטית על התקשורת / רבנות / כל מי שמעביר עליו ביקורת. ולמען קוראינו המתעמקים בדת היהודית : אילו התעלל וניצל מינית (לכאורה) ולא ברח כמו שפן - דיינו אילו ברח כמו שפן ודיבר למצלמה ונתן הסבר משכנע להאשמות - דיינו אבל לא זה ולא זה...לאנשים שכמותו יש גיהינום מיוחד! ותחשבו על זה

dragonlance

New member
הייתי חייב

כל אדם סביר ראה ושמע את האמת וכל הליצנים האחרים - טוב, כולנו יודעים ממי הם מקבלים הנחיות...

מסעות הר ציון

במשך כל השנים שתרגלתי יוגה במכון הר ציון בתל אביב היו תקופות רבות וארוכות שהר ציון בכלל לא היה שם, הוא היה במסעות ברחבי העולם והיה עסוק בפתיחת אשרם במצפה רמון וגם בחו"ל. ולכן למרות שהיגעתי לשם 3 פעמים בשבוע במשך 3 שנים , ממש בקושי ראיתי אותו שם. אז הקישקוש הזה שהוא במפתיע נסע לחול... מופרח לדעתי. .

dragonlance

New member
אני יודע שזה קשה

תנסה להתרכז: המעבר של כל הקהילה של הר ציון נעשתה סמוך מאד לבריחתה של המרואיינת, מאז הר ציון לא ביקר בארץ ולו פעם אחת. מממ... מעניין אולי זה מפני שמחכים לו זוג אזיקים עם השם שלו בשדה התעופה?

motyka

New member
הודעה של dragonlance שמחקתי בטעות

• איך ההרגשה?? dragonlance xerezo היקר, איך ההרגשה לדעת שאתה עוזר בכריית הבור שאליו נכניס את המאסטר היקר שלך? איך ההרגשה?? האצבע קלה על המקלדת והראש כבר לא כל כך עובד (כנראה כבר כמה שנים טובות).. אני בטוח שהיצור השפל לו אתה קורא מאסטר יודה לך על שרותך ואולי תתקדם למלקק הנעליים הרשמי שלו.. עלה והצלח! נ.ב ואם יש עוד פרטים אותם אתה יכול לתרום ושיעזרו בהפללתו של המאסטר אנא צור איתנו קשר בכל שעה...

למעלה