אני רונה!
אני לא!

ג א ל ו

New member
זו לא רונה, אלא מתחזה!!

כל מי שקרא בעבר הודעות של רונה (האמיתית) יידע לזהות דברים שהיא כתבה מקילומטר. הניסוח של אותו/ה מתחזה לא אמין, בלשון המעטה. חוץ מזה, אף אחד ממערכת תפוז לא "פנה לרונה" או "סיפר לה" על הפורום - היא יודעת על קיומו מהרגע הראשון, כך שהדברים שהיא כביכול רשמה בהודעה - פשוט לא נכונים. יש כאן עילה לתביעה משפטית לא קטנה. ההודעה הראשונה אולי הייתה משעשעת ברמת הקוריוז, אבל מבול ההודעות שעקב אחריה מעיד על שתי עובדות ודאיות: האחת, שזו בשום פנים ואופן לא רונה. השנייה, שאותו/ה מתחזה עושה עבודה ממש גרועה. כנראה שמנהל הפורום שותף לדבר העבירה, כיוון שרק הוא יכול לשנות את צבע המשתמש, וכן משום שהוא מחק כבר הודעה שכתבתי כאן בדבר ההתחזות. רצוי וראוי שהמתחזה יפסיק את השטויות האלה, לא רק משום שהמעשים האלה מקוממים, ומשום שהוא משחק כאן ברגשות ובמחשבות של אנשים אחרים, אלא גם משום שמערכת תפוז ואנשי הקשר של רונה (האמיתית) עודכנו בפרטים, ועלולים לנקוט בצעדים קשים יותר כנגד אותו/ה מתחזה.

../images/Emo124.gifשימו לב

ההודעות שנכתבו ע"י המשתמש: Rona kenan לא נכתבו ע"י הזמרת רונה קינן. מדובר בהתחזות! ההודעות נמחקו ושם המשתמש נחסם מכתיבה. אנו מאחלים לגולשים המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

ג א ל ו

New member
סליחה למנהל הפורום

אם העלבתי אותו או האשמתי אותו בדברים לא נכונים. קבל את התנצלותי.

galvin

New member
ובמשפטין עסקנו. הו, אני למד ../images/Emo131.gif

כה הרבה מהאפיזודה המשעשעת, איך שלא תתברר. ובכן, מתברר שסעיף 441 לחוק העונשין קובע: המתייצג בכזב כאדם אחר, חי או מת, בכוונה להונות, דינו - מאסר שלוש שנים;
מרשים להביא סוודרים מהבית, לכלא?

קוֹבּ

New member
אולי אתה צודק, אבל

המנהל לא קשור לכלום
הנהלת הפורומים היא הטיפשה במקרה הזה, אם כבר, ובהנחה שאתה צודק, כי היא זו שהאדימה את שם המשתמש
ההפתעה ש'רונה' כתבה פה היתה באותה מידה למנהל בדיוק כמו לכל אחד אחר פה. לילה טוב, ותודה.

galvin

New member
../images/Emo150.gif אני לא נרדם, מה לעשות

אז, 1. "... כל מי שקרא הודעות של רונה .. " המממ. ז'תומרת, המממ.
|מדברשממה|. 2. "אבל מבול ההודעות שעקב אחריה מעיד על שתי עובדות ודאיות: האחת, שזו בשום פנים ואופן לא רונה..." עכשיו, אני נוטה להסכים שזו לא רונה, אולי,
, אבל, ... איך זה שאנשים הגיבו לה - מוכיח את הענין? הפורום כמרקחה.
. בפינת הסטטיסטיקה הבאה: מה השפעתה של האפיזודה על ציוני הבחנים בביולוגיה של חברי הפורום.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה מצחיק אותי. אני אלעד
נייס טו מיט יו

galvin

New member
../images/Emo122.gif

זה לא יהיה זמן טוב להתחזות לניסים סרוסי, אני מניח.
ליל מנוחה, כוכבין ונצנוצין לכל.
(לא לקחתי אותך בחשבון כשחישבתי את ממוצע הגילאים. יתוקן מחר.)

שישיץ

New member
../images/Emo32.gifמי אישר את הגעתו למעלה?!_../images/Emo79.gif

צ'מעו אם אתם מתכננים להפגש מאחרוי גבי
נו מי??

טוב, אני שוב אגיב...

1. היא מוזיקאית, לא אלוהים. יש לה זמן לשבת מדי פעם מול המחשב ולכתוב אתה יודע... אפילו שלוש הודעות ביום אחד...
2. אל תערב את עומר של בכלום כפרעליו
הוא גילה את ההודעה בדיוק 5 דקות לפניי
והוא היה בשוק והתרגש נורא
חמוד כזה...
עומר- אני אוהבת אותך המון
אני מתנצלת אם אני נשמעת תוקפנית, זה פשוט משגע אותי שעד שיש אמן שמוכן להחשף בלי שיתחננו אליו ולבוא במגע עם האנשים שמעריכים אותו אתם כבר בדרך לבית המשפט... למה זה טוב
מה הקטע
אם היא יודעת לנגן, לשיר ולהלחין זה אומר שהיא לא יכולה להיות גם מול המחשב
זה הופך אותה לפחות בנאדם מכולנו
או ליותר
צר לי, אבל אני ממש לא מסכימה. זה שהתמזל מזלה והיא עושה לפרנסתה את מה שהיא אהבה מאז ומעולם בתור תחביב לא הופך אותה לבלתי נגישה. הדבר היחיד שיכל להפוך אותה לבלתי נגישה הוא הגישה שלה וכנראה שהגישה של רונה בריאה לחלוטין והיא מרשה לעצמה גם "לרדת אל העם"... זהו, יום נעים שיהיה לך. ולכולכם. ו... תפסיקו להיות כ"כ חשדניים, זה לא בריא, זה מוביל למרמור...

קוֹבּ

New member
את חמודה

אבך צריך לשקול את הרעיון, בלי קשר להודעה הראשית (שהיא חשודה בעצמה, אבל זה כבר נושא אחר). זו לא נשמעת כמו רונה

קוֹבּ

New member
הו, ובדיוק באותה הדקה שעניתי לך

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1139&msgid=63277373

למעלה