אני רוצה את דעתכם !!

אילb

New member
אני רוצה את דעתכם !!

לא שמדובר במשהו מעשי, אבל הנה הזדמנות לבדוק איתכם רעיון עוד בחיתוליו. נניח שהיה מגזין קומיקס בפורמאט דיגיטאלי, אולי באיזשהו פורמאט פלאש. שהיה מגיע למנויים בתשלום באי מייל. נניח שהמגזין היה חודשי, הוא היה צבעוני ומעוצב, מכיל בתוכו גם סאונד ומוזיקה וגם אנימציות. נניח שהוא היה הולך לכיוון ההומור המטורף ומציג עבודות של דודו גבע, יוצרי סטיות של פינגווינים, PLAN B , אנגלמאייר, אקטוס טרגיקוס וכו'. ונניח שהוא היה מצחיק מאוד ומגניב מאוד. 1. כמה לדעתכם צריך כזה מגזין לעלות? (בהנחה שהוא מגיע פעם בחודש והתשלום הוא חודשי) (או אולי הוא מגיע בחלקים קטנים כל שבוע ועדיין, התשלום הוא חודשי) 2. כמה אנשים בארץ יעשו מנוי לכזה מגזין? (תהיו ריאליסטים בבקשה-אנחנו לא ניו יורק) (והתחשבו גם בכך שהמגזין לא יפתח לכאלו שהם לא מנויים! כך ששיטת ה-'אחד עושה מנוי כל השכונה קוראת חינם' לא תעבוד.) מה דעתכם? האם יש לנו פה רעיון עם ניצוץ כלכלי או שלעד יוצרי הקומיקס בארץ יאלצו להתפרנס מזנות?

ailag

New member
-=-=-=-

להעריך מספרים אני לא יודעת, אבל כדאי קודם לשלוח כמה בחינם - אחרת התשובה ל-2 תהיה אפס. אנחנו בישראל, after all.

Bishnet

New member
תגיד לי מה אתה קרועעעע?!?!

אתה יודע מי זה?! זה אייל B
הה!! האליל שליייי!!! אייל B !!!!!!!! יאאאאאאאאא!!!!! אייל B אתה כזה מאגניבבב!!! אני רוצה להיות אייל B !!!!! הההה!!!!!! מיסטר מותק כאן עושה את זה נכון!!!!!!!!!!!!! אייל B אני מעריץ אותך!!!! ההההה!! מתי "מיסטר מותק" חוזר כבר?!?!

ailag

New member
אה, אופס

זה אייל B.. אז התשובה שלי משתנה ל"בטח אייל, אני אקנה אלף". ולא לשכוח אלפי סימני קריאה. אייל, הנה עוד אחד שרוצה לעשות לך ילד..

אילb

New member
רק שתדע לך שאני עוקב אחרי דובי שלומ

דובי שלומפי, ואני מחכה להמשך!!! "בום מכה..."

Bishnet

New member
הההההה!!!

אני כבר הולך לעשות עוד פרקקקקקק!!!! (הפעם הוא יהיה איכותי
או משו...)

RoyalWizard

New member
לוי

אל תעשה תסריט או משהו זה בהרבה יותר טוב בלי ותודיע לי מתי אתה צריך אותי

amitais

New member
הקדימו אותך

עידו אמין כבר התחיל את ההרשמה לקומיומי - ניוזלטר קומיקס יומי. ססמתו: "קודם תתמכרו, אח"כ תשלמו. הרעיון הוא שתהיה תקופת הרצה בחינם ואח"כ המנויים יצטרכו להתחיל לשלם דמי מנוי חודשיים. קומיומי

אילb

New member
מה המצב אמיתי?

אפשר להוריד את הקומיומי מאיפהשהו? כי בהרשמה צריך לתת את הטלפון עוד לפני שראיתי ציור אחד. מה חוץ מזה? יש התקדמות בנושא ההוא שדיברנו עליו?

amitais

New member
סבבה אגוזים

איזה טלפון צריך לתת רק אימייל. אין עדיין התקדמות בנושא ההוא. יפה שאתה מרגיש צורך לתקשר איתי דרך הפורום.

*GormE*

New member
אפרופו תקשור דרך הפורום

יש לי שאלה לאייל לפני כמה שבועות חיכיתי בתור בשק"ם של בה"ד 10 וראיתי דיסק צרוב שכתוב עליו- דנשה- מיועד להשמדה או משהו בסגנון, ואמרו לי שזה אחד המדריכים שם את זה שם (ממוסמר לקיר) יש שם מישהו שאתה מכיר או סתאם איזה חובש אוהד?

אילb

New member
חובש אוהד? איזה אוהד יעשה דבר כזה??

ימסמר דיסק נדיר של דנשה??? זה איום ונורא, בדמיון שלי אני יכול לראות את כל אחד ואחד מהדיסקים שצרבתי יושב בתקליטיות תחנות הרדיו המובחרות ומחכה להשמעה ולא דפוק לקיר בבה"ד 10!! סתם, לא יודע, לא מכיר שם אף אחד אבל החיים של חפצים זה דבר מדהים, יום אחד אני אעשה על זה קומיקס או משהו. תישאלי את אמיתי, הוא יוכל לספר לך כל מיני גלגולים של חוברות סטיות שאנשים מצאו אותם בבוץ, ניקו אותם, נתנו אותם מתנה למישהו ובסוף החוברת מצאה את עצמה בכיס הקידמי של החליפה של רבין ביום הרצחו.

Cartman

New member
אמממ, לא נראה לי

אנשים לא אוהבים לשלם על דברים באינטרנט, האינטרנט אמור להיות דבר חופשי, חתרני, חופש הדיבור ושטויות כאלה, והאינטרנט מוצף בתוכן חינם, ואנשים מעדיפים להתפשר על איכות מאשר לשלם כסף. חוץ מזה, אנשים גם לא אוהבים לשלם כסף על דברים לא מוחשיים, הם רוצים לגעת במה שהם קונים, לכן לדעתי עדיף לך למכור את זה כחוברת חודשית או משהו כזה, שבאה עם דיסק ובו מספר אנימציות.

איל b יש לי תשובה בישבילך.....

יש לך בעיה בתוכנית...אני חושב שיהיה לך מאוד קשה לקדד עיתון כזה אנשים יכולים לקבל מחברים שלהם את העיתון אפילו אם תמצאו שיטת קידוד אז אני חושב שלא הרבה יעשו מנוי....או יצא מגזין כתוב זה יכול לעזור... ובאמת אני מעריץ גדול שלך ונהנה לקרוא את העבודות שלך ולראות את התוכנית עם הבובות ומיסטר מותק !!!! ואני מת שיחזירו בפרקים חדשים את התוכנית עם הבובות!....ותגיד לאן נעל הספיישל שהיה אמור להיות משודר אז ב-Y Tv זה רק אני או שהוא פשוט לא שודר כמו שאמרתה לי שהיו בעיות וששילמו לכם פרוטות.....אז מה קרה עם זה??...."מיסטר מותק כאן עושה את זה נכון" שיתחילו לשלם !

אילb

New member
מה המצב PUPPET?

אתה צודק לגבי הקידוד, זו באמת בעיה... לגבי מיסטר מותק, אנחנו עובדים על קונספט חדש לעונה הקרובה. אנחנו מורידים את כל החלק של ה"אולפן" (שיר פתיחה ראיונות ושיחה עם אלויס) ומנסים להכניס יותר קטעי חוץ (מצלמה נסתרת, גורן במעגל, מערכונים ובובות) הבעיה היא שזה יקר ואנחנו נלחמים על כסף. דרך אגב, הספיישל שודר כבר! אבל אני מתאר לעצמי שתוכל לראות את זה בשידורים חוזרים מתישהו. אני אשמח לשמוע ממך (ומכל מי שמכיר את התוכנית) מה הדברים שאתה אוהב ולא אוהב בתוכנית, כי ממש בימים האלו אנחנו משנים את הקונספט וחשוב לי לדעת.

Cartman

New member
אני חושב שהבעיה העיקרית בתוכנית

היא שאין מספיק הוברט הוברט. אני חושב שצריך להקדיש לפחות רבע שעה בתוכנית לדיסקוס על הפרק האחרון של הוברט הוברט, ואת שאר התוכנית איך שאתה רוצה, כשכל 74 שניות מישהו ישאל 'איפה הפות שלי'.

איל b ......עוד כמה שאלות...

אני ישמח אם תדבר איתי באי סי קיו: 158791500 בתיכון שלי עושים תוכנית שתשודר הערוץ הקהילתי ויש לי מספר שאלות מהותיות ורעיונות לתוכנית.... בתודה מראש The Puppet Master

ykonijn

New member
לדעתי

1) לא יותר מ 5 ש"ח למגזין אחד. כמובן תלוי בכמות החומר בו. 2) הייתי אומר בערך כמה מאות, לא יותר. מקסימום 1000.

Scum Bunny

New member
אני רוצה את דעתי בחזרה!!!11אחד!!11

אז ככה. קודם כל, אני לא יכול לחוות דעה ספציפית בלי לראות את הקומיקס עצמו. ברור שאיכות המוצר (והיכולת שלכם להתמיד בייצורו ובשמירה על רמה אחידה ועל חדשנות) היא גורם מכריע בשאלה אם מישהו יהיה מוכן לשלם עליו או לא. אבל באופן כללי, הנה מה שאני יכול להגיד: כמו שאמר cartman (כמדומני), קשה לי להניח שעם ישראל בהמוניו יהיה מוכן לשלם על דבר לא מוחשי כמו קומיקס מקוון. גם הקהל המצומצם יותר של גולשי האינטרנט חובבי הקומיקס רגילים בדרך כלל לקבל את מה שהם צריכים בחינם (ואלוהים יודע שלא חסרים קומיקסים לכל טעם ברשת), או אם הם חובבי קומיקס נייר- מעדיפים מוצר מוחשי שאפשר להחזיק ביד. רק תראה מה קרה לרם אורן כשהוא ניסה למכור ספר מקוון- היה לו שם ידוע, הוא כבר מכר רבי מכר רבים, אבל הוא לא הצליח למכור ספר שאי אפשר להחזיק ביד. לעומתם, קח אתר מנויים מצליח- למשל Vgames. ויגיימס אמנם חיים מכספי מנויים, ויש להניח שיש להם בסיס מנויים לא קטן, אבל אל תשכח שהם מספקים יותר תוכן ביום משאתם תוכלו לספק בחודש, שהם משרתים בסיס צרכנים גדול בהרבה ובזבזן בהרבה (גיימרים) מזה שאתם פונים אליו, ושחלק גדול מן המנויים שלהם הם לקוחות "שבויים" שקיבלו מנוי אוטומטי לאתר עם הצטרפותם לאינטרנט זהב. אם אתה מצפה לאיזה שהוא סיכוי להצליח, כוון הרבה יותר נמוך. האפשרויות העומדות בפניך לדעתי הם או לדרוש סכום סמלי בלבד בעבור המנוי (שקלים בודדים, לא יותר), או לממן את ההוצאה בעזרת התקשרות עם נותן חסות כך שתחזיר את העלות בעזרת שתילת פרסומות (באנרים וכאלה, לא בגוף הקומיקס) או קישור עם איזה קידום מכירות (נגיד, מנוי לכל מי שעושה מבצע סלולרי כזה או אחר).

למעלה