אני רוצה את דעתכם !!

מסכים עם SCUM ו-CARTMAN...

1. אפשר היום ברשת להשיג הרבה מאוד תכנים הומוריסטיים ופוליטיים חינם, כמו גם קומיקס און-ליין מכל סוג צורה מין וצבע כך שאפילו מעודדי היצירה העברית העכשווית הכי גדולים, לא ירוצו כל כך מהר לשלם על קומיקס און-ליין. 2. PLAN B אמנם לא היה הכי לטעמי אבל אני מחזיק בבית עותקים מודפסים שלו, בעיקר בגלל שהם מודפסים וניתנים "להרגשה ביד". אחת הבעיות העיקריות של קומיקס און-ליין היא המחסור שלו בתחושת ה"להחזיק ביד", דבר שבסופו של דבר פוגע ביכולת המסחרית שלו כחומר למכירה. אם אני לא אוכל לאסוף את החוברות, אני לא ארגיש שזה משתלם כל כך מהר (שוב, בגלל ההיצע שכבר קיים ברשת בחינם). 3. גם היוזמה של עידו אמין היא לא דבר של מה בכך, ואני מאמין שיקח זמן רב של "תתמכר" לפני ה"תשלם"... 4. אני פסימי אפילו יותר מיוסי, בכל מה שקשור להיקף הקוראים! לדעתי אם 100 איש יסכימו לשלם על תכני אינטרנט של 5 ש"ח זה יהיה מצב טוב. אני אישית הייתי מוכן לשלם (בשם עידוד היצירה בעיקר...) בין 5 ל-10 ש"ח לחודש, ובלבד שאחרי כל תקופה של נניח 3 חודשים תתאפשר רכישה במחיר מלא של עותקים מודפסים של החומר (למנויים בלבד מן הסתם). 6. אני גם חושב שכדאי לאחד כוחות בנושא הזה ולא להתפצל, עדיף מגזין קומיקסי אחד חזק עם יוצרים רבים מאשר הרבה קטנים ומפוצלים. 7. פרסומות הן אולי ההצלה היחידה של נסיון שכזה. מממן חזק ונדיב יכול לפחות בשלבים הראשונים להיות הפתרון הכמעט יחיד להצלחת כזה דבר. כמובן שהתקשרות חוזית חצי כפויה כמו VGAMES ואינטרנט זהב זה גם אופציה, אבל משום מה נראה לי שצריך להיות חלק ממנגנון ספקיות האינטרנט או הפורטלים הישראלים הגדולים בכדי להצליח להכנס לכזו עסקה. בכל מקרה בהצלחה.

*GormE*

New member
לפי דעתי

כ-10 שקלים לחודש למשל יהיה מחיר טוב תלוי אם זה משתלם לך בטח לא יהיו הרבה מנויים בהתחלה (למרות שאעשה כמיטב יכולתי לשווק אותו) אז כמקור הכנסה עדיף לא להסתמך עליו מה שכן, אם זה יצליח (ויש סיכוי טוב מאוד שכן) -זה יהיה תקדים היסטרי בארץ הזו. אני הייתי לוקחת את הסיכון. ואם אתה רק רוצה עזרה- עוד שבועיים יהיה לי את כל הזמן שבעולם! (עוד שבועיים לתולעתתתתתת)

*GormE*

New member
משתחררת?

מקורס חובשים, לפחות. .. (התולעת זו סיכת החובש)

אמיר0

New member
הממ...

אני אגיד לך את האמת - השתעשעתי ברעיון של יצירת מגזין כזה - אם כי בפורמט אחר מאשר קומיקיומי (חודשי, פורמט דף-מלא), והגעתי כמובן למסקנה שאף אחד לא ישלם בשביל הזבל שאני יוצר. בנימה אחרת, הייתי לוקח על מגזין חודשי כזה 2 דולר לחודש (8-10 ש"ח).

meytar

New member
כסף לא נראה לי שתרוויחי מזה

לא נראה לי שזה יצליח, לא בארץ לפחות אבל זה גם תלוי כמה את מתכוונת להשקיע בפרסום?... את יכולה למכור אותם על דיסקים אבל קבוצות גדולות של סיפורים.. אני לא הייתי גובה (וגם לא משלמת) יותר מ15 שקל

למעלה