אני רוצה המלצות על שירים יפים של

guitar lan

New member
החתימה לשעבר שלי...

שיניתי (בלי קשר לזה) זה היה של היהודים - אינטרמת

leynorush

New member
שירים מומלצים!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo88.gif

אז.....יש מלא שירים מומלצים...אבל אני אצמצם אותם ואגיד לך את השלישייה פותחת...... 1-180 2- על הריצפה 3-הפוך בשמש... שירים שלא מהדיסקים: החדר האינטימי (במקור זה לא שלהם...) ו-תן לשים ת´ראש על דיונה נ.ב. כל השירים טובים כמו שאמרתי בהתחלה....ככה שהשלישייה הפותחת היא לא ממש השלישיהה....כאילו...כל השירים יפים בעיני..... לשיקולך..... לינור

שירים:

כל החברה ,אני לא זוכרת שם...אבל הוא הולך ככה:"צרפתיה בחדר המתנה יושבת מולי על הספה מחקים לרכבת לארץ זרה"... רקווקים לבלונדינית (מקווה שכתבתי נכון)... ובכלל כמעט כל השירים מפצעים ונשיקות...דיסק טוב!

אני אישית אוהב גם את סאן חוזה ,

תן לשים תראש על דיונה , על הרצפה וכל החברה. כל החברה שיר חזק.. הגמד

eb182

New member
יפה זאת לא המילה לתאר אונס קבוצתי

אבל כן, זה שיר מאוד טוב ואני אוהבת איך הוא מדבר על הסוג של הבנים האלה כי אני יכולה לדמיין בדיוק כאלה בקיצור "good writing uses strong images"(מה שהמורה לאנגלית שלי מזבלת לנו)

casperit

New member
טוב הנה השירים המומלצים שלי:

-הפוך בשמש -אני יודע -סאן חוזה שהם השלושה הכי טובים. חוץ מזה: -מכה אפורה -כל החבר´ה -180 -פצעים ונשיקות -עיניים טובות -הר של בייגלעך -פרפר -רקוויאם לבלונדינית -כביש מהיר -איש קש -מילי -מוצ"ש בקניון -גשם חזק -מלכת היופי -יחסים פתוחים טוב אז המטרה שלי היא הפעם כן להגיע לרשימה של שירים שאני הכי אוהבת. אז נדגיש את מה שאני ממש ממש אוהבת ולא רק ממש. טוב זה לא ממש עוזר...

למעלה