"אני רוצה זוגיות בדיוק כמו שלך ושל

"אני רוצה זוגיות בדיוק כמו שלך ושל

מאמי אירית" כך אמר לי בני הבכור לפני שעה קלה. והלב שלי התרחב וכמעט יצא מהגבולות. את החיוך הגאה הדבילי שנמרח לי על הפנים הסתרתי שלא יראה... ואת הידיים החזקתי חזק חזק לצידי הגוף שחס וחלילה לא יתרוממו לאיזה חיבוק ונשיקה (חס וחלילה טפו טפו טפו - נשיקה לבן שמונה עשרה? - לא אם אני רוצה לחיות...) וזהו. משפט אחד שעשה לי את השבוע. שבוע? שנה!!!

את צריכה להבין ש-20...

זה לא משהו שבלקסיקון שלהם. אין קליטה שהיה קיים משהו לפני שהם נולדו... לפעמים נדמה גם שהם חושבים שלא קיים שום דבר חוץ מהם. נקודה. אז אני אתחיל עם עשר ונראה לאן זה יוביל...

טוטולס

New member
הצליח לכן ../images/Emo45.gif

וההוכחה הכי טובה להצלחת הזוגיות שלכן, זה שהבחורצ'יק הזה, שנראה אולי מסויג, רוצה לשכפל אותה. יופי!

אבא גאה

New member
איזה משפט נפלא

(מה, יא פולנייה, הצלחת לא לריב ליד הילדים 18 שנה?
) וברצינות - זה נורא נורא מרגש וזו מחמאה ע-נ-ק-י-ת. לחשוב שהילד מעריך ורוצה לשכפל את הזוגיות שלכן זה פשוט נפלא. ו...אם את עדיין מרגישה את הדיגדוג בקצוות של הזרועות, אל תחזיקי ככה בפנים, רוצי לחבק את.................... השכן

אתה השתגעת?

לא לריב? נראה אותך אומר לשיינה לא לריב עם בעלה... לפני הילדים והשכנים... זו משימה בלתי. רבנו וצעקנו. ופעם גם הפכנו שולחנות
(איפה האייקון הסומר כשצריך אותו...) ותאמין לי שעשינו את כל (בחיי) כל הדברים שאסור לעשות עם ילדים. אבל כנראה בכל זאת עשינו משהו נכון... ובקשר לשכן... אפילו לקרוא על חיבוק לשכן עושה לי
אז תאר לעצמך חיבוק אמיתי??? אני מסתפקת בחתולים ...

האמת שקראתי את זה

נעשתי ירוקה מקנאה ואמרתי בטח הן בכלל לא רבות אז גם רבות וגם מוצלחות אין זה מדהים. וברצינות ממש התרגשתי לקרא את זה בדיוק בזמן האחרון אני שומעת על כל מיני אנשים כבר מבוגרים שאומרים שהם לא מבינים למה ההורים שלהם לא התגרשו אז נורא טוב לשמוע שיש גם ההפך

נראה לי שאפשר להוריד את

ה"אין מריבות לפני הילדים" מרשימת החוקים ל... למה בעצם? זהו שאין חוקים. הילדים רואים שאנחנו אוהבות אחת את השניה ואותם למרות כל המטענים שכולנו סוחבים (מטעני בטון אצל פולנים...)

אבא גאה

New member
הו שלום לך באמת ../images/Emo123.gif

מה נהיה איתך? בני העשרה שלך נעלו אותך בחדר? לא מצאת את המקלדת? מישהו הסווה לך את הכפתור של הON/OFF? העכבר התעייף? לא הצלחת לאיית תפוז? כל התשובות נכונות? כי התעגעגתי

שלום אהוב../images/Emo24.gif

סתם עובדת יותר מידי.. מגדלת את בנותיי.. רווה נחת מהאשה... ומנסות לממש חלומות... אבל באמת מיתגעגת... אפילו מכינה לך עוד צימר רק שתבואו כבר...

אבא גאה

New member
../images/Emo24.gif

כמה שאני חולם על הצימר הזה רק נראה איך אמא שלי תגיב כשנגיד לה שאנחנו באים לארץ אבל שנישן בצימר
אבל אם היא התמודדה כ"כ יפה עם כל שאר הד/גברים גם זה יעבור לה בקלות.....

שיעורי עזר???../images/Emo12.gif

ונחת? אח! איזה נחת. נישבעת לך שעד עכשיו אני מחייכת את אותו חיוך...

כמה מרגש../images/Emo140.gif

ורק נותר לאחל לכן שתעברו כבר את השלב הזה של "אסור חיבוקים".

לא נראה לי שזה יעבור ../images/Emo7.gif

ועכשיו גם קטינא בעסק אז בכלל זה יאוש. אז אנחנו מציקות לחתולים, במקום...

תיראו איך כדאי לכם...

לענות להודעות שלי... כל הודעה מטופלת באופן אישי. לכל אחד ואחת תשובה אישית. אז לא כדאי???

למעלה