"אני רוצה זוגיות בדיוק כמו שלך ושל

טוטולס

New member
ועוד יותר כדאי לנו...

לארח אותך אצלנו... כל אחד ואחת מקבלת מתנה אישית...

אבא גאה

New member
אני רוצה רשימה של המתנות

תצהירו עליהן, אתן לא זוכרות מה קרה לביבי? להתחיל שירשור חדש?

אבא גאה

New member
איזה יחסי ציבור,

איזה יחס אישי, איזה כבוד היא עושה לכולם, איזה טיפול מסור, איזה שירות יוצא דופן, איזה ...............כל הכבוד לך. ממש כדאי.

ציבונה

New member
איזה כייף

וואלה שווה לגדל ילדים ולחכות 18 שנה בשביל לשמוע משפט כזה. אז מה במקום חיבוק נתת לו כיף? רק נחת רק נחת.

כיף?

וואלה אני זקנה... בזמני כיף היה משהו שהילדים היו מסדרים לעצמם...
ונחת? - עד עכשיו אנחנו מרוחות...

אבא גאה

New member
הו שלום לגיברת זליוונסקי

יש נדנודי שינה? לא נעצמות לך השיניים? השכן שורק לך? הילדים נוחרים? הזיפים של האישה שורטים אותך? הדוד סם תקע לך אצבע בעין? יאאלה כבר לכי לישון! או שתבואי לקפה קטן. וגם עשיתי מרק שועית (אפרופו נחת מהילדים, שלחתי לילד לגן אורז ועליו פיזרתי שעועית, רוטב, תפו"א ובשר (בסדר הזה) והילד לא רק שהוא גמר את ה-כ-ל הוא גם אמר לי "אבא, היום היה לי נורא טעים אני רוצה ללכת הביתה ולאכול עוד".......)

דודי שינה? בתשע ורבע בערב?

והשכן הביא את עצמו לוועד השכונה (שלא נדע...). קטינא משחק פוטבול אמריקאי בטלוויזיה. גדילא מתבודד בבייסמנט ומספר לחברים שלו על כל ההצלחות האחרונות בפוטבול. אישתי הלכה לישון ואני באה לקפה. יש עוד מלוואח? קפה שחור. עם המון סוכר. ומרק שועית. ואני גם רוצה את מה שעשית לילד. נראה לי שגם אני אעמוד בתור ואזמר ש... היה לי טעים ואני רוצה עוד... ומה מעשיך בשעות ערב מוקדמות אלו??

אבא גאה

New member
אני סתם בבית

של שיינה שיינה נסעה לדומיניקן ריפובליק בכדי להשחיר קלות (נסעה לחודש) ואנחנו כאן בכדי להוציא את הכלבה מידי פעם לעשות פיפי וקקי בבחוץ של הבית, כי אם לא מוציאים אותה פעם בשעתיים היא עושה בביפנים בלי שום נקיפות מצפון.

למעלה