אני רוצה ילדים

Cat79

New member
את האמת?

ידעתי. ידעתי עוד מההודעה על סידור הדירה. לא יודעת למה. ידעתי. אני מאחלת לך המון המון בהצלחה עם ההחלטה שלך ואני עדיין ובהחלט מעריכה אותך. גם לי יש את הימים האלה (במיוחד כשבעלי עושה לי שטיפות מח כל יום בקשר לזה) וגם אני לפעמים פתאום רוצה להיות אמא. למזלי, כפי שכבר אמרתי, בעלי עקר ואני עדיין לא מוכנה לעבור הריון ו/או טיפולי פוריות. אבל אני בתהליכי קבלה של המחשבה שאני בסופו של דבר אפנה לאימוץ. ושוב פעם המון המון בהצלחה. נראה לי שתהיי אמא נפלאה.

איך ידעת ??? ../images/Emo2.gif

אפילו אני, כשכתבתי את ההודעה על סידור הדירה לא ידעתי
מה זאת אומרת שגם לך יש את הימים האלה? האם גם את מרגישה באופן פתאומי וספונטני שהחיים יכולים להיות יפים עם איזה ילד או שניים? ומה הקשר לשטיפות מוח? (אותי אישית דבר כזה היה רק מרחיק מהעניין. נראה לי שחלק מהסיבה שזה קרה זה דוקא שאישי הפסיק בזמן האחרון לדבר על הנושא). אני מבינה לליבך בעניין טיפולי הפוריות, ונדמה לי שכבר דיברנו כל כך כאן (עכשיו אולי כמה קצוות נסגרים אצלך בראש, ופיסות של מידע חלקי מוצאות את מקומן בתמונה הגדולה...). כמו שאמרתי לגרטרוד, אשתף אתכן בכל, כמובן, אבל כרגע אני לא כל כך רוצה לפרט מה ההמשך. לא לגמרי ברור לי מה יחסך לאימוץ. מבחינתי, זה דבר שרציתי מאז ומתמיד (כלומר מהיום שבו החלטתי שאני לא רוצה להביא ילדים לעולם, וזה היה מזמן). נדמה לי ששמעתי נימת אכזבה בקולך - משהו בסגנון של "another one bites the dust". אני עצמי הרגשתי כך כשבת דודתי הגדולה התחתנה - במשך שנים השתמשתי בה בתור תירוץ לאי רצוני להתחתן: "עד שXXXX לא מתחתנת אני לא מתחתנת, היא הרי הנכדה הגדולה, לא?" חשבתי שאני בטוחה ב'מחסה' שלי, כיוון שהבחורה לא הראתה שום עניין בבני המין השני (וגם לא בבנות המין הראשון, או שמה היה זה להיפך?). ואז פתאום, out of the blue, הבחורה מתחתנת! הרגשתי נבגדת. אני מקווה שאת לא מרגישה נבגדת (אחד החחשות שלי היה שיהיו כאן בנות שירגישו כך). אז הנה הבהרה לך, ולכל שאר הבנות:
בנות, אני לא הולכת לשום מקום. אני עוד אהיה כאן הרבה איתכן! בהתחשב במצב העניינים, עוד יקח הרבה זמן עד שאהיה אמא! (ועדיין המילה הזו עושה לי רע. תגידו, זה רק אני?)

Cat79

New member
לא יודעת איך להסביר

פשוט הייתה לי ההרגשה. דבר ראשון אולי נימת ההאכזבה שהרגשת הייתה שאני מאוכזבת מעצמי שפתאום אני מתחילה לשנות את דעתי, אבל בקשר אליך מה פתאום, אני יודעת שתמיד תהיי כאן ותביני אותנו גם אם תהיי אמא. שטיפות המח באמת מרחיקות אותי מהנושא, אולי לא פירטתי מספיק אבל לראות את בעלי מסתכל או מדבר על או עם ילד זה צובט לי את הלב, למה דווקא לאחד כזה עם לב זהב ויכולת נתינה כזאת צריכה להיות המחלה המכוערת הזאת. גם אני מאז ותמיד אמרתי לעצמי שאם אי פעם אתחרט אז זה יהיה רק בכיוון של אימוץ, אין לי שום רצון להכנס להריון.

מבינה אותך מאד בקשר לבעלך

כאחות לצרה, גם אני מרגישה כך הרבה פעמים כשאני מסתכלת על האיש הפרטי שלי בסיטואציות דומות ... אכן, אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים ... מי אמר שהעולם הוגן?

marish

New member
../images/Emo24.gif

היה איזה יום שפתאום עלתה בעיני רוחי תמונה של בן זוגי שוכב במיטה ועל בטנו תינוק. התמונה הזו היתה ממש overwhelming (לא מצאתי מילה מתאימה בעברית בשלוף). מקווה שסערת הרגשות תשכך, ותצאי ממנה מחוזקת ושלמה עם עצמך, והכל יסתדר בסופו של דבר כפי שתרצי. בכל מקרה, אנחנו פה.

Nataly A

New member
וואו! ../images/Emo13.gif

תשמעי, את אישה חכמה עם ראש על הכתפיים. אני מחזקת אותך בכל דרך שתבחרי, ומקווה שהכל יפעל לטובתך! את כל השאר אמרו לפני

gertrude

New member
חבובניק?|../images/Emo12.gif|waterfly?

לא רק שגאטו הולכת להיות אמא, גם אתם דורשים מיצוב מחודש באותו זמן... חבובניק-נטלי? ווטרפליי-נגרו? הו, הקרנבל הפוסטמודרני המתעתע...

עינת12

New member
אלה לא ההפתעות היחידות.....

לפני הניתוח הייתי . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . משה

Nataly A

New member
../images/Emo6.gif קצת אתגרים אינטלקטואליים

בשבילך יא בינתי.

עזבי, סתם קנאים ...

מנסים לגנוב ממני את ההצגה
[רק בצחוק, אל תקחו אותי ברצינות. סחתיין לשניכם
]

Nataly A

New member
בתור אמא לעתיד אני מצפה ממך

להיות פחות רכושנית על 'ההצגה'. תתביישי. לכי לטיפול פסיכולוגי מיד ותבררי למה את לא מסוגלת לוותר על ההצגה! בטח אמא שלך גם לא ויתרה לך ובגלל זה יצאת כזאת!

../images/Emo6.gif נהפוך הוא! מנצלת כל רגע לפני

שאהיה *אמא* (אולי די כבר עם המילה הזו?) כדי לקבל תשומת לב (מה יש? רק למלח השמים מגיע? אז מה אם הוא רווק?
)

QueenOfMagic

New member
אם זה מעודד אותך אני מעולם

לא קראתי לאימא שלי "אימא" רק בגלל שהיא הרגילה אותנו לקרוא לה בשם הפרטי. כך גם אבי היקר שאני קוראת לו בשמו הפרטי. לא פעם נשאלתי על כך, ולי זה ניראה טיבעי ונורמלי. (לא אני לא מאומצת) אז אם את לא רוצה לשמוע את המילה "אימא" תמיד תוכלי להרגיל את ילדייך TO BE לקרוא לך בשמך הפרטי. דרך אגב נחרדתי לגלות (שוב מזועזעת) שאימא שלי נגד הפלות. והיא איימה עליי ברייש גליי שאם איי פעם אעיז להפיל היא תנשל אותי...אמרתי לה ככה:" אני לא מאחלת לעצמי לעבור הפלה, אבל רק בשביל לעצבן אותך בא לי"

../images/Emo4.gif אני מתלבטת

מצד אחד זה יכול להיות פיתרון, ויש לזה גם יתרונות. אני מכירה כמה אנשים שקוראים להוריהם בשמות הפרטיים, כך שהתופעה מוכרת לי. אבל מצד שני, יש משהו חם יותר במילים אבא ואמא. גם סבא, סבתא וכאלה. אני לא רוצה לותר על החמימות הזאת. העניין הוא שקשה לי נורא עם המילה אמא. אני יכולה לחשוב על כמה סיבות לעניין, אבל זה כבר נושא לבירור ביני לבין הפסיכולוג שלי

prizman

New member
לא זכור לי שחתמת על איזשהו חוזה

כשהצטרפת לפורום, להימנע ממגע עם ילדים או לתעב אותם באשר הם. עשי מה שאת מרגישה והיי מאושרת.

למעלה