אני רוצה לארגן מפגש, אנא תגובכם.

lior007

New member
אני רוצה לארגן מפגש, אנא תגובכם.

בנות, מה דעתכם על מפגש למען המטרה שלנו. יש לי בעיה של מיקום, אני חושבת על מקום מסויים, לא חייב בית של מישהי, אולי איזה בית קפה שיכול לאכלס את רובנו, אני מוכנה לבדוק את זה, באיזור תל אביב, אם זה בסדר, בבקשה, תנו תגובה, אני הוכלת קדימה, ומנסה להשיג לנו עורכת דין בהתנדבות למען המטרה. ובכלל אם מישהי מכירה עו"ד שמוכנה לתרום מזמנה למען מאבקינו אנא השמיעו כולכם.(רצוי חד הורית אבל לא בהכרח). מצפה לתגובות חיוביות אפשר להשאיר טלפונים במסר אישי אלי, ואני כבר אעדכן אתכם. שלכם איילה

lior007

New member
חייבים עו"ד שידריך אותנו מבחינה

חוקית, זה לא פשוט להגיע להפגין, צריכים הדרכה מקצועית וניסוח בקשתינו בצורה הטובה ביותר. איילה

ברבת

New member
מצטרפת ותומכת

אך לצערי רק באופן וירטואלי בשלב זה מאחר שאני אילתית.

lior007

New member
בנות, חשבתי שאתם רציניות....

מדוע אין תגובה בעניין המפגש? אנחנו רוצות להתקדם יחד ולצאת למאבק. בבקשה בנות, הצטרפו אלינו. איילה.

lirodin

New member
בנות אני פה איתכם.

שלום בנות. מישהי העלתה פה את האפשרות של פניה לעמותה בשם מיחד לעתיד, פניתי אלהם טלפונית ביקשתי קצת פרטים, לדעת מי האנשים שעומדים בראש העמותה מי מנהל וכ"ו. בטלפון נאמר לי כי אין באפשרותם לספק לי את כל הנתונים בטלפון- כי זה יקח הרבה זמן והציעו לי לקבל בדואר פרטים על העמותה. הסכמתי תוך שלושה ימים קיבלתי מכתב שלא אמר לי הרבה על העמותה לבד מהעובדה שהם לא הצליחו לשנות או לשפר דבר. למרות קבלת המכתב אני עדיין לא יודעת מי עומד מאחורי השם "מיחד לעתיד" למעט העובדה שעד יולי 2001 הם היו חלק מעמותת מיחד נעמת. לכן בנות אני לא חושבת שמישהו אחר יעשה עבורנו את העבודה!!! אנחנו צריכות לפעול בצורה כזו שכל אחת מאיתנו בעיר מגוריה תנסה לרכז כמה שיותר משפחות חד הוריות לנסות לגבש עמדה לראות כמה כח יש לנו - כי בסך הכל אף אחת מאיתנו לא באמת יודעת כמה אנחנו באמת. אני מוכנה לרכז את הנושא בעיר מגורי. אנחנו חייבת לעשות את זה - כי במצב הנוכחי המון משפחות תוך מספר חודשים יהיו ללא אפשרות של קורת גג ראויה למגורים. מצפה לתגובות שלכם.

ציפורן44

New member
כל הכבוד נוספה עוד אם לעניין../images/Emo24.gif

נעביר לך פרטים בהמשך או שתעבירי לי את מס´ הטלפון למייל שלי ואצור איתך קשר

lior007

New member
יפה אמרת, כי גם אני היית שם

ולכן אני הולכת לעשות משהו בעניין. יש לי שתי פגישות השבוע בעניין שלנו, לא אוכל למסור עדין פרטים, כאשר זה יצא לפועל , אני מיד מדווחת לכם, אני ואתם וכל האמהות החד הוריות הם הכח החזק שינחה אותנוץ. אל ייאוש. בקרוב יהיה שינוי. איילה

sara_00

New member
ליאורדין,איילה,ציפורן וכולן !

קודם כל כל הכבוד על כך שאתן מתחילות להזיז ענינים ולגבי השם - נראה לי יותר השם שהציע איילה, נדמה לי, זעקת האמהות החד הוריות. לגבי עמותת מיחד, מאד מוזר מה שספרתן מכיןן שבראש העמותה עומדת גב´ ציפורה ברקוביץ ,היא ביקרה בפורום שלנו בשם : "ציפו " היא דווקא מאד מעוניינת לקדם את הענינים ואף עושה רבות לשם כך. היא כן מתוקשרת ואני ראיתי אותה בתכנית הבוקר. היא גם פנתה לחברי כנסת ואף לחברי סיעות כך שכדאי לדעתי לשתף אותה בכל הדברים, כמובן אם נרצה לקבל גם מענה ספציפי להורות המיוחדת בדרך שלנו, ודרך אגב היא בעצמה אם חד הורית.היא תכנס לפורום ביום חמישי אז תפנו אליה בשאלות, הצעות ואולי הניסיון שלה יכול לעזור לנו וכמובן צריך להמשיך ולפעול בכל דרך אפשרית, כי לא יתכן מה שקורה

ולמה לא "זעקת המשפחות החד הוריות"

אתן יותר מידי עושות הבדלים בינכן לבין החד הוריות האחרות... שלא בבחירה.... אתן מפספסות הרבה כח ואת המטרה ביחס הלא הוגן שלכן כלפי שאר המשפחות החד הוריות.. צריך לאחד את כולם ביחד .... ללא קשר איך ולמה נוצרה אותה משפחה חד הורית.... המטרה של כולנו היא מטרה משותפת...

כלנית 2

New member
תומכת בגירסת חד הורית 34..

חד הורית היא חד הורית ולא משנה עם מבחירה או לא מבחירה...

זואי11

New member
מסכימה- אין להפלות גברים

קיימים גם גברים, ספורים אמנם, המגדלים ילדים לבד, ולכן לדעתי גםחד-הורי-34 מוזמן.

סביונה

New member
שאלה מאתגרת

לאור דבריו של חדהורי34 הייתי חייבת לשאול (ונא לא-לא-לא להתעצבן מהשאלה - תנסו לחשוב קודם כל ולהגדיר לעצמכם/ן): מה הדמיון בין אם חד הורית מבחירה (בנק זרע) לבין: אלמן/ה+ילד או גרוש/ה+ילד או פרוד/ה+ילד או רווק/ה שיש לה/ו ילד מאדם שלא נישאו לו ? אין מנוס לדעתי מלבדוק את השאלה אם רוצים להתחיל להתארגן ולפעול למען זכויותינו. לדעתי, מבלי לפגוע באף חד הורי/ת, אין שום דמיון. הנקודה המשותפת היחידה בין כולם היא שהורה אחד צריך לגדל ילד. אך לא לשם כך "התכנסנו כאן" לצורך מאבקנו החדש. אנו מבקשות להיאבק על זכויותינו הכלכליות. ורק החד הורית מתוך בחירה מתמודדת עם הבעיות הבאות: הכנסה אחת בלבד (וגם זה לא תמיד)(לא מזונות, לא קיצבת שארים לא עלינו, לא חצי מרכוש שהיה משותף ולא שום דבר אחר), עלויות של טיפולי הזרעה, היעדר זכויות של זוג צעיר, צורך בסיוע בהשגחה על הילד (אין עוד הורה ועוד סבא וסבתא לשם כך), היעדר זכויות שמוענקות לבעל (כמו- החידוש של חופשת לידה לבן זוג - אנחנו הזכאיות היחידות, וכשאנו שבות לעבודה - אנו חייבות לשכור מטפלת)(ואין מה לדבר על אי-שיבה לעבודה שהרי אז לא יהיה מי שיפרנס) וקשיים במציאת עבודה (לא רק שאת אמא לילד, את גם לבד. מי רוצה להעסיק אשה שתבלה כל יום בקופ"ח עם הילד כי אין מישהו אחר שיעשה את זה). מצד אחד - כל ההורים היחידים הם קורבן כעת לגזירות הכלכליות החדשות, אך מצד שני, אם רוצים להדגיש את "המסכנות" שלנו (וסליחה על ההתבטאות), אז החד הוריות מבחירה הן הסקטור שמבחינה כלכלית מצוי ממש בתחתית של התחתית של הבור. לנו אין למי לפנות לסיוע. לא לאקס ולא לאף גורם אחר. ושוב - נא חישבו על כך מבלי להפגע. הרי כמעט לכולנו יש במשפחותינו המורחבות גם גרושים/ות וגם אלמנים/ות.

טושטושה

New member
סביונה, אני מסכימה איתך. אין חליפה

אחת לכולם/ן. לא כל חד ההוריות נתקלות באותן בעיות. לרוב החד הוריות מבחירה [בנק הזרע] יש הרבה פחות תמיכה, מכל סוג שהוא. ולכן כאשר נלחמים על זכויות החד הוריות צריך לבדוק ולהתמקד בקשיים הספציפיים לכל אוכלוסיה.

lior007

New member
צוות נפלא, אני שמחה שהתקדמנו מעט.

הכנתי רשימה של כל התומכים במאבק .אני מבקשת שכל אם או אב חד הוריים, להשאיר לי במסר אישי את הפרטים שלה, טלפון וכתובת, עיר, ואם היא מוכנה לסייע , או לא, אני דואגת בנתיים למקום (בהתנדבות). לגבי השם, אל דאגה, נבחר את הטוב ביותר, תנו לי בבבקשה קצת זמן, אני לא לבד, אני איתכם ואתם איתי, לאט אבל בטוח. עוד משהו, קבוצת החד הוריות והחד הורים זו קבוצה, אין להפריד ואין להתייחס אל כל מקרה בנפרד, מי שמגדל את ילדיו בכוחות עצמו, או עם תמיכה של אב "בסביבה" עדין זו אם חד הוריות. בנות, כולנו באותה הסירה, והזכויות של כולנו הן שוות. פירסמתי בהרבה פורומים אחרים של משפחות חד הוריות, יש הייענות רצינית. גברים ונשים כאחד. כל אחת וכל אחד נחשב/ת. בהצלחה לנו!!! איילה

tzippo

New member
מאבק למען חד הוריות

ליאור איילה, זוכרת את שיחתיינו,אכן היתה קצרה ולידיעתך לא תמיד ניתן לשוחח עם כמות גדולה של פונים.בנייר שקיבלת יש פרטים על העמותה כגון מטרות ומה מעניקה החברות בעמותה.לעמותה השגים בנושאי חקיקה ,הפצת מידע על זכויות למשפחות החד הוריות,שינויי טפסים,פיתוח שירותי ייעוץ ייחודיים ומאבקים .דברים שנראים מובנים כיום לא היו כך לפני מספר מועט של שנים הדברים צרכו מאבק שאותו הובלנו.כך שאנא לא לזלזל ולחשוב שהנושא הוזנח.לענין הגזרות הופעתי במהדורת החדשות בערוץ 1 ובערוץ 2 ברדיו בקול ישראל ויש תוכניות שנשים חד הוריות נוספות דיברו,העמותה עבדה מול חברי הכנסת כולם!! לשימחתי שמעתי יותר ח"כ שכבר מודעים למצוקות ולקשיים ואף בנאומים בכנסת דיברו על כך.ולמרות הכל ההצבעה היתה על פי הסכמים קואליציונים ולא חברתיים.חישבו על כך כשתגיעו לקלפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מנהלת מיחד לעתיד

סירונית

New member
המפגש

אשמח מאוד להשתתף במפגש ,רצוי באיזור השרון ניתן ליצור איתי קשר 055608983 להתראות

למעלה