אני רוצה לדעת למה???

אני רוצה לדעת למה???

למה לעזאזל לא כדאי לי לאכול בשר? זה כל כך טעים וערב לחך! שאני לא מבין למה לא?

K A R I N

New member
אם שאלתך היא רצינית

ולא הגעת לכאן בכדי לעורר פרובוקציות, אלא כדי לקבל תשובה עיניינית אז כך: קודם כל עצם המחשבה שאני אוכלת משהו שהיה פעם חי, עם נשמה, לא נראה לי בכלל הגיוני. אנשים שאוכלים בשר בדרך כלל נמנעים מלחשוב על מקורו האמיתי של הבשר שלם. סטייק= סטייק ולא סטייק= פרה, בעל חי, נושם. כמו כן אני לא מאמינה שיש לנו את הזכות לפגוע בבעלי החיים רק כי אנו חזקים יותר מחלקם. דבר נוסף הוא שמערכת העיכול של בני האדם כלל לא בנויה לעכל בשר, עם השנים בתהליך האבולוציה סיגלנו לעצמנו תכונה זו, אך המעיים שלנו ארוכים מאוד- בניגוד למעיים של טורף שהם קצרים בהרבה וזאת ע"מ שהבשר לא ימצא בהם זמן רב וירקיב, גם השיניים שלנו אינם שיניים של טורפים. בשר בשביל לשרוד??? אולי לפני מיליוני שנים בעידן הקרח כשנעלמו כל הצמחים (בתקופה זו מחוסר ברירה סיגל לו האדם תוכונות טורף), ובכדי לשרו היה חייב האדם לאכול חיות. אבל כיום שהבשר הינו משהו מתועש כל כך, ויש אוכל שאינו בשרי בשפע, אין אנו זקוקים לבשר בכדי להתקיים. בשר... טעים???? תנסה לאכול כמה מאכלים צימחוניים, ממולאים בלי בשר, פסטה ברוטב עגבניות, נקנקיות טופו וכו´ ותגלה שהם אף טעימים בהרבה מבשר. ושוב אני שואלת: מה טעים בגופה של חיה???? קארין

ואם כבר מזכירים את הטעם...

הכנתי לבית הספר עוגת בננות ע"פ מתכון מאנונימוס, כדי לא להישאר רעבה א-ב-ל, במסיבת שבועות לא נשאר לי כלום! בסוף התחלקתי בחתיכה האחרונה עם חברה שלי... להתראות נטע התרנגולת

eyalb

New member
כמה תיקונים...

האדם מוגדר כאוכל כל (כמו דב למשל) זא"ת גם צמחוני וגם בשרי... כלומר... אנחנו מסוגלים להתקיים גם על טהרת הצומח... ובעת מצוקה האבולוציה הסתגלה לעכל גם בשר.... התיקון הוא שבני אדם (הומו סאפינס) מראשיתו הוא מלקט צייד... כלומר מראשיתו היה אוכל בשר... ועכשיו נחזור לצד העיקרי שבצמחונות... המוסר... פשוט תסתכל בתמונות הנוראיות של אקליפס יקרת ליבי ותראה את התוצאת של אכילת הבשר

K A R I N

New member
האדם אינו אוכל כל

הוא פרוגיבר- אוכל פירות לפי כל המקורות שקארתי בהם.

טעות שלכם!

אדם לא היה אוכל כל, אבל אחרי מבול מי נח (עכשיו אני נכנס להשקפה דתית ומי שלא יבוסם לו שישתה ממימי הירקון) האל אמר לנח שהאדם הוא ריבון על הארץ, ומותר לו לאכל מכל החי אבל בתנאי אחד: "רק את דמו אדרוש מאיתכם". ז"א שהנשמה של החי אמורה לצאת ולתת את בשרה לטובת האדם. ובערבר, עד שהאדם לא גילה את האש הוא באמת היה אוכל רק צמחים כי הבשר היה מזיק לבריאות בצורת נא. אבל אחרי שטיגנת אותו הוא היה ראוי למאכל. ומה אתם אומרים על ביצים? איך אתם אוכלים ביצים אם יוצאים מהם אח"כ אפרוחים?

eyalb

New member
יקירי בור ועם הארץ....

נתעלם מהאספקט הדתי לשניה... בני האדם היו אוכלים בשר זמן רב עוד לפני שגילו את הבישול... הבשר הנא... לידיעתך הרבה יותר בריא ומזין ממטוגן... ושוב הנה לו"ז... אדם הוא מלקט - אוכל פרות ועשבים שהוא מוצא אחר כך נהפך למלקט צייד - צד מעט מאוד ואוכל חי אחר כך מגלה את האש - אך לא מבשל ורק אחר כך גם מבשל...

Eclipsed 0

New member
טעות נפוצה.

אני לא יודעת כמה פעמים תיקנתי את הטעות הזו. אפרוחים לא יוצאים מהביצים שקונים בסופר !!! ביצה היא בעצם כמו המחזור של האישה. תרנגולת נורמלית מטילה ביצה פעם ביומיים שלוש (במשקים המתועשים פעם ביום), הביצה הזו לא מופרית, יש בה רק חלבון וחלמון, שום אפרוח לא מתפתח מביצים כאלה במידה ותרנגול יעשה מה שיעשה, תהיה הביצה מופרית - במקרה הזה יתפתח אפרוח. התרנגולות בלולים גודלות ללא זכרים ! דם בביצה - נגרם מכך שהתרנגולת המטילה צעירה מדי או זקנה מדי. חוץ מזה, אני לא אוכלת ביצים בין כה וכה.

arty

New member
את צודקת אבל

את יכולה להגיד על כל דבר שהוא בעל חיים לדיגמה שאת אוכלת חסה קטפו אותה גם מהאדמה לא? אז מה ההבדל בין זה שאוכל בשר לבין זה שאת אוכלת חסה? שלא תבינו לא נכון גם אני צימחונית פשוט זו שאלה שכל הזמן מפנים אלי שלכם תמוז-בת

Eclipsed 0

New member
בעלי החיים והצמחים.

*לצמחים אין מוח. המוח הוא מקור הרגשות והתחושות. *לצמחים אין מערכת עצבים. *לצמחים אין רגליים או שיניים. הם לא יכולים להגן על עצמם מפני פגיעה ולכן אין להם צורך לחוש כאב (כאב בעצם מטרתו להתריע, כדי לגרום לך להתרחק ממה שמכאיב לך). לבעלי החיים יש מוח ועצבים. ידוע שהם מרגישים כאב. הצמחים אמנם חיים - אבל לא חשים. לכן אני חושבת שלאכול אותם זה הגיוני מאוד לעומת בעלי החיים.

ashmash

New member
תיקון קטנטן

לא לכל בעלי החיים יש מוח למשל מדוזה האם לדעתך מותר או אסור לאכול מדוזה?

Eclipsed 0

New member
לא יצא לי לחקור את המדוזה.

כך שאני לא יכולה לדעת במדיוק. בכל מקרה, הרעיון של אכילת מדוזה דוחה אותי.

K A R I N

New member
Eclipsed 0 אל תפרסמי

תמונות כאלו בלי להזהיר לפני שהמראות עלולים להיות קשים, אסור לנו לכפות אותם על אחרים.

eyalb

New member
אהובת ליבי...... זה היה מיותר

תזהירי לפני שאת מפרסמת... אני אכלתי (עוגת גבינה) ברגע שראיתי את זה... בזכותך אני ארזה מאוד (אני לא אהיה מסוגל לאכול בשנה הקרובה בעעע)

lifegirl

New member
פאק, את לא נורמאלית!!!

(לא אישית... פשוט.... איכס.......!) אנשים, דלגו על התמונה השלישית!! לא משנה מה! אל תפתחו אותה...!

CowLover

New member
להיפך

התמונה השלישית היא הכי חשובה לדעתי שאנשים לפחות יהיו מודעים למה שהם עושים זה מאוד קל לעצום עיניים.

ראיתי אותה בקטן...

ובגדול................................................. אנשים, התמונה השלישית היא המזעזעת מכולם, והיא מציגה פנים של פר לאחר שפשטו את עורו.

Eclipsed 0

New member
מתנצלת......

לא הייתי צריכה לעשות את זה... הגזמתי, הייתי צריכה להיות יותר מתונה... מתנצלת שוב..... אולי כדאי שאפסיק להגיב וזהו לא אגרום יותר נזקים לאף אחד...

למעלה