אם שאלתך היא רצינית
ולא הגעת לכאן בכדי לעורר פרובוקציות, אלא כדי לקבל תשובה עיניינית אז כך: קודם כל עצם המחשבה שאני אוכלת משהו שהיה פעם חי, עם נשמה, לא נראה לי בכלל הגיוני. אנשים שאוכלים בשר בדרך כלל נמנעים מלחשוב על מקורו האמיתי של הבשר שלם. סטייק= סטייק ולא סטייק= פרה, בעל חי, נושם. כמו כן אני לא מאמינה שיש לנו את הזכות לפגוע בבעלי החיים רק כי אנו חזקים יותר מחלקם. דבר נוסף הוא שמערכת העיכול של בני האדם כלל לא בנויה לעכל בשר, עם השנים בתהליך האבולוציה סיגלנו לעצמנו תכונה זו, אך המעיים שלנו ארוכים מאוד- בניגוד למעיים של טורף שהם קצרים בהרבה וזאת ע"מ שהבשר לא ימצא בהם זמן רב וירקיב, גם השיניים שלנו אינם שיניים של טורפים. בשר בשביל לשרוד??? אולי לפני מיליוני שנים בעידן הקרח כשנעלמו כל הצמחים (בתקופה זו מחוסר ברירה סיגל לו האדם תוכונות טורף), ובכדי לשרו היה חייב האדם לאכול חיות. אבל כיום שהבשר הינו משהו מתועש כל כך, ויש אוכל שאינו בשרי בשפע, אין אנו זקוקים לבשר בכדי להתקיים. בשר... טעים???? תנסה לאכול כמה מאכלים צימחוניים, ממולאים בלי בשר, פסטה ברוטב עגבניות, נקנקיות טופו וכו´ ותגלה שהם אף טעימים בהרבה מבשר. ושוב אני שואלת: מה טעים בגופה של חיה???? קארין