סנופ
י יצורה New member 13/3/10 #30 ירדה למחתרת אחרי שאני וסנופה ניסינו להתנקש בחייה אחרי שטעמנו מעוגת השמרים מרציפן שלה.
A Agenst the wind New member 12/3/10 #19 אני פה! קורא ולפעמים גם צוחק. גם אני תוהה לאן נעלמו שאר ה...מיקרובים אמרת? מעכשיו חבריי הפורום יקראו מיקרובים! מה זה מיקרובים?
אני פה! קורא ולפעמים גם צוחק. גם אני תוהה לאן נעלמו שאר ה...מיקרובים אמרת? מעכשיו חבריי הפורום יקראו מיקרובים! מה זה מיקרובים?
G gabiclub9 New member 12/3/10 #22 אני רוצה להבין לאן נעלמה הלאפה שווארמה שלי ?! אני חושד בגמדים ההם שראיתי בלילה , אבל הייתי בטוח שהם גונבים רק גרביים
אני רוצה להבין לאן נעלמה הלאפה שווארמה שלי ?! אני חושד בגמדים ההם שראיתי בלילה , אבל הייתי בטוח שהם גונבים רק גרביים
ס סוודרית New member 14/3/10 #35 יצו!!! את יודעת מה קלטתי?!?! שעוד לא סגרנו את הסוגיה של האם אי פעם נפגשו או לא!!! היית בחנוכת בית שלהם?!?! יום יבוא... יום יבוא!
יצו!!! את יודעת מה קלטתי?!?! שעוד לא סגרנו את הסוגיה של האם אי פעם נפגשו או לא!!! היית בחנוכת בית שלהם?!?! יום יבוא... יום יבוא!
ס סוודרית New member 15/3/10 #37 יצו, רציני?!!?! אז ראית אותי!!!!! מי את?!?!!? למה לא התחבקנו והתנשקנו כמו שתי פאקצות?!?!!? וצעקנו אחת לשניה סוווווודרררר יייצצצוווווו?!?!
יצו, רציני?!!?! אז ראית אותי!!!!! מי את?!?!!? למה לא התחבקנו והתנשקנו כמו שתי פאקצות?!?!!? וצעקנו אחת לשניה סוווווודרררר יייצצצוווווו?!?!