אני רוצה להגיד לך שאני בהריון
כ כנף New member 24/10/02 #40 יש לך בחילות, עויתות, הקאות? נראה שאתה סובל מפטריות! >הרימו כוס שמפניון, לחיים!<
L lamalo New member 24/10/02 #45 יש לי עוית אבק שריפה שיושבת לי בתוך הגרון ובכל פעם שאני עם רופאיי מתלוצץ - מישהו במקום אחר מתפוצץ. בום!
יש לי עוית אבק שריפה שיושבת לי בתוך הגרון ובכל פעם שאני עם רופאיי מתלוצץ - מישהו במקום אחר מתפוצץ. בום!
ל ל ל י New member 24/10/02 #41 שאני אבין.. בעיקרון.. כולם בבור (אחרי שאופטי זרק אותם לשם) אז זה אומר, אופטי, שנשארנו אתה ואני לחגוג? הנרקוד? >לבשתי ירוק לכבוד הארוע<
שאני אבין.. בעיקרון.. כולם בבור (אחרי שאופטי זרק אותם לשם) אז זה אומר, אופטי, שנשארנו אתה ואני לחגוג? הנרקוד? >לבשתי ירוק לכבוד הארוע<
S SnoopyS*GirL New member 24/10/02 #42 מה עוד לא באו לקחת אותך?! לבור? חיחיחי בואי, הצטרפי אלינו. "אז בואי איתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום.. קום!"
מה עוד לא באו לקחת אותך?! לבור? חיחיחי בואי, הצטרפי אלינו. "אז בואי איתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום.. קום!"
ל ל ל י New member 24/10/02 #44 יבש בבור..../images/Emo163.gif עד הגשם הבא.. >ללי בספק אם יהיה לה מקום בבור<
S SnoopyS*GirL New member 24/10/02 #46 איזה גשמים ואיזה נעליים בבור אין חורף! ומקסימום... מה רע בקצת שחייה לילית?
כ כנף New member 25/10/02 #50 את יודעת מה? בואי נפזר את מסך הערפל ודי! וקישטא זה למטאטאקס.. >זה לא ערפל, זה בנק!<