אני רוצה להיות מנהל הפורום

fima2001

New member
אני רוצה להיות מנהל הפורום

אני השקעתי המון בפורום יש המון אנשים נורמליים שמסכימים אם הדעות שלי אני פרסמתי מספר מאמרים ארוכים , לכן אני חושב שמגיע לי להיות מנהל בפורום אתאיזם. בכבוד רב fima2001

גאיוס

New member
פימה- אתה מוזמן לעשות ולפעול כאילו

היית המנהל. השאלה היא מהו המודל הרצוי של מנהל פורום: אדם שכל מישפט שני הוא שלו וכל מגיב מגיב בד"כ לדבריו והוא ממליך והוא מדכא והוא מחלק ציונים? לא הולם ציבור מרדני ובועט בסמכות כציבור האתאיסטי.

fima2001

New member
לא הבנת אותי

אני אף פעם לא בעטטתי בציבור האטאסטים אם ההית קורא הודעות קודמות שלי אז היית מגלה שאדם אטאיסט הוא אדם מציאותי שלוקח אחריות על מעשיו ואני כן בז לציבור שלם שחיים על חשבוני-אם היית רואה ושומע חדשות מדי פעם או מקשיב לתחות הרדיו היית יודע שהם מחשיבים את הכל לטמוע הם משתמשים אתה יודע מה אני כתבתי מאמרים שלמים בפורום והשקעתי ממש בלהראות את מבט עולמי. אני לא רוצה להחליף אותך אלה להיות אתך מנהל. בכבוד רבfima2001

גאיוס

New member
האתאיסט המיסיונר

לאתאיסט אין מיצוות ודרך חיים מנווטת. האתאיסט איננו להוט במיוחד להפיץ את דעתו - אלא אם כן הוא מרגיש מאויים. עולמנו הופך ליותר ויותר דתי. בארה"ב למשל יש סיכוי דל למדי לאתאיסט גלוי להבחר למישרה ציבורית. לכן חשוב לנסות ולהפיץ את האתאיזם. לא מתוך שאיפה לשנות את דרכי הדתי בביתו, אלא בשאיפה לשנות את דרכי הדתי המיסיונר מחוץ לביתו. ואתה מוזמן לתרום ככל שתחפוץ.

לדעתי, פימה, אתה בכלל לא מתאים:

1. צעיר מדי. בגיל 9 אתה יכול להיות מוסיקאי או מתמטיקאי גאון, אבל חסר לך נסיון חיים מסויים ל...הבנת מעשי הבורא! 2. פרסום מאמרים ארוכים הוא חיסרון נוראי. זה אולי טוב לדוקטורט, אבל רע מאוד לפורום. 3. זה שאנשים נורמליים מסכימים עם הדעות שלך, זה לא חוכמה! החוכמה היא שאנשים לא נורמליים יסכימו לדעות שלך! 4. אם אתה מדבר במונחים של "מגיע לי", אז אתה מודה למעשה שנפשך חפצה בניהול הפורום לא לשם שמיים ונשמה, אלא על מנת לקבל פרס?! איך אתה לא מתבייש!

fima2001

New member
אני אפיץ את האטאיזם

אני לא רוצה לריב פה אם אף אחד לדעתי אם השנים לא בה ניסיון חיים אני חושב (לפי הפתגם karpa diem) נצלו את הרגע ואל תחקו שהזמן יתן לכם פרס בלטי נראה. ובקשר למעשי הבורה אני הסברתי את עצמי על פי עובדות אם יש פה מישהוא שלא חושב כמוני שיגיד איפה טעיתי ולמה. ואני לא אמור להרגיש אשמה אני לא מקבל משכורת על זה ואני לא רוצה סך הכל אני רוצה להרחיב את האטאיזם ולייעל את הפורום ולא ל"השתלט עליו" ובקשר שאנשים נורמליים מסכימים איתי אז אני לא רואה בזה דבר רע ואני לא רואה בעלם אנשים לא נורמליים כולנו הגזע הקרומניונס.

usssssss

New member
אתאיסטים יקרים!

אם אין לכם אמונה בשום דבר, ואתם לא מאמינים בציונות, וביהדות, מה יש לכם לחפש במדינה שלנו? תסעו מכאןואף אחד לא יריב איתכם, תחיו בשלום ושלווה, והכל יהיה טוב!

fima2001

New member
מהה זההה

לך תמצע חוליות לאן תיסע לאן שתתבייש בהיותך יהודי וכלולם מסיב ידגישו אותך כיהודי כרוצח ישו ככובש וחוץ מזה אני לא אוהב אנשים יפי נפש כי הם תמיד אלה שאף פעם לא עושים עבודה שחורה ומה שנקרה אוחזים לשור בקנרניים נוח ככה להיות. אתה יודע מה סע מהארץ

L7

New member
יש לאתאיסט אמונה באדם. לא בכוחות

על טבעיים. לא בניסים. לא באשליות הנימכרות לאנשים. לא ברמאות המתמשכת של כהני הדת. אני תומך בציונות. אני תומך ביהדות כפולקלור לאומי. ישנם דתיים החושבים שהמדינה היא כפירה וכי צריך לחכות למשיח כדי שתיוסד.

preacher

New member
מה קשור אתאיזם לציונות?

אני מאמין גדול בציונות, רק לא בדת. הזכות שלי להיות כאן היא בדיוק כמו הזכות של חרדי שמאמין בדת, אבל לא בציונות.

preacher

New member
למה?

לא למה מגיע לך. למה אתה רוצה להיות מנהל? מה יצא לך מזה? יש משכורת? תנאי פנסיה? גלישה חינם מתנת תפוז? לוח ברונזה מוזהב שכתוב עליו "מנהל" שתוכל לשים על השולחן ולהתבונן בו בגאווה כל פעם שיורד לך קצת הבטחון העצמי? סתם, מעניין אותי לדעת.

fima2001

New member
אני לא עושה אתזה בשיביל פרס

אני הסברתי את זה מקודם ואני לא יודע למי לפנות כדי להיות מנהל

preacher

New member
לא, לא הסברת.

הסברת למה *מגיע* לך להיות מנהל. השאלה שלי - למה אתה *רוצה* להיות מנהל. ואתה יכול לפנות להנהלת הפורומים, אבל בתכלס כבר יש לפורום מנהל ולא צריך עוד אחד.

fima2001

New member
למה אני רוצה להיות מנהל?

אני רוצה להיות מנהל כי אני טוען שאפשר לשפר את המצב הקיים בפורום שבו מרשים לאנשים להגיד דברים אנטי ציוניים אני רוצה להראות לאנשים בעזרת הניהול את דרכה של האטאיזם ולא להשתש בניהול לרעה. אולי זה גם קצת חט ההיבריס שבו אני חושב שאני אוכל לפעל יותר טוב כמנהל.

למעלה