אני רוצה להיות מנהל הפורום

fima2001

New member
sssss כתב את הבא

אם אין לכם אמונה בשום דבר, ואתם לא מאמינים בציונות, וביהדות, מה יש לכם לחפש במדינה שלנו? תסעו מכאןואף אחד לא יריב איתכם, תחיו בשלום ושלווה, והכל יהיה טוב!

L7

New member
ה- SS לתפיסתו ציוני גדול . הוא מגן

על הציונות מפני אתאיסטים רעים ומנסה להביא שלום ושלווה לאתאיסטים במקום אחר.

fima2001

New member
אני לא חושב כך

אם "מה יש לכם לחפש במדינה " זה ציונות גדולה אז אני צריך לחשוב שוב על כמה ערכים.

פימה, בתור אתאיסט, אתה מאמין

במדינה כערך עליון, מעין אלוהים? מה יותר חשוב: המדינה, או בני האדם החיים בה (ומחוצה לה)?

מה הבעיה

שיאמרו דברים אנטי ציוניים? אינני מבין איך ניהול יעזור לך להפיץ את דעותיך.

fima2001

New member
ערך עליון בשבילי

אני באתי לפורום הזה כי הייתי מלא בכעס על הבורות מסביבי לכל מקום שהייתי הולך הייתי שומע דברים כאלה סתומים אתם לא יודעים עד כמה רציתי פשוט להסביר לו עד כמה הוא טועה אבל אנשים אלה האמינו בדברים חסרי שחר הם פחדו מהצל שלהם ,שמה הם יעשו משהוא נגד התורה, ואז רציתי לדעת מאיפה באות הידע הכל כך שגוי אני שמעתי לתוכניות רדיו של דתיים וקניתי קלטות דיברתי אם אנשים דתיים ואפילו הלכתי לרב כדי להבין את עולמו והגעתי מסקנה שהציבור הדתי הוא בבלבול רב יש את האנשים האלה שמחזירים בתשובה שאני בספק שהם מאמינים בכל השטויות שהם אומרים,תפקידם הוא לספק בוחרים לש"ס ופתיחת עסקים פיקטיווים של קריאה בתורהו וכו.. ואסיפת תרומות והאנשים שדברו שטויות גמורות הם היו התוצר הסופי של שטיפת המוח שלהם. אין לי ערך עליון

.....

לא ענית ל-2 השאלות ששאלתי אותך. לא קיים "ציבור דתי". הם מחולקים לזרמים שונים בעלי אידיאולוגיות שיש בהן הבדלים [כמובן שיש בהן הרבה דברים משותפים]. כמו כן אינני מאמין שיש ברוב הציבורים השונים יותר שטיפת מוח מאשר בציבור החילוני [כמו בכל חברה רגילה]. כמו כן ברור לי שמטרת המחזירים בתשובה [לפחות רובם] איננה קשורה לש"ס או למשהו דומה.

preacher

New member
תסתכל רגע בראש הפורום

ותקרא לאט מה כתוב שם. פורום אתאיזם... ודת. כן. גם דת. ומי שרוצה להיות מנהל הפורום וטוען מראש שהוא הולך לפעול לטובת צד אחד בלבד, הרי הוא פסול מראש לניהול.

לפימה

אתה לא יכול להיות מנהל פורום מהסיבה הפשוטה שאתה דביל ולא יודע עברית.

fima2001

New member
תשובה לטענות

האידיאל שלי הוא מדינה תקינה אם יש שלטון תקין אז לאזרח טוב כלומר אובדה שאין שלטון אנארכיסטי בעולם(חוץ מהראשות) אני חושב שהמדינה זה הדבר החשוב ביותר בתנאי שהמדינה דואגת לאוכלוסיה . ואני החלטטתי שאני מקבל את ההצעה של המנהל להיות כאילו מנהל.

L7

New member
כלומר האזרח מעל המדינה

המדינה משרתת את מטרות האזרח. במיקרה של קונפליקט- טובת האזרח קודמת.

fima2001

New member
לאיזה קונפליקט אתה מתכוון?

אם זה בעיה חברתית שבה יש אי צדק כלפי האזרח אז טובת האזרח קודמת במקרה של קונפליקט מבחוץ אני חושב שטובת המדינה קודמת.

פימה,

1. אם התכוונתָ לרָשות הפלסטינית, אז היא לא שלטון אנרכיסטי, מהסיבה הפשוטה שהיא בכלל לא שלטון. לידיעתך, בכל השטחים הפלסטינים שולט הצבא הישראלי. 2. אתה לא יכול להיות מנהל אפילו "כאילו", מסיבה טכנית פשוטה: אתה לא מבין איך משרשרים תגובות. כשאתה רוצה להגיב על הודעה מסויימת, צריך ללחוץ על "תגובה", ואז ברור איזו הודעה מהווה תגובה לאיזו. בינתיים יוצא "דו-שיח" משונה מאוד, זה כאילו אתה מדבר עם עצמך, זורק מילים שלא בדיוק ברור למה ולמי קשורים.

fima2001

New member
אני לא חושב כך

אתה לא מנהל כאן אתה כלום דבר ראשון אם לא היית עסוק בלהתיח בי העשמות היית רואה את מה שרשם לי מנהל הפורום. וממך לא ראיתי משהוא יוצה דופן שאתה מרשה לאצמך להעשים אותי.

למעלה