אני רוצה להעלות סקר - איפה אתן

אני רוצה להעלות סקר - איפה אתן

או איך אתן שומרות על הצמר שלכן והכוונה למי שסורגת כבד בטח יש ערמות על ערמות של צמר בבית, אז איפה בדיוק מניחים את זה. ואני אענה ראשונה: אצלי יש חבית ענקית בסלון שמלאה עד גדותיה ואפילו נשפך ממנה לכל הצדדים והרצפה גם מכוסה בחבילות צמר. חלק שלמות, חלק מותחלות, חלק כמעט גמורות. וזה על אף כל הדברים שאני סורגת החבית לא עושה רושם שרוצה להסתיים ולאחרונה הוספתי שם חביונת קטנה בצד שגם היא מלאה. אז איך זה אצלכן?

ט ר י ל י

New member
מודה - זרקתי הרבה ../images/Emo4.gif

בתקופה שחשבתי שלא יצא לי לסרוג הרבה זרקתי המון שאריות, השארתי רק את החבילות המלאות. עכשיו מתחיל להצבר שוב. בינתיים הכל בשקיות בארון. בהתחלה היה במגירה, אבל כבר לא נכנס.

ט ר י ל י

New member
מה שנכון - נכון

אנחנו פשוט היינו צריכות להחליט מה להביא איתנו כשעלינו לארץ ומה לא, וכל קילו עולה כסף..אז שאריות צמר ו"בורדות" לא נכנסו למשלוח
.

ofelya

New member
אם את צריכה עזרה עם החבית...

אני מתנדבת !!! אצלי יש רק סלסלה (משתדלת לא לקנות עודפים ) עם שאריות, ועם צמר שקניתי וטרם התחלתי את הפרוייקט שתוכננן לו. ועד שאני לא אתחיל לפחות חלק ממה שתוכנן ונקנה ... לא קונים עוד!

ואם כבר מדובר באגירה

מה הבעלים שלכם אומרים על המקום שהצמר תופס? מודה ומתוודה שאצלי זה תופס ספה שלמה בסלון כי יש עליה 4 פרוייקטים מותחלים במקביל חלק על שני צידי הספה ושניים נוספים על גב הספה שהוא רחב ומושען על הקיר. ולא אני לא צריכה עזרה בשימוש בעודפי צמר נהפוך הוא אני כל הזמן מקבלת עוד ועוד מאמא שלי, חמותי וכל הסביבה. ואני כל כך מכורה שאני לא יכולה בלי לקנות צמר כל הזמן במיוחד את הצבעים החדשים (אני פריקית של הצמרים החלקים) אני חושבת שיש לי כמעט את כל הגוונים שנמכרו אי פעם בארץ.

ט ר י ל י

New member
../images/Emo45.gifואני גם קונה בחנות שמקבלת בחזרה

"עודפים" אז אם קניתי יותר מדי צמר ואחרי שסיימתי נשאר לי גליל שלם הם פשוט מחליפים אותו למה שבא לי
.

HollyGolightly

New member
בבוידם בקופסאות קרטון

וככה גם תמיד נחמד לי לטפס על הסולם, לראות את הצמר, להזכר ולבחור.

אני עשיתי שיפוצים בבית לפני כמה

חודשים ואז גם קניתי באייס 3 כונניות כאלו מפלסטיק עם מגירות בכחול ואדום- מכירות את זה ? ומיינתי יפה ושמתי מדבקות . במגירה אחת יש רק מסרגות , בשניה יש חוברות סריגה ובכל השאר סידרתי יפה : שאריות, חבילות מאותו סוג וכד'. ועכשיו נורא כיף למצוא כל דבר. מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד..

88hentai88

New member
אצלי זה תלוי בזמן ובעומס העבודה

אם יש הרבה... אז הצמר והחוטים נמצאים כמעט בכל חלק של הסטודיו שלי... אם זה ברגיעות אז בתיק הסריגה של לפני שינה ואירגוניות המגירות שבסטודיו, אני אוהבת להיות מסודרת, אני מפרידה בין סוגי החוטים והצמרים ומסדרת בסדר של צבעים, זה מקל עלי את ההתאמה ואת המציאה שלהם... =)

ליאתו

New member
עוד לא הספקתי לצבור המון

חזרתי לסרוג רק לפני כשלושה חודשים. אני לא אוהבת לצבור אז: קצת מיחזרתי (התיק שאני סורגת עכשיו עשוי משאריות של הצמר של שמלה שסרגתי לביתי); וקצת תרמתי - אני חיה בארה"ב, ובאחת מחנויות הצמר בסביבה יש סל שאפשר לתרום בו שאריות צמר לנשות הכנסיה, שכנראה סורגות דברים שנתרמים אחר כך. ומה שלא הלך בדרך הזאת - בשקית שתחובה לצד מערכת הסטריאו.

שקיות לפי צבעים

על הריצפה בחדר שינה. גם אני משתדלת לא לצבור, ובכל פעם שמצטברות לי הרבה שאריות אני סורגת משהו איתן, כדי שלא יצטבר (ובכל זאת יש לי עכשיו המון, כי קניתי שאריות של מישהי).

leah1010

New member
גם אצלי בשקיות אבל אין לי

צבירה של הרבה צמר מכיוון שאני לא קונה סטוק של צמר אלא ל-2 פרוייקטים מתוכננים. לא מתחילה פרויקט עד שלא מסיימת את הנוכחי, למעט עם יש פנצ'ר כמו שקרה לי במעיל שסרגתי ונוצרה בעיה אבל בינתיים היא נפתרה וחוזרת לפרוייקט הזה.

puah

New member
גם שלי בחדר ארונות באריזת פלסטיק

עם רוכסן (כזו שבה קונים שמיכות) וצמרים שאני לא משתמשת בכלל בעלית הגג בשקיות לפני שבועיים החלטתי לעשות סדר בדוגמאות שאני אוספת ומדפיסה מהאינטרנט ותייקתי חלק גדול בקלסר

עדיLEE

New member
שקיות לפי צבע בשני ארונות. אחד

לשאריות והשני לעבודה שעל הכוונת.... ועוד כמה שקיות מחוץ לארון שעובדת עליהם במקביל

iris3111

New member
במחסן בסלסלאות ובדליים לבנים מפח

שהמון זמן אני מתכננת עליהם קצת מפיון או ציור או.... עד שיבוא הזמן.

למעלה