אני רוצה להעלות סקר - איפה אתן

ifmi

New member
אני שומרת בקופסת קרטון גדולה

בארון שרות, בממ"ד וגם שם כבר אין לי כמעט מקום

ענבל30

New member
בינתיים הבלגן חוגג ../images/Emo3.gif

יש לי פינה בצד הספה, בין הספה לכוננית... שם יש אולי 15 שקיות שונות, בחלק מהן יש פרוייקטים שהתחלתי ולא סיימתי (כל פרוייקט בשקית נפרדת) ובחלק מהם שאריות, בחלק פקעות שלמות. בתכל'ס - אני תמיד סורגת כמה דברים במקביל, אז לרוב הצמר (והמסרגות והקלסר עם הדוגמאות) מפוזרים על הספה בסלון. לא מראה מלבב, אני יודעת, אבל מאוד נוח
השאיפה (שתמומש בקרוב) - ארגז קש ענקי (מאלה שמרופדים בבד מבפנים) שינוח לו בשקט מתחת לשולחן בסלון, ובו יאוחסנו הצמרים בשקיות. יהיה גם אסטתי וגם נוח.

א ס ת ר 1

New member
על הקירות....כן,כן,../images/Emo119.gif

עד עכשיו בסלסלות סנסנים שקלעתי לכבודן,אבל גם שם כבר צפוף... אז אני בדיוק עושה נסיונות להפוך את הפקעות לחלק מקירות הבית, לדוגמא להשחיל את השלמות על רצועה סרוגה-אבל אז קשה להוציא את זו שלמטה... וניסיתי מובייל מפקעות שאריות קטנות..-החתולה מזנקת לגבהים חדשים, או לתחוב פקעות למעמד דיסקים עומד מעץ,-פרקטי אך מוזר... בקיצור,שונות ומשונות-אבל משאיר את הבית חמים וצבעוני... אסתר

בכל מיני מיכלי קש דקורטיביים

אבל, אפעם זה לא מספיק. עכשיו בתוספת הזכייה אני בכלל בצרות.\

tova האחת

New member
בכל מיני:

תיקים שמקבלים מתנות.קופסה גדולה של מתנות לפסח.מנסה שהכל יהיה במקום אחד אך זה תמיד מתפזר בכל החדרים.

georiga

New member
ניתיתן לאחסן הצמר בארגז המצעים ?

מרווח, שטח פנים גדול, כל הצמר פרוש לפניכן על כל צבעיו וגווניו. את הצמר שאני צריכה בטווח יד ממש אני שמה במזוודת טרולי קטנה בפינת חדר השינה ואפשר לנייד אותה לסלון אם ומתי שרוצים. נסו ותיווכחו

רוהאנדה

New member
תגידו - כמה צמר יש לכן???

גם אני רוצה אבל זה נורא יקר. ואני חשבתי שלי יש הרבה (10 חבילות בערך...) אצלי הכל נכנס בתיק אחד גדול שמוחבה מאחורי הספה ויוצא כל יום בערב. מה שבדיוק צריך נכנס לשקית/תיק קטנה שנכנסת לתיק הגדול וסוחבת איתי לכל מקום (בעיקר להרצאות וכאלה)

במדפים ארונות ארגזים והכל הכל נשפך

יש המון ומשתדלת לפי קייצי חורפי וקרושה.צריכה חדר להשכרה יש למישהי

נראה לי שולי שנשכור ביחד חדר לצמר

החבית שלי היום התפוצצה וביקשה חנינה. היום קניתי עוד צמר.

יכול להיות אבל הבעל שלי כבר בטוח

רוצה להתגרש כי 80 אחוז ממה שנמצא על הספה קשור לצמר ואין לו מקום לשבת איתי. זה בטוח יהיה סעיף רציני בתיק ברבנות.

זה היה בצחוק. אין לי צורך להחביא

כלום ממנו זה רק רמז שאני אעשה לו מקום בספה לשבת איתי. אבל באמת שזה תופס הרבה מקום שלא לדבר שגם התחביבים האחרים שלי מתפרשים על פני כל הבית ואני באמת צריכה סטודיו.

אני סורגת רק חודשיים, וכבר יש לי

שתי שקיות גדולות עמוסות בצמר ועוד שקית מלאה במסרגות, תוויות של צמר שהשתמשתי בו, דוגמיות ואביזרים נלווים... בהתחלה הכל הצטבר על הספה בסלון, עד שזה באמת נהיה מוגזם וחבר שלי התחיל להתלונן על איך שהבית שלנו נראה... אז עכשיו הרוב בארון, ואני משאירה בסלון רק את הפרוייקטים העכשוויים

יוספה56

New member
אצלי לא מצטברות שאריות כי../images/Emo91.gif

פעם בתקופה אני סורגת משהו מכל השאריות. פשוט מקדררת אותן לכדור אחד גדול בקצת התאמה לא מתאמצת יותר מידי וסורגת כמו שהצבעים מגיעים. יוצאים מזה דברים מגניבים ממש, ממליצה בחום.

ToryMaster

New member
בשני מקומות

את הפריטים הגמורים, אלה שבעבודה ואלה שצריך לפרום - בארון הבגדים שלי [בחלק העליון והמיותר להפליא]. את הצמרים הלא סרוגים ואת כל המסרגות - בארון הבגדים של אימא שלי. הכל בשקיות על גבי שקיות, משום מה.

למעלה