אני רוצה להתחיל לשמוע פינק פלויד

maverick88

New member
אני רוצה להתחיל לשמוע פינק פלויד

דיברתי עם חבר שלי הוא אמר לי לקחת אלבום או שיר או משו לא הבנתי בדיוק ובמקביל לקרוא בפורום הזה איזה כתבה או משו ואז זה יוצר שילוב מנצח או משו חחח ברצינות אבל לאיזה כתבה הכוונה ומה לשמוע? (זה נשמע דפוק .. אני אוהב את הלקה ואני שומע הרבה דברים אחרים פשוט מעניין אותי הקטע הזה שהוא אמר) תודה!!

RoieL

New member
שאל את החבר יותר פרטים

ונסה את The Wall או Dark Side Of The moon לדעתי. בלי יצירות ארוכות מדי ושירים מוכרים.

maverick88

New member
אבל איפה הכתבות שהוא דיבר עליהן?

קראתם את ההודעה עד הסוף?

wommer

New member
שני ניחושים:

אחד זה אנימלס מה שהחבר שלו התכוון... והשני זה שהוא התכוון למאמר שנמצא פה בפורום על הקשר בין קהלת לדארק סייד וכו'... אולי?

maverick88

New member
יש מצב ...אני אין לי מושג

תקרא את ההרחבה אולי זה יעזור

maverick88

New member
בואו אני ארחיב

הוא אמר שאם שומעים איזה אלבום שלהם ובמקביל קוראים איזה מאמר עליהם שמוזכרים בהם הופעות, סרטים, מדברים על הסרטים שהם הוציאו וכל מיני כאלה דברים...אז אם בזמן שקוראים גם שומעים את האלבום הרלוונטי נוצרת הרגשה מיוחדת לאדע זה מתחבר או משו... הטקסט והמוסיקה יוצרים ביחד משהו מעניין ראיתי כל מיני דברים במאמרים.. לאדע אם זה הכוונה חשבתי אתם תדעו אז שאלתי

אני מציעה שפשוט תרכוש אלבום

או תקח בהשאלה מחבר, ותאזין. למאמרים תגיע אחר כך. המוסיקה היא העיקר.

FunkyMonk

New member
יכול להיות

שאתה מתכוון לכך שיש כאלו שטוענים שהדארק סייד מתאים "בדיוק" לקוסם מארץ עוץ?

wommer

New member
לא נשמע הגיוני מכיוון

שהוא התכוון ספציפי על קריאה מאמר או דבר דומה... ולא צפייה בסרט כלשהו

RoieL

New member
אתה יודע מה יוצר משהבו מעניין?

לשבת עם החוברת של הצד האפל או הלוואי שהיית כאן [אויש זה נשמע רע בעברית. פשוט אין לי כוח לכתוב באנגלית] ובמקביל לשמוע את הדיסק. החיבור המושלם בין ליריקה למוזיקה.

הבנתי אותך

אני יכול להמליץ לך על המאמרים שאני אהבתי, על meddle, חלום ליל קיץ ועל more על עלילותיו של דונקי שוט באבבי רוד ששניהם כתב ביצירתיות רבה brotos שלנו, ישמור אותו האל.

Jason2

New member
אני לא מבין את זה

אתה אוהב את הלהקה אבל לא שמעת שום דבר שלהם? איך אתה יודע שאתה אוהב? וכדי להתחיל לשמוע אתה לא צריך אותנו, פשוט תלחץ על play.

maverick88

New member
שמעתי כמה שירים..

לא התעמקתי יותר מדי בפינק פלויד כי אמרו לי שזה מסובך ויש הרבה דברים נסתרים מאחורי המוסיקה שלהם אז התעניינתי במה שחבר שלי סיפר לי רציתי לנסות לשמוע את זה ככה... הלהתחיל לשמוע התכוונתי להתעמק.. הכותרת לא בדיוק נכונה אבל בסדר הבנתם את הכוונה אני מקווה

RoieL

New member
עוד לבנה בחומה 2 זה לא פינק פלויד

אתה מה השיר הראשון שיעשה לך טעם של עוד? תפעיל את הצד האפל, ואם אין לך כוח ל- 45 דקות שים את טראק 8-9.

The Walrus

New member
לא לא לא

לשמוע את דארק סייד בחלקים זה פשע. בעיקר פעם ראשונה... חוויה בלתי נשכחת.

oneman2

New member
../images/Emo127.gif

ואומר את זה אדם שלא שמע את דארק סייד ברצף בפעם הראשונה, גילה את הגאוניות שלו רק בפעם השניה ועד היום מצטער על זה.

למעלה