אתה רציני? זה קצת עצוב. נדבר היחיד ששוה לשמוע קודם בפולס זה ה- 4 דקות האחרונות של CN.
R RoieL New member 31/1/07 #22 אתה רציני? זה קצת עצוב. נדבר היחיד ששוה לשמוע קודם בפולס זה ה- 4 דקות האחרונות של CN.
M MilkShack New member 31/1/07 #23 אוי נו באמת מה אתם מדברים שטויות עד כמה זה משנה איך שמעתם את האלבום בפעם הראשונה, העיקר שאתם מכירים אותו בשלמותו ונהנים ממנו.
אוי נו באמת מה אתם מדברים שטויות עד כמה זה משנה איך שמעתם את האלבום בפעם הראשונה, העיקר שאתם מכירים אותו בשלמותו ונהנים ממנו.
ש שלום חן New member 31/1/07 #24 פולס.... הופעה קטלנית גם מבחינת התפאורה וגם מבחינת הביצועים, הרבה שירים שביצעו שם עולים על המקור.
T The Walrus New member 31/1/07 #26 לדעתי לא סטליסט מעאפן לגמרי, יותר מדי תפאורה ובלי ווטרס זה לא זה.
ש שלום חן New member 31/1/07 #25 גם אני שמעתי את הצד האפל לראשונה... מפולס וכמו שכתבתי למטה ביצוע מדהים (לא עולה על המקור כמובן) ודווקא הצד האפל היה אחד מהרכישות הדי מאוחרות שלי.
גם אני שמעתי את הצד האפל לראשונה... מפולס וכמו שכתבתי למטה ביצוע מדהים (לא עולה על המקור כמובן) ודווקא הצד האפל היה אחד מהרכישות הדי מאוחרות שלי.
H holo New member 1/2/07 #27 כנ"ל ככה לצערי התחלתי להכיר את הלהקה, ולמרות שעכשיו אני מתחרט על זה, זאת הייתה אחת התקופות היפות שבחיים שלי. מסע עצמי וראשוני אל תוך עולם המוזיקה שעד היום אני שומע.
כנ"ל ככה לצערי התחלתי להכיר את הלהקה, ולמרות שעכשיו אני מתחרט על זה, זאת הייתה אחת התקופות היפות שבחיים שלי. מסע עצמי וראשוני אל תוך עולם המוזיקה שעד היום אני שומע.
M MilkShack New member 30/1/07 #12 חובה אלבום של פלויד לפי דעתי. וThe Wall לפי דעתי ישאיר עלייך הרבה מאוד רושם ותאבון לעוד, משם תאמין לי שזה יגרר לכל האלבומים הכי גדולים שלהם.
חובה אלבום של פלויד לפי דעתי. וThe Wall לפי דעתי ישאיר עלייך הרבה מאוד רושם ותאבון לעוד, משם תאמין לי שזה יגרר לכל האלבומים הכי גדולים שלהם.