אני רוצה לחבק את ההווה

מיותר להשיל את העבר

הוא חלק בלתי נפרד מאיתנו ומעיצוב האישיות שלנו. מה שכן, אהבתי את הביטוי הנ"ל. ובנושא הכשלונות. ללמוד מהם כן, להסיק מהם מסקנות כן, לנסות ולהצליח דרכם כן, אבל לאהוב אותם נשמע לי קצת מופרז, תוותרי על הרעיון. ולגבי הפחדים. הם טבועים בנו, אצל מי יותר ואצל מי פחות. תשתדלי למזער אותם ולתחום אותם באיזו פינה נסתרת ונידחת. ככל שתתמקדי יותר בעתיד, או יותר נכון בהצלחה העתידית, כך הכשלונות, הפחדים וכל מרעין בישין ירכינו ראש. יש לך כתיבה מעניינת איימי.

אש אש

New member
רואה עבר תמיד רואה עתיד../images/Emo140.gif

כל הרעיון הזה רואה עתיד (התאפקתי לא לקרוא בשימך):) על הרעיון הזה כתבו ספרים, עשו סדנאות אני רוצה היום לאמצו, אני שחשבתי תמיד כמוך היום מכבר עייפה, במקום ובמצב בו אני נתונה ולכן לא רלוונטי לי, נכון להיום לחשוב כך. מבקשת לעצמי לחשוב אחרת לחשוב הווה ולא לתת לעבר להשתלט עליי. שמחה שהצלחתי לגרום לך להציץ לי

s h o o s h a

New member
עבר, הווה, עתיד

פעם, מזמן, כתב לי חבר יקר מאד את המילים הבאות: לפני, אחרי ואחר כך זחל, מרהיב בצבעיו מטייל בין עליו של עץ רחב צמרת גולם, אפור וענו חבוי בצלליו של עץ במחתרת פרפר, ציור בכנפיו מעופף במרחב בין פרחים ועלי כותרת
(זו תוספת שלי לו) אש... חיינו לא יוכלו להתקיים בלי העבר שלנו ובלעדיו גם לא נוכל לבנות עבורנו עתיד. ככה זה, זהו טבעו של הטבע - זחל, גולם, פרפר

אלמרה

New member
יעידו רבים כי שדימוי זה אני אימצתי

לתאר את התפתחותי האישית. הייתי זחל זולל עלים... התגלמתי בפקעת יבשה בחיק ענף עפץ... ופרחתי לי כפרפר יפה כנפיים. יו שושה: את עדה שאיני אותו חבר יקר מאוד שלך והוא זה לא אני אבל הדמיון של הדימויים שאימצנו... אומר עליו שהוא איש כלבבי לפחות!

s h o o s h a

New member
חבר יקר

מדובר בשני אנשים שונים. להסיר כל ספק מלבו של מי שאולי טועה לחשוב אחרת. חברי היקר והנהדר אשר הקדיש לי מילים אלו הוא .... חברי היקר והנהדר.

bilbilonet12

New member
שושה יקרה בעלת בן הזוג היקר

הזכיר לי מה שראיתי כאן עכשיו, כתבה מענינת שקראתי לא מזמן. אולי הכותרת שלה תעניין אותך ואולי גם התוכן
ד"ש להחבר היקר שלך. ודרך אגב, לא היית פה אדומה לפני כמה שעות ? למה את פתאום לא ?

למעלה