אני רוצה למות

alice1803

New member
מתוקה שלי, כנראה זה מהנהלת הפורום, אולי יש חובת דיווח

לכן כשקראתי מה שכתבת (רק אתמול), ביקשתי אם את רוצה שנדבר קצת, אפילו בפרטי, ואז אנסה לעזור לך, מבחינת שיחות.
זה ברור לי שזה מלחיץ נורא, כשבאים אלייך שוטרים הבייתה (מעולם לא קרה לי), אבל זה בהחלט עלול לערער את הנפש, ולטלטל אותה.
אבל מצד שני, גם מעולם לא כתבתי בפורום ציבורי שאני רוצה לשים קץ לחיי, וכנראה שככה זה עובד בפורומים, כיזה נורא מלחיץ מה שכתבת.
&nbsp
בפעם הבאה, תכתבי "טריגר" לפני שאת כותבת משהו כזה, ואז ההנהלה תבין שאת מתכוונת אך ורק למחשבות טורדניות.
אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
שבת שלום

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני דיווחתי להנהלה...

אני שוקלת לשים קץ לחיים שלי

אני מקרה אבוד..

זה את כתבת!
איך אפשר למות בצורה שאני לא אסבול מזה? גם..את

אני וההנהלה לא לוקחים סיכון ! נקודה רות סוף.

את יקרה מפז..כולם יקרים כולם אהובים כולם באותה סירה לכולם דואגים

לא על המצפון שלי לקרוא חדשות ומישהי התאבדה ואת לא כותבת פה יותר . חובת הצלת חיים עלינו קודם כל..מה יעשו אחרי המשטרה בית חולים פסיכיאטר וכו'...לא יהרוג אותך...בכל מקרה.
אני לא לוקח סיכון ולא אקח.
לא במקרה שלך ולא מקרי עבר שהיו..ולא עתיד.

לא חדרו לך לפרטיון יש חוק...ההנהלה פונה למשטרה, הם מוציאים צו לאן שצריך מגיעים אלייך לפי חוק ולפי שיקולים שלהם גם ( הם יכולים לבטל את דבריי גם ולא לעשות כלום..)
וזה מה שקרה בגלל המילים שלך.

תשימי טריגר זה אלף. בית תדגישי שאת לא מתכוונת לממש התאבדות. זה רק מחשבות שלך..של ייאוש. ככה נבין יותר.

בכל מקרה שמח שלמרות הכל את פה את חיה...את מה שהיה עם הזמן תשכחי ..ותביני שכל מה שעשינו זה מאהבה ודאגה...אני מקווה שמפה רק ישתפר מצבך ונשמע דברים טובים יותר
אין מקרה אבוד..יש מקרה שלא רואה בעצמו את הכח שיש..ויש לך כח להתמודד שתבחרי לעשות את זה באמת הוא שם מחכה לך והחיים מחכים לך לכל מה שטוב לך

:)

alice1803

New member
בקיצור, אל תשכחי לשים
בפעם הבאה, טוב?

מישהי177

New member
לא יודעת איך שמים טריגר

לא חשבתי שמפוסט כזה יהיה כזה בלאגן. להבא אשים לב, ובאמת באותו רגע רציתי למות, אבל לא באמת הייתי הולכת וקופצת מהגג או חותכת לעצמי את הורידים או כל דבר אחר, זה רק במחשבות. אני מרגישה שאני באיבוד שליטה ולא יודעת איך לצאת מזה. אני חושבת שהדבר היחיד שירפא אותי הוא שאהיה בסביבה רגועה שמקבלת אותי כמו שאני ולא שופטת ושיהיו לי חברי אמת. זה הדבר היחיד שיכול לרפא אותי אבל לצערי הוא לא קיים בעולם הזה ולכן הגעתי למצב הזה.

alice1803

New member
השאלה היא: האם את יודעת שאלו מחשבות טורדניות?

יכול להיות שהמחשבות האובדניות שלך, מגיעות מהפרעת OCD (הפרעה אובססיבית קומפולסיבית), וזה כנראה מתגבר, כשלוקחים כדורים נוגדי חרדה, המחשבות לא עוזבות ומנקרות במוח, ומורידות את האנרגיות הטובות שיש לנו.
&nbsp
גם אצלי זה ככה, ואני בטוחה שזה התגבר אצלי בגלל הכדורים, וגם בגלל שמלכתחילה יש לי הפרעה אובססיבית, וכשרע לי ועצוב לי, זה מגיע בכל הכוח, ואני מנסה להתעסק בדברים אחרים, ולרוב זה מצליח.
&nbsp
אפילו לצפות בסרטון של אחיין שלי, מחייך וצוחק, עושה לי שינוי קטן בלב, שמוביל לשינוי במצב הרוח שלי לאורך כל היום.
אני ממש כופה את זה על עצמי, אבל ברור שזה לא קל.
&nbsp
שינוי מחשבתי = לא לקחת שום דבר קשה, כי חבל על הזמן שנותר לנו, עדיף ליהנות ממשהו אחד שעושה לנו טוב, ולעשות אותו כמה שרק אפשר מצידי.
&nbsp
ואין ספק שיש לי מין חלום בראש, שאוכל לבנות לעצמי בית קטן מעץ, ושסביבי יהיו אנשים טובים ומגניבים, שגרים על ידי, ושאף פעם לא ארגיש לבד, ולא ארגיש שונה ומוזרה, וגם לא אצטרך להרגיש את החוסר שיש לי באהבה.
&nbsp

מישהי177

New member
הלוואי שהחלום שאת מדברת עליו היה מתגשם

שנהיה בסביבה שמתאימה לנו בלי דעות קדומות ושנצטרך לשנות את עצמנו בשביל אחרים.. הלוואי שזה באמת היה ככה.

alice1803

New member
כל החברות שלי לא גרות בארץ, כל אחת מצאה מקום כזה

הרבה מהחברות שלי שהכרתי לפני 15 שנה ואף יותר, מצאו את עצמן נוסעות לחו"ל ולא חוזרות, כי קשה כאן בארץ בכל המובנים.
יש לי חברה שנסעה למכסיקו ולא חזרה כבר 15 שנה, יש אחת שחיה בתאילנד, 2 חברות באוסטרליה, עוד אחת בקלפורניה, ואחת ממש טובה במיאמי פלורידה, והן מתות שאני אבוא.
הן מצאו את המקום הזה, שאנחנו מדברת עליו, וכנראה שזה לא פה בארץ, וגם בטח היה עולה הון, או לפחות 2 מיליון שקל, בשביל להגשים את החלום הזה.
בסוף אני אתחרפן ובאמת אטוס לאיזה מקום, ולא אחזור יותר, אפילו אחיה בטריילר מצידי.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מה קורה שטסים המח נשאר בארץ?..תסבירי..לא מובן לי

&nbsp
האישיות משתנה?..פתאום הכל ורוד...אני לא בטוח...

alice1803

New member
כן, האישיות מתגבשת, ואתה לומד להכיר את עצמך יותר טוב

אין רעשי רקע, אין עצבים, המתחים בגוף יותר נסבלים, ואפשר לומר, שכל פעם שטסתי מפה למקום אחר, השארתי את המוח בארץ, בהחלט כן, כי אין דרך אחרת לעשות את זה מבחינתי,בארץ אני אף פעם לא נחה, לא מרגישה אף פעם שלמה, תמיד בתחרות עם אנשים אחרים, תמיד נראית רע, שונה מכל השאר, נמאס ליייייי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אולי כי זה לזמן קצר...

&nbsp
מנוחה קצת...לאורך זמן שנשארים אני לא חושב ההפרעה נעלמת...תמיד יש קשיים תמיד מתמודדים מול חברה....בוס ומכל זה דזוגיות ומחשבות עצמיות....
&nbsp
חופשה היא הפוגה . קבע זה משהו אחר...

MindfullEye

New member

מכיר סיפורים של מכורים להרואין שבטיסות לחול בחופשות - כמעט לא הרגישו צורך לסם. הדשא של השכן תמיד וורוד יותר וכשמטיילים, במיוחד במדינות מפותחות, אין את הדאגה היום יומית של להכין אוכל, לכבס ועוד. אבל בכל מקום... יכול להיות קשה.
&nbsp
לישראל יש את הפלוסים שלה מבחינת אנשים, אבל לא תמיד ה"חום" הישראלי הוא משהו טוב.

alice1803

New member
אני אוהבת את החום הישראלי, אבל פחות את הביקורתיות

ואת דחיפת האף לעניינים האישיים של כל אחד שעובר ברחוב.
&nbsp
לגבי חו"ל, אני לא מדברת רק על חופשה בחו"ל, כי פעמיים טסתי למדינה אחרת, למשך חצי שנה, רק בשביל לעבוד, אז הייתי צריכה להשכיר דירה, לעשות כביסה, ולדאוג כל יום לזה שיהיה לי כסף בכיס, לאוכל ומחייה, ומידי פעם בילויים קצת, בשביל לא לשכוח שיש גם כיף בעולם, ולא רק עבודה. ואם לא הייתי מתנהגת ככה, אז הייתי חוזרת הבייתה תוך חודש.
&nbsp
אני לא יודעת למה זה קורה לי, אבל בארץ הקשיים שלי מקבלים מימדים יותר משמעותיים וגדולים, וההסתכלות על העתיד שלי כאן, לא נראה משהו, בלשון המעטה.
אז נותר לי רק לחלום.
&nbsp
כל פעם שטסתי לחו"ל, הרגשתי שאני מתמודדת עם אותם הקשיים שלי אבל יותר בקלות, כאילו האמונה בעצמי מתחזקת, כשאני ממש לבד, או כשאין ברירה, או שאני יותר מחוברת לעצמי, ומתקשרת יותר טוב עם אלו שמשגיחים עליי מלמעלה, אז אני יותר רגועה.
&nbsp
בכל הפעמים שטסתי לתקופה לחו"ל, הייתי מפסיקה לעשן סיגריות תוך יום מהרגע שנחתתי, גם הצורך שלי בעישון "וויד" ירד באופן חד משמעי, ממש רק פה ושם.
ובארץ אני רק מחכה לרגע, שיהיה לי את המומנט הזה, לשבת ולעשן משהו קליל, שירגיע אותי קצת, כי אני מתחרפנת.
אתה מבין אותי?

MindfullEye

New member
סוג של.

יכול להיות שיש בו קטע של "כשאין ברירה" כי מהנסיון שלי זה גם יכול לדחוף בנאדם להשיג דברים שלפני זה הוא לא השיג. לצאת מאזור הנוחות.
&nbsp
ואולי הסמים והפחות צורך בהם קשור לזה.
&nbsp
החיים בארץ הם לא דבש באופן יחסי אבל הם גם לא החרא שחלק מהאנשים הממורמרים מתארים (זה אנשים שככלל יהיה להם חרא גם אם הם ינהלו קזינו בלאס ווגאס ויזיינו כל היום).
&nbsp
לגבי הסמים, כמו שכתבתי לך פעם וגם היום, שימוש בסמים (ולקרוא לזה וויד לא הופך את זה למשהו אחר) זה סימן, ואת בטח תסכימי איתי מיד, ליכולת וויסות רגשית לקוייה. ליקוי שברוב המקרים אפשר לשפר את התפקוד שלו.
&nbsp
כן, תמיד אפשר לעשן - גם אם זה יהיה חוקי, וגם אם זה יעלה 40 שקל לגרם... אבל זה עדיין תהיה תלות. ולהיות תלוי במשהו זה ההפך מחופש, כמה שנראה לך שזה נותן לך איזה חופש מנטאלי. זה כן נותן חופש, אבל במחיר שלדעתי, ובטח במצב של החוקיות והמחיר היום - לא שווה את זה בטווח הרחוק.

למעלה