אני רוצה לעשות כישוף אהבה

IBP1

New member
אני לא חושב ככה ..

בתור מאסטר רייקי ,למדתי כי אין דבר כזה "אנרגיה שלילית" או "אנרגיה חיובית " . יש אנרגיה !
האנרגיה עצמה לא מכילה מודעות לאופן בה נעשה בה שימוש . האדם שיש בתוכו מודעות ,בוחר על דעת עצמו ורצונו להטות את האנריה לכיוונים שליליים ואו חיוביים .
לגבי יתרת דברייך אני מסכים אך ורק בעניין האמינות ! .... בעניין המקובל (בחברה) ,ואו המפורסם והידוע אני לא סגור שזהו הדבר החכם ביותר לעשות. פגשתי המון מיסטיקנים מפורסמים שעד היום אני מצטער שהם פתחו פיהם ויצא לי לפגוש כאן מלא כאלה בתחילת דרכם שפיהם הפיק מרגליות ויש בינהם שאני גאה שנפל חלקי המזל ללמוד מהם דבר או שניים .
בעניין האנרגיה וחזרתה ,הדבר בא מהדתות הפגאניות כמו הויקה וחוק "השילוש" הקיים בה.

דווקא רייקי זה אנרגיה חיובית

בתור זה שדחף את האור הכחול ליפני , ודאג להפיץ את זה בארץ ובעולם ,
וגרמתי ליצחק פנגר לעסוק בכך והוא סחף המונים עד שהרבנים כפו אותו להיות רב ולהפסיק
שמה כולם יעסקו ברייקי ,
אני חייב לציין שזה אנרגיה חיובית , ובא מהקבלה .
דוד

IBP1

New member
תקשיב ,תשמע ותבין .....

תשמע אם לא הייתי מבין דבר ברייקי ....ניחא .
ואם לא הייתי בקיא בקבלה ....מילא .
אך מכיוון שאני ....אז תרשה לי לומר לך שמבחינתי החיבור הנ"ל בין קבלה לרייקי שמנסים "לגייס" את המושג קבלה על מנת "לצייר " לה חזות יהודית טהורה ,הוא בולשיט ברמות שלא יתוארו .
בבקשה ממך ,תפסיק להמציא לפניי שטויות שכאלה .
הרי אתה מודע לזה שאני לא מאמין לשטויות שאתה פולט השכם לבקרים ,אז למה לחרפן לי ת'מוח על דברים בטלים שכאלה.

זה שאתה לא יודע להתמודד אם עובדות

ואתה מתמודד אם ידע חדש בצורה כזו , זה רק מעיד עליך .
מה לעשות העם שלנו העביר תורה לגויים בהתאמה לכלים שלהם , שהפך להיות הדתות שלהם .
זה שאתה לא מכיר ולא שמעת את הידע הזה , לא אומר שהוא לא נכון ,
הוא רק אומר שאתה מחפש לחזור לגטו , בהתמודדות אם ידע חדש ,
במקום להודות על השיתוף במידע , אתה כבר חושב שאתה חכם ותוכיח אותי ואני יאהב אותך .
או תיצמד לרק מה אתה מכיר .
יכול להיות שירדת מהישיבה פעם רק כדי להכפיש את הרייקי בתור אחד שלמד , ומפריד בין זה למסורת שאתה מכיר .
לא ידידי המידע אמין ונכון , אתה ראשי לא לקנות אני לא מוכר , אני רק משתף .
דוד

IBP1

New member
לילה לילה בשעה 2:00 ...

אני קם לשיעוריי ,כמה הפסקתי לספור את השנים . לא מתוך גאווה אני מפרט זאת ,אלא מהטעם היחיד שהספקתי לקרוא שוב ושוב ושוב את כל מה שיש ללמוד על הקבלה .ואני רוצה לומר לך שאם נחבר את מה שאני ואתה יודעים על קבלה ,לא נזכה להגיע למה שרבותינו דחסו ביום אחד למוחם .וכיוון שעד היום לא מצאתי בכתובים ,שום פרט המציין את דברייך .... אז תרשה לי לא להאמין לדברייך . ועד כאן גם לדיון זה .
תרשה לי לבקש ממך בקשה קטנה .....אין לי כל רצון לנהל עימך שום דיון לימודי ....בבקשה לא לענות על דבריי עם דברים המצטיירים בעינייך כדברי קבלה .
מקוווה שתמצא לנכון לכבד את רצוני.

IBP1

New member
דויד בזאת הגיעה לסופה ....

סבלנותי כלפייך .אני לא אוהב לעשות זאת ,אך עד שלא תקבל טיפול למצבך ,החלטתי להתעלם מקיומך .

למעלה