אני רוצה לפתוח פה שרשור חדש

-TURTLE

New member
אני רוצה לפתוח פה שרשור חדש ../images/Emo91.gif ../images/Emo18.gif

של נותני שירותים DJ וצלמים..כדי שנוכל לעזור אחד לשני בבחירה הטובה ביותר... הכוונה להמלצות ו/או אזהרות מDJ או צלמים מסוימים (לאו דווקא אלא שבחרתם לחתונה שלכם אלא גם כאלה שהיו בסקר שלכם)..כמובן שכאשר יש אזהרה אנא פרטו מדוע.. תודה ושתפו פעולה.

-TURTLE

New member
בנות??? איפה ההענות שלכן?

מעלה למעלה... זה יכול לעזור לכל המתלבטים... קדימה..לעבודה..

utopia

New member
רעיון טוב ../images/Emo45.gif

אנחנו כרגע בהתלבטויות לגבי צלמים ונשמח לשמוע דברים. בקשר ל-d.j.: ממליצה על אילן הניג מקליאנטה (אנחנו לוקחים אותו) ועמית קורן מאינפיניטי (הכרות מאירועים של חברים). זהו בינתים...

-TURTLE

New member
אני יוסיף אזהרה או הערה משלי...

לגבי צלמים-התקשרנו לחברה שנקראת "שניים" ורצינו לקבוע פגישה..הם אמרו שיחזרו מיד ועד היום אנחנו מחכים לטלפון..לא יפה. דרך אגב אנחנו סגרנו עם תומר מקלייאנטה בתור DJ

שירי71

New member
לגבי שניים

אולי עדיף שהם לא התקשרו. אני מקווה שלא עושה עוול גדול אבל: חברים שלנו התחתנו והם צילמו. זה לא שהם לא עושים עבודה טובה. הם עושים עבודה מעולה אבל: הכל לא מאורגן, האלבום לא יצא כמו שצריך, הכל לוקח מלאן של זמן, הוידאו יצא לא כמו שביקשו, והם נתנו הוראות ברורות. הם מדגישים ש´שניים´ מאד נחמדים אבל לא נותנים תוצר כמו שרצו.

-TURTLE

New member
בנות יקרות... ../images/Emo100.gif

הכוונה היתה לא רק להמליץ על מי שאתם לקחתם..אלא גם לשמוע הערות למה לא בחרתם באחרים.... ולקבל קצת יותר פרטים על העיסקאות שעשיתן... ביי ביי

-TURTLE

New member
ממש נעלבתי מחוסר העניין.. ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מעליב!

*שיר

New member
נו, אולי די? ../images/Emo35.gif

קודם כל זה לא הגיוני לערבב שני נושאים כאלה שמנים ביחד. הן נושא המוזיקה והן נושא הצילום מורכבים דיים בשביל לזכות בשרשור נפרד. וחוץ מזה, אם המשתתפים לא רוצים לקטול בעלי מקצוע, אז הם לא רוצים לקטול - למה להכריח ולשגע?. ובבקשה אל תעלבי, אין פה עניין של חוסר שיתוף פעולה. אני בטוחה שאם תשאלי על מישהו ספציפי ומכירים אותו תקבלי תשובה.

*שיר

New member
קודם כל אני מתנצלת - לא התכוונתי

להעליב, אבל אני חושבת שגם את צריכה להבין מתי זה נהיה קצת מעיק. אנחנו פה בשביל לעזור ולשתף פעולה מתוך שמחה, וזה לא כיף כשמתחילים להציק. ושוב סליחה אם פגעתי.

מיה :)

New member
קודם כל, שיר היא הבחורה

הכי פחות חסרת נימוס כאן. תנסי באמת לשאול דברים ספציפיים ולא להתחיל שירשורים (עשינו את זה מספיק היום
) דרך אגב, לא לכולם יש תשובה בשבילך, ולא כולם רוצים או יכולים לענות. נסי לבקש, לא לדרוש. אנחנו אנשים פרטיים, לא בוטיק.

הילית*

New member
אל תעלבי.. האמת שאנחנו סגרנו

די מהר עם נותני השירותים שלנו ולבטים בין נותני השירות היו על דברים קטנים. אף אחד אני לא יכולה לקטול או לבקר (גם לא את מי שלא סגרנו איתו). אשמח לעזור בעתיד...

תגידי? זה יהיה פארנואידי מצידי לחשו

לחשוב שאת לא מי שאת באמת? או אתה? אני יושבת לי כאן בשקט ועוקבת אחרי הודעותייך..באמת שאני בעד חופש..אבל אפילו את אינך עוקבת אחרי התנהגותך כאן. שימי לב בבקשה..אני הולכת לצרף לך משהו מאוד מעניין שדי מעיד על אמינותך(מעבר לזה שאת מלכלכת את הפורום ומנסה ליצור כאן אוירת רכילות זולה..) הנה לך משהו מאוד נשמח אם תגיבי לשתי הדמויות עם אותו השם ומצד אחד נוהגת בחזירות ושניה אחר כך כעוסת על עצמה מבלי לדעת או לזכור שזאת היא וחותמת באותו השם? כפל אישיות או מה?

../images/Emo67.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo41.gif למעלה ../images/Emo41.gif

לא בא לי שזה יעלם אני מעלה למעלה עם ציורים......

בהקשר לשני נותני שירות אלה...

יש לנו רק המלצות: *** DJ: עמית קורן מאינפיניטי - מ-ד-ה-י-ם. כך גם יניב מאותה חברה, שהגיע לתקלט אצלנו בחלק המאוחר יותר של הערב (והביא בראש כמו שצריך...). *** וידאו: גלעד שחר - צלם מעולה, הפיק סרט מרגש ומלהיב בזמן קצר יחסית. *** סטילס: נוע´לה מ"סטודיו לובקה" - צלמת מדהימה, נותנת את הנשמה, מקצוענית ברמה בפני עצמה, ללא ספק מספר אחד בתחום.

למעלה