אני רוצה לפתוח פה שרשור חדש

לעניין מי *לא* לקחנו...

*** DJ: היינו ב"מוסיקה פלוס" וב"תטה". שתיהן חברות רציניות ונחמדות, אבל ה-DJ הטובים היו סגורים, והפחות טובים היו פחות טובים...
*** וידאו: ראינו כמה צלמים של סטודיו שעושים גם סטילס וגם וידאו, ובלי לנקוב בשמות - היה על הפנים. *מאוד* כדאי לסגור כל דבר בנפרד... *** צלמים: גם כאן ראינו כמה צלמים נחמדים, כמה סטודיו על הפנים, אבל "לובקה" היו בכמה רמות מעל, ולכן סגרנו שם. אבל, וכאן ה"אבל" הגדול, הכל נורא אישי ועניין של טעם...

galitm

New member
לשירי ושגיא בעניין מוסיקה פלוס

תוכלו בבקשה לציין מי נחשבים טובים אצלם ? אנחנו מתלבטים כרגע לגבי מורן קריב מ"מוסיקה פלוס". האם הוא ב"טובים" ? (IS HE A GOOD GUY ??)
בתודה מראש, גלית

יעלי2

New member
לגלית ושירי של שגיא

מה טווח המחירים של מוסיקה פלוס? לפני 8 שנים כשעבדתי בקיטרינג הם היו מעולים ועדין היו בשלבי בניה. היום הם מספר אחד בארץ ויש לזה אחריות גדולה, אבל שמעתי שמחירים בהתאם (עד 2000$) הדי ג´יי מקבל 150$ והשאר מכסה עלויות של חברה כמו מזכירות, השכרת משרדים וכיוצב´. אם היינו יכולים היינו לוקחים אותם, אז כנראה ניקח מישהו מחב´ מס´ 2 או 3, בארץ שהמחירים שלה בסטנדרט (אבל היחס לדי ג´יי נשאר אותו דבר בכל החברות. התקליטן מקבל ככל הנרא סכום דומה, אבל אתה-אני מרגיש ששילמתי פחות לחברה ויותר לו).

לא יודעים עד כדי כך...

אנחנו רצינו את רונן גוטמן. כדאי לשאול מישהו שמבין... ובכלל לדבר עם מוסיקה פלוס עצמם. הם לא משקרים בקשר לזה...

galitm

New member
אני הגעתם אליהם כי ראיתי את מורן

בפעולה , והוא היה נראה לי אחלה. אולי באמת נתייעץ איתם. תודה !

שירי71

New member
די ג´יי שלקחנו הוא מיכה שוסטר.

בחרנו אותו אחרי שהיינו בחתונה של חברים, אז עוד לא ידענו שדי מהר נחליט גם אנחנו להתחתן, כך שלא ממש חיפשתי נותני שירות באותה תקופה. ולמרות זאת הוא מאד בלט במוזיקה המעולה שהוא שם וברגישות הגדולה לסוג הקהל שהגיע. אחר כך גם המליץ אותו חבר עליו הקיצר הלכנו נפגשנו והוא היה פשוט אחלה. חשוב לי לציין שפגשנו עוד שניים משתי חברות גדולות שהוזכרו כאן לא אחת ושניהם היו אחלה בפגישה (אחד אפילו עשה לנו מבחן "מה צריך להיות בתקליטן טוב" וקיבלנו ציונים) אבל אף אחד מהם לא הסכים שנבוא לראות אירוע. ואני אישית, למרות שמבינה למה לא לבוא, עדיין לא מוכנה לקחת חתול בשק. כך שאין לי קטילות על אף אחד, רק המלצות על מיכה שלנו שבזמן האחרון אני די מעיקה עליו רבות והוא לא מראה סימני התעייפות ממני! הוא אחלה בן אדם ואפשר לשאול ולהתייעץ איתו המון וזהו!

יפעת22

New member
די-ג´יי שלנו- מודי/GOOD MOOD

הוא א-ח-ל-ה ולא יקר!!! הרקיד אותנו עד מאוחר והוא בחור נחמד, סבלני ומאד ערני למה שקורה ברחבת הריקודים (בשלב מסויים עברה אמא עם תינוק את רחבת הריקודים והוא החליש ת´מוזיקה...)

תוכי

New member
הערה

כשאתם לוקחים תקליטן תסגרו איתו מחירים לגבי הכל לדוגמא: אם החופה היא בחוץ וצריך מערכת הגברה נוספת תיידעו אותו מראש שכך ששבועיים לפני החתונה הוא לו יודיע לכם על תוספת בתשלום

dorlim

New member
DJ ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

במהלך בדיקה של בר אקטיבי נתקלנו באורי משבלול שהקפיץ והרקיד קהל די קשה (המון מבוגרים) , קרא באופן מדהים את הקהל והמעברים שלו בין השירים היו ממש ממש טובים. בקיצור - ממה שראינו ממש מומלץ - הוא נראה לנו ממש מקצועי. אין לנו מושג על מחירים. נראה לנו שאנחנו הולכים לבדוק את העניין לעומק... נ.ב. דורון טוען שאני מטורפת - קמה בחמש בבוקר ועוד נכנסת לפורום לפני שאני הולכת לישון (מה הוא רוצה שיהיה לי קריז?!?!)

למעלה