אני רוצה לראות את הילדים שבתוככם

אנגלינה

New member
אני רוצה לראות את הילדים שבתוככם

עכשיו כולם לכתוב את הסרט של דיסני האהוב עליהם שלי זה אלדין ( רק הראשון!!!!!!!) והקיסר נפל על הראש ( ניראה לי ככה קוראים לזה בעברית) מה שלכם?????????????????? אנג`לינה

אני מתה על וולט דיסני :cool:

הממ. סרט אהוב?.. אני חושבת שזה יהיה מלך האריות. ואני חושבת שאם הייתי רואה אלאדין באנגלית אז זה גם היה אלדין, אבל לצערי ראיתי את זה רק בעברית :-( אבל מלך האריות זה סרט שתמיד עושה לי טוב... ובכל פעם מחדש אני כמעט בוכה כשמופסה מת ;-(

אנגלינה

New member
צודקת

ובמלך האריות יש גם פסקול מקסים! וטימון ופומבה באמת מצחיקים אותי בטירוף כל הזמן אנג`לינה

meny.s-17

New member
כל המדובבים לא שווים

מלך האריות לא שווה כלום לעומת הגירסה באנגלית ואלדין בכלל אי אפשר

גם לדעתי

בגלל זה אני הכי אוהבת את מלך האריות, כי את זה יש לי בבית באנגלית. האמת היא, שמעולם לא ראיתי את זה בעברית, ואני מעדיפה להשאיר את זה ככה.

leeloo

New member
מלך האריות דווקא לא רע בעברית

יש לי את הקלטת בעברית, ויש לי לייזק דיסק (הדבר הזה שיצא לפני הגעת הדי.וי.די) של מלך האריות באנגלית. אז פעם בעברית אני רואה ופעם באנגלית. לדעתי אין הרבה הבדל, אולי זה בגלל שהתרגלתי לראות את הסרטים של דיסני בעברית. אבל אחרי שראיתי את עבודת נמלים הבנתי שבאמת יש הבדל עצום בין עברית לאנגלית. בכלל באנגלית יש את כל הסלבריטים האמקריקאים שמקריאים את הטקסט, וזה הרבה יותר מיוחד משחקנים ישראלים שאף אחד לא מכיר שמקריאים את הטקסט. אבל עדיין זה לא ממש מפריע לי שכל הקלטות של דיסני אצלי הן בעברית. בכלל בבת הים הקטנה, הקול של בת הים עדיף בעברית...

** רוזבד

New member
משתגעים על וולט (-B

אני מת על הסרטים של דיסני אהבתי את מלך האריות ואלדין וגם את פנטזיה ופנטזיה 2000 ויש עוד בטח הרבה שאני לא זוכר כרגע

epitaph

New member
ללא ספק...

היפה והחיה...עבודת אומנות. כבר כמעט שכחתי איך הוא נראה...נראה לי שאני אלך לשכור את הסרט:)

JOE KALIBER

New member
היייי

אני רואה שגם לפה באת... מגניב.... בכל מקרה תן רשימה של הסרטים שאתה הכי אוהב...

leeloo

New member
בת הים הקטנה

פשוט ה`סרט של וולט דיסני! סרט מוצלח, עם שירים מקסימים, עלילה חמודה, ועוד בת ים עם נסיך כזה יפה תואר (``אריק``...). סיפוק מאוד מרגש, כשטריטון בכה שאריאל עזבה גם אני בכיתי, וגם בקטע שהוא פוצץ על את הפסל של אריק... ישנם בבירור הצגת דמויות בדרך הכל-כך מושלמת של דיסני- הגיבור המרושע האולטימטיבי- אורסולה מול הגיבור הטוב האולטימטיבי- טריטון. בכלל כל הסרטים של דיסני משגעים, אבל זה הסרט הראשון שאני זוכרת שראיתי את דיסני שמאוד מאוד אהבתי, ישר אחרי שראיתי את הסרט בקולנוע עם אמא שלי (הייתי בת 5 או 6) רצנו לקנות את הקלטת. קלטת משגעת, אומנם קצת הרסו עם הסדרה, אבל אין כמו בת הים הקטנה והחמודה.

Chot

New member
במבי

היה הסרט הראשון שראיתי של וולט דיסני ואולי בהחלט האהוב עליי. הלכתי לראות אותו בקולנוע כשהייתי בת 4, ואני עדיין זוכרת את המאורע. כשירו באמא שלו אני זוכרת שאמא שלי פלטה- ``אוי בני האדם כל כך מרשעים`` או משו בסגנון.. זה היה נהדר... בקיצור, כן. בת הים הקטנה והיפיפיה והיחפן. כל השאר מקסימים אחד אחד, אבל אין תחליף לזכרונות ילדות.

למעלה