אני רוצה לשתף אותכם במה שעבר עלי

עובד זר ?

לפנטזי, אני ללא עובד זר לא הייתי יכולה לחיות, לתפקד עם החולה בטח שלא, פעם חשבתי כמוך שיניתי את דעתי, היום הוקל לי כי יש עובד זר העוזר בטיפול היומיומי.

n o t i

New member
בית אבות

שלום לכולכם! מזה זמן רב אני קורא את מסריכם בענין רב, אני בן לאם דימנטית במצב בינוני. ולענין, אני יודע מנסיוני שברוב הקיבוצים ישנם בתי אבות שנבנו בעיקר עבור חברי הקיבוץ הותיקים. רוב הבתים מקבלים פצינטים מבחוץ, כולל תשושי נפש. מנסיוני הטיפול במקומות האלה מעולה. אני חבר קיבוץ ליד הכנרת בקיבוצי אין מוסד כזה לכן הכנסתי את אימי לבית בקיבוץ שכן העלות גבוהה אך לא בשמים וטיפול כאמור חבל"ז. בתקוה שעזרתי ולו במעט. דוד

zs1957

New member
תגובה לנוטי

שלום דוד! אתה אכן צודק הטיפול בבתי האבות הוא מהטובים שראיתי. בקרתי בכמה מהם. הם אכן קולטים אנשים מבחוץ. העלות גבוהה מאד. הפ פרטיים ואינם מסובסדים ע"י משרד הבריאות. יש תמורה מלאה בעד האגרה. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר.

פנטזי1

New member
noti שלום

האם ידוע לך על בתי אבות כאלה בקיבוצים באזור המרכז? אני שמעתי על גליל ים אבל ביררתי איתם והמחלקה שלהם סיעודית בלבד ולא מחלקה סגורה ולכן לא מתאימה לתשושי נפש. היכן אפשר לברר על בתי אבות כאלה בקיבוצים?

n o t i

New member
תשובה לפנטזי

שלום רב לצערי אינני יודע אך אני בטוח שכמעט בכל קיבוץ קיים מוסד כזה אני חושב שהנכון ביותר הוא להתקשר למזכירויות הקיבוצים ולשאול. sorry דוד

nogo1

New member
בתי אבות

בית אבות קטן הוא לעיתים טעות קשה. במקומות קטנים ההשגחה והביקורת יותר מצומצמים. האיזור הפאור סנטר בנס ציונה יש מחלקה סיעודית סגורה לתשושי נפש אני ביקרתי שם לפני כשנה המחלקה היתה עדין צעירה וניזקקה לשיפורים רבים אך כדי לך לקפוץ לביקור עדיף בלי תאום מראש.

פנטזי1

New member
היי nogo

הייתי בשבוע שעבר בנס ציונה במחלקה הזאת ,יש להם 2 מחלקות לתשושי נפש ,הבעיה שהיתה לי שם היא שכל החולים נראים לי במצב יותר גרוע מזה של אבי ,הם ישבו ובהו באויר, לא מדברים ,יושבים בחוסר מעשה בשעה 4 אחר הצהריים,אמנם היה מאוד נקי והאח שהראה לי את המחלקה היה סימפטי אבל היה לי קושי נורא להיות שם,הרגשה של בית חולים ממש. יצאתי משם בהרגשה קשה מאוד. את הזכרת את משען רעננה?מה דעתך על המקום?אני נוסעת לשם השבוע.

בבוקוש

New member
טיפול

אני מבין לליבך ונישאלת השאלה מה הרקע הכלכלי שלך כי בתחום הזה זה מאוד משמעותי תוכלי למשל לקחת מטפלים מסורים ל 24 שעות מאידך גם הביטוח הלאומי עוזר תלוי איך דורשים אם תרצי אוכל לתת כמה טיפים תשאירי הודעה ואני אשיב לך.

למעלה