אני רוצה לשתף אותכם במשהו

charlila

New member
../images/Emo6.gif טעות אופטית

ייתכן מצב שבו פעולה מזמן מאוחר יותר (עתיד, הווה) תשנה זמן מוקדם יותר (עבר); וזה מתי? כשיש "לולאה". כלומר: כשקטע מן הזמן המאוחר חוזר ומתלכד עם הזמן המוקדם. *אבל* זה לא אומר שהעבר אינו קיים... זה רק אומר שהוא (או קטעים בו) מושפע מן העתיד. תחשוב על הזמן שלך כתלם - בפס, דו-ממדי. עכשיו תחשוב שהוא נמשך לאורך לולאה, המחזירה אותו לאחור הקטע של החזרה נחווה, "סובייקטיבית", כהווה - ככל זמן אחר . בו בזמן הוא גם ייזכר כעבר. http://p103.ezboard.com/fspiritualitydiscussiongroupfrm20.showMessage?topicID=10.topic

MetalSinagouge

New member
יש בזה הגיון.

השאלה המתבקשת היא האם העבר יכול להתקיים בלי תודעה שזוכרת אותו. אם לא- סימן שקיום העבר תלוי בתודעה, והתודעה לא בדיוק פועלת על פי חוקים מדוייקים. 7 אנשים יכולים להסתכל על אותו אירוע ולצאת עם רשמים שונים לגמרי.

charlila

New member
תום - אתה מכיר את התופעה

שדמות חלום מתייחסת ליותר מאדם אחד, ועלילת חלום מתייחסת ליותר מעלילה מציאותית אחת?

RainBird

New member
פשוט לקבל כל אלו שמתחילים לתרגל את האמנות המאגית בכל מיני רמות מקבלים מסרים מ"האני הגבוה" או התת-מודע שהם קיימים. דז'ה וו- חזיונות, חלומות נבואיים וכו'. לא צריך לדוש יותר מידי. לקבל אותם כמו שהם באים, לא לצפות שהם יהיו יותר או פחות ממה שהם.

Swicca

New member
לדעתי האישית..

הכל זה אנרגיה. כל פעולה שאנחנו הולכים לעשות מתחילה מפרץ של אנרגיה ומחשבה שיוצאת ליקום בכל צורה שהיא. אני רואה את זה ככה.. ככל שאתה טוב יותר בלקרוא את אותה אנרגיה ולהבין אותה ולעבוד איתה, אני לא רואה סיבה.. במידה וזה מעניין אותך.. שלא תוכל לדעת מה "הולך לקרות". אני לא מאמין בדבר כזה כמו Destiny אבל אני כן מאמין בזה שהפעולות שאנחנו עושים או רוצים לעשות באות לביטוי במציאות לפני שאנחנו עושים אותן. כמו כל דבר אחר. זו דעתי בכל אופן. ^^

למעלה