אני רוצה לשתף...

siv30

New member
אי אפשר לעשות שזה יעבוד

אם אין התאמה מינית זו בעיה קשה מאוד. יש דרכים לשפר את המצב אבל עדין זה לא יהיה אופטימלי ומספק כמו התאמה מלאה. וכשאין התאמה מינית זה לא יעזור כמה אוהבים, חוסר הסיפוק הזה מאכל בזוגיות ובסופו של דבר היא מתפרקת בצורה זו או אחרת: או הפרדות או בגידה.
&nbsp
זו דעתי בכל מקרה

flipflop83

New member
אני מתחיל להאמין שאת צודקת

ואת יודעת לכל מה זה קשור?

בגלל שיש לי קשר של הערכה לעולם המסורתי, ויצאתי עם מסורתיות כאלו ואחרות, שלא היה אכפת להן לצאת עם אחד שלא חובש כיפה ושנוסע בשבת.
כי הערכתי אותן. ששמרו על עצמן. כי כיבדתי את האמונה שלהן. אבל כולן, כולן, פשוט לא הייתה להן בעיה לצאת איתי. ועכשיו, כשבאתי הרבה יותר מוכן, ושהצהרתי שאני לא אשמור שבת,
ושאני לא ארצה לריב על זה בעתיד, היא קלטה שזה בלתי אפשרי [ואמרה את זה], ומאד יכול להיות שבגלל זה גם קיבלתי בעיטה.

נשים כאלו הן סוג של סכנה. אלו שלא רוצות דתי כי יסחוב אותן כלפיי מעלה בדת, ומעדיפות כאלו כמוני שעם זיקה, כדי להיות אלו שימשכו אותו, כי הן לעולם לא יתפשרו.

לעולם לא אתקרב יותר.

siv30

New member
אתה יכול לצאת עם מי ששומרת על עצמה

חודש, חודשיים בכדי להבין אם זו חתונה. יותר מזה, זה ביזבוז זמן חסר תוחלת ותועלת. אל תגרר ליחסים לא יצרניים שלא מולידים שום פרי, רק כי קשה לך לחתוך ורק כי אתה חושב שאלה יחסים נחמדים.
&nbsp
&nbsp

satori79

New member
גם אמרתי לעצמי שלי זה לא יקרה

אחרי שהאקסית סיפרה לי ללא צניעות שהיא בגדה באחד מבני הזוג הקודמים שלה, ושהיא חייה איתו ללא שום רגש כלפיו (כלומר לא אהבה אותו) במשך תקופה של כמעט שנה...

זה הדליק אצלי נורות, אבל לא מספיק בשביל להבין לאן אני נכנס..

מבלי שסיפרתי את זה לאבא שלי,
הוא אמר לי אחרי הפרידה שהוא חושב שהיא ניצלה אותי,
מכיוון שהיא הייתה סטודנטית ש"התביישה" בהורים שלה (תמיד אמרה עליהם שהם "פרימיטיבים"- מה שלטעמי לא היה לחלוטין מדויק, והם היו די חמודים בגלל הבדלי דורות..), סטודנטית ללא עבודה ממשית (חלקית בקושי) שהייתה צריכה על הדרך מקום להיות בו שהוא הרחק הרחק מהבית.. אחרי שהיא מצאה עבודה (די בגמר הלימודים) וחסכה קצת כסף.. כי לא היה לה על מה להוציא.. כבודו דאג להסעות לרכבת (שעליהם היא קיבלה ממילא החזרים..) והעובדה שהתגוררה אצלי בקיבוץ, ללא שכ"ד.. נשאר לה לא מעט מהפייצ'ק.. וכאשר נצבר סכום יפהפה.. אבא שלי מניח כי מכיוון שכלכלית לא הייתה זקוקה לי.. פרשה כנפיים ועפה לעזאזל, לא לפניי שעשתה את כל הסידורים הנחוצים מאחורי הגב.

אני מאמין בקארמה, ואני מקווה בשבילה שהיא תלמד מה זו קארמה..

בגדה בי או לא בגדה גם בי, לא אכפת לי ולא יכאב לי לדעת אם כן - היא כן פנתה בפייסבוק לגברים כאשר היינו עדיין ב"קשר" ואני הייתי "ידיד" ו"בקרוב תעבור לעיר X". ציינתי עובדה זו בפניה כאשר ניסתה למכור לי סיפור שכל רעיון העזיבה קרה בספונטניות רק בשבוע האחרון, כאשר שיחות אלו שלה עם אחרים קרו בשבועות שלפני... זכיתי בכך שיצאתי מהחניקה הרכושנית וקנאית שלה. זכיתי בחופש. זכיתי בבת זוג חדשה מדהימה שהראיתה לי שזוגיות לא צריכה להיות מלווה בסבל וסטרסים. לפני מספר ימים היה לי יום הולדת והמחשבה אם תשלח לי הודעה או לא תשלח העסיקה אותי, ולבסוף לא שלחה.. וידעתי שאם לא תשלח זה לא יהיה סוף העולם. ואני שמח שלא שלחה כי זה סתם היה גורם לסטרס ופוגע אולי בסוף שבוע המדהים שהיה לי - בגלל הבת זוג המדהימה שכרגע יש לי וארגנה לי מסיבת הפתעה שמעולם לא חוויתי - תרתי משמע.. :)

tal902

New member
בת הזוג שהיתה לך

היתה מאוד מאוד ילדותית. זה הדבר הראשון שעלה לי ממה שכתבת עליה ועל איך שהתנהגה.
&nbsp
בכל מקרה בגלל שאתה הטיפוס המרצה שרוצה שכולם יהיו מרוצים ממך (קלעתי?) למרות שהיא לא היתה בסדר איכשהו דווקא אתה ניסית ליישר את ההדורים כל הזמן
&nbsp
זה לא צריך להיות כך. כך שבאופן מסויים תגיד תודה שהיא סיימה את הקשר. כי יש מצב שאם לא היתה עושה זאת אתה לבד לא היית מצליח לסיים אותו גם אם נראה שהיא לא ממש מתאימה לך והקשר שהתפתח ביניכם לא בהכרח היה עושה לך טוב לאורך זמן. כי זה לא צריך להיות ככה בקשר.
&nbsp
ובטח לא ילדותיות כפי שהפגינה .אבל היא צעירה אז אולי אפשר ליחס את זה לזה (אם כי נתקלתי בהתנהגויות ילדותיות בטווח רחב מאוד של גילאים, אבל זה כבר עניין לרשומה שלמה.... :)
&nbsp

flipflop83

New member
תלוי היכן זה לרצות

ביני לבינה, לא חיפשתי לרצות. רציתי שהקשר יצליח, ולא הסתרתי ממנה את זה.
אבל אולי רציתי יותר מידי שיצליח. וזה קורה לי כל הזמן. זה לקחת על עצמי דברים ולהתאפק כי אני אומר לעצמי שזה זמני.
לא לגור ביחד כי ההורים שלה לא יסכימו...אז מה קרה? זה זמני. לא לשכב או בכלל להגיע לאינטימיות עמוקה...אז מה קרה?...זה זמני.
את לא רוצה מושב? רוצה ליד ההורים? אוקיי, ההורים שלך נראים לי סבבה, לא מפריע לי...העיקר שאני אהיה מבסוט בבית שאני רוצה וגם את.

עם ההורים שלה, אולי זה מתקרב למה שאתה מתאר. שמע, לא היה לי קל להגיע אליה הביתה, כל פעם, ובמקום לעלות ישר לחדר הייתי צריך לשבת
שעה בסלון למטה, עם האמא, עם הסבתא, עם הכלב שפשוט היה מלקק לי את היד באובססיה ופשוט לא עוזב. לא היה לי נעים גם לחתוך לחדר ישר,
ומצד שני זה לא היה באמת כזה גרוע...בוא נכבד אם אפשר...ככה חשבתי.

siv30

New member
אני לא מבינה דבר אחד

והיא לא רצתה שהקשר יצליח? אולי אנחנו רואים תמונה חד מימדית אבל זה לא נשמע שהיה גן עדן או שהיא בכלל התאמצה.
&nbsp
בכלל מה זה אומר שהקשר יצליח? מה זאת הצלחה? הרי כל המטרה של קשר זוגי היא האינטימיות, היחד, החברות, ההדדיות. מה אתה יור וועדת בידור וקישוט? בגיל 16 החברים שלי היו צריכים לשבת ולבדר את ההורים שלי.

flipflop83

New member
ודאי שרצתה שיצליח

ואולי גם היה לה חשש שאעזוב. היות לא פעם אחת שמעתי ממנה את זה כל פעם בצורה אחרת.

היו לנו שיחות אינסופיות בוואטסאפ. בילויים, טיולים, צחוקים, משפחה, ארוחות.
בטלפון למשל, חששתי מלדבר איתה. כי תוך זמן קצר הרגשתי שאין על מה לדבר. היא פשוט אין לה על מה...וגם מודה בזה. אז אמרתי לא נורא, אז תהיה חזק בזה אתה.
כשהיינו נפגשים אז זה לא היה נורא כל כך. מטיילים. יושבים. פיצה. חוף ים. "יא תראי את הספינה הרחוקה הזו" ואז מוצאים על מה לדבר.
לפעמים היה נראה כאילו היא ממציאה דברים שקרו לה במהלך היום, רק כדי להשתוות אליי. ומשחזרת סיפורים מחייה שוב ושוב.

מהמילים שאת מתארת "אינטימיות, היחד, החברות, ההדדיות" היה חסר לי משהו. הרגשתי שמשהו חסר.
הרגשתי כאילו אין לי אישה לידי. נשבע שאני לא יודע איך להסביר את זה. רק להסביר שהיו לי בעבר כאלו שיותר נתנו לי את ההרגשה.

ובואי נאמר שמבחינתה אינטימיות אלו נשיקות ארוכות וליטופים. ומקסימום "לעלות עליי". כי פשוט הייתה מבקשת לעלות,
מאבדת טיפה שליטה "מסיימת" ויורדת. כאילו היה נראה לי שהיא לא הכירה את הרגש שבא יחד עם מיניות.

siv30

New member
להזמין לך פופקורן?

סליחה באיזה סרט אתה חיי. תקרא את הדברים שכתבת ותסביר לי, איך בדיוק היא רצתה שזה יצליח?

flipflop83

New member
ראיתי שלא רצתה שנפרד במהלך הקשר...

מעין תחושה כזו. שיהיה לנו קשר תקין, למרות כל "האילוצים" שיש לנו [בתולין, עדיין תחת מרות המשפחה] שנפגש למרות שהייתה לה תקופה עמוסה בעבודה. שנדבר כמו כל זוג. שארגיש טוב, מרוצה...

siv30

New member
קשר תקין?

בשום קנה מידה שלי הקשר שלכם לא היה תקין.
&nbsp
הוא היה יכול להיות תקין אם אחרי חודש חודשיים היא היתה חושבת על חתונה ומתקדמים לאן שהוא, אבל ככה באוויר לא ללכת לשום מקום? לא נראה לי תקין.

flipflop83

New member
נראה לי

שאני חשבתי על חתונה. שאמא שלה חשבה על חתונה. שסבתא שלה חשבה על חתונה [נו סבתות זה ברור].

היא? אולי...אבל לא ברמות שאני חשבתי.

יודעת מה מצחיק? שכל מי שאמרתי לה שאני עדיין לא בשל להתחתן / לא הבעתי רצון לחתונה = ישבה לי על הצוואר.

siv30

New member
אתה נואש?

למה להתחתן עם בחורה שמחזיקה אותך 4 חודשים בביצים ואין לה על מה לדבר איתך? אתה חושב שאחרי החתונה זה משתפר? תרשה לי לחדש לך ולהאיר את עינך, אם אין לה מה לאמר לך לפני החתונה אז אחריה עוד פחות יהיה לה מה לאמר לך...

flipflop83

New member
אני מאמין שעדיין לא

אבל חולם על משפחה, ופשוט נותן הרבה הזדמנות. יותר מידי...

תודה...

siv30

New member
זה טוב לחלום

לא טוב לחיות בפנטזיה.
&nbsp
תנסה להיות מציאותי וראלי ביחסים הבאים שלך ותחתור למטרה. במסגרת כזו, אם אתה חותר לחתונה, אחרי חודשיים מקסימום שלושה כבר צריך להיות יעד, תאריך, וברור גם לה וגם לך שזה הכיוון.

siv30

New member
לא לבחורה בת 26

שמעולם לא קיימה יחסי מין. אין טעם למשוך יחסים כאלה יותר בלי יעד

הייי

הייי
אני קראתי הכל !! וצר לי בשבילך שאתה בנאדם טוב טוב ואוהב וסבלני כזה ונפלת על אחת כזאת! ועוד ואיך שתיארת אותה "כאילו נסיכה כזאת" היא ממש לא נסיכה וכלום! לגבי הבתולה ולגבי כל המשחק הזה אני לא קונה את זה! אתה צריך להגיד תודה רבה לה ! על זה שניצלת מגירושים ממישהי שמשחקת משחקים ומשפחה הזויה שמתערבת בכל דבר! מישהי כמו ילדה טיפשה!
אתה ממש ניצלת !
צר לי אבל שניפגעת באמת , אני אישית מציעה לך לשכוח אותה ולהתמיד בהחלמה הנפשית שלה ואולי להתכונן למצוא אהבה חדשה.
פעם הבאה כדאי לך לצאת למטרת חתונה עם מישהי שדומה לך ולא שונה! ובלי משחקים של ילדים! בלי משפחה שדוחפת את האף לכל מקום.
לגבי מה לומר לה? אני חושבת שאתה יכול לכתוב לה שזה ממש מגעיל מצידה להיפרד בהודעה אחרי שקיבלתה מימך יחס של מלכה
הייתה לפחות צריכה לדבר איתך פנים אל פנים ולהסביר את עצמה מגיע לך הסבר.
אם היא לא תענה אז פשוט תמשיך הלאה.
אני ממש לא חושבת שהיא בנאדם טוב וראויה לך ! מי שמסיים ככה קשר בהודעה הוא חרא של בנאדם!!!!

למעלה