גם אמרתי לעצמי שלי זה לא יקרה
אחרי שהאקסית סיפרה לי ללא צניעות שהיא בגדה באחד מבני הזוג הקודמים שלה, ושהיא חייה איתו ללא שום רגש כלפיו (כלומר לא אהבה אותו) במשך תקופה של כמעט שנה...
זה הדליק אצלי נורות, אבל לא מספיק בשביל להבין לאן אני נכנס..
מבלי שסיפרתי את זה לאבא שלי,
הוא אמר לי אחרי הפרידה שהוא חושב שהיא ניצלה אותי,
מכיוון שהיא הייתה סטודנטית ש"התביישה" בהורים שלה (תמיד אמרה עליהם שהם "פרימיטיבים"- מה שלטעמי לא היה לחלוטין מדויק, והם היו די חמודים בגלל הבדלי דורות..), סטודנטית ללא עבודה ממשית (חלקית בקושי) שהייתה צריכה על הדרך מקום להיות בו שהוא הרחק הרחק מהבית.. אחרי שהיא מצאה עבודה (די בגמר הלימודים) וחסכה קצת כסף.. כי לא היה לה על מה להוציא.. כבודו דאג להסעות לרכבת (שעליהם היא קיבלה ממילא החזרים..) והעובדה שהתגוררה אצלי בקיבוץ, ללא שכ"ד.. נשאר לה לא מעט מהפייצ'ק.. וכאשר נצבר סכום יפהפה.. אבא שלי מניח כי מכיוון שכלכלית לא הייתה זקוקה לי.. פרשה כנפיים ועפה לעזאזל, לא לפניי שעשתה את כל הסידורים הנחוצים מאחורי הגב.
אני מאמין בקארמה, ואני מקווה בשבילה שהיא תלמד מה זו קארמה..
בגדה בי או לא בגדה גם בי, לא אכפת לי ולא יכאב לי לדעת אם כן - היא כן פנתה בפייסבוק לגברים כאשר היינו עדיין ב"קשר" ואני הייתי "ידיד" ו"בקרוב תעבור לעיר X". ציינתי עובדה זו בפניה כאשר ניסתה למכור לי סיפור שכל רעיון העזיבה קרה בספונטניות רק בשבוע האחרון, כאשר שיחות אלו שלה עם אחרים קרו בשבועות שלפני... זכיתי בכך שיצאתי מהחניקה הרכושנית וקנאית שלה. זכיתי בחופש. זכיתי בבת זוג חדשה מדהימה שהראיתה לי שזוגיות לא צריכה להיות מלווה בסבל וסטרסים. לפני מספר ימים היה לי יום הולדת והמחשבה אם תשלח לי הודעה או לא תשלח העסיקה אותי, ולבסוף לא שלחה.. וידעתי שאם לא תשלח זה לא יהיה סוף העולם. ואני שמח שלא שלחה כי זה סתם היה גורם לסטרס ופוגע אולי בסוף שבוע המדהים שהיה לי - בגלל הבת זוג המדהימה שכרגע יש לי וארגנה לי מסיבת הפתעה שמעולם לא חוויתי - תרתי משמע..